تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3814 از 4105 اولاول ... 28143314371437643804381038113812381338143815381638173818382438643914 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,131 به 38,140 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مگه تک پسری امتیاز خاصی داره الان؟ ممکنه با تک پسری محل خدمتت شهر خودت باشه؟ منم اسفند اعزامم و همین شرایط و دارم
    اره هنوزم هست ولی تو ارتش بیشتر بهش توجه میکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

امریه جهاد اردیبهشت کسی نیست؟

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان،من ۱۹بهمن میرم خدمت مدرکم فوق دیپلم هست،اهوازم،بنظرتون احتمال اینکه خدمت اصلی رو بیوفتم شهر خودمون چقدره؟(اموزشی مهم نیست کجا بیوفتم)
    ایا راهی هست که بشه مثلا من شهر خودمون افتاده باشم اما جاش بد باشه،بخام بگم مثلا نخام منو بندازن اهواز خودشون هر جا ظرفیت خالی بود منو بندازن اونجا؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام دوستان،من ۱۹بهمن میرم خدمت مدرکم فوق دیپلم هست،اهوازم،بنظرتون احتمال اینکه خدمت اصلی رو بیوفتم شهر خودمون چقدره؟(اموزشی مهم نیست کجا بیوفتم)
    ایا راهی هست که بشه مثلا من شهر خودمون افتاده باشم اما جاش بد باشه،بخام بگم مثلا نخام منو بندازن اهواز خودشون هر جا ظرفیت خالی بود منو بندازن اونجا؟؟؟
    احتمال اینکه شهر خودتون باشید یک ملیاردیوم هست، حتی تک پسر ها استان خوشون هستند اما شهر خودشون نیستند مخصوصا با این اوضاع فعلی اگر آشنا نداشتید براشون فرقی نمیکنه شما رو کجا بفرستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    Last edited by Brbr80; 03-01-2017 at 22:44.

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

احتمال اینکه شهر خودتون باشید یک ملیاردیوم هست، حتی تک پسر ها استان خوشون هستند اما شهر خودشون نیستند مخصوصا با این اوضاع فعلی اگر آشنا نداشتید براشون فرقی نمیکنه شما رو کجا بفرستند.
    اگه اینطوره که خوب شد،دوبرابر پول حقوقشون ،که بیشتر به پول تو جیبی میخوره،رو باید خرج رفت و امد بکنم،یه شهر دیگه بیوفتم سنگین ترم

در انتظار ایمیل فعال سازی
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض کد مازاد

سلام دوستان من کد مازاد خوردم همین یکشنبه همه اعزامم قبلش کارای سپاهمو انجام دادم ک سربازیمو سپاه باشم ولی الان مازاد خوردم چیکار کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من کد مازاد خوردم همین یکشنبه همه اعزامم قبلش کارای سپاهمو انجام دادم ک سربازیمو سپاه باشم ولی الان مازاد خوردم چیکار کنم؟
    سلام
    بچه کجا هستین؟!
    مدرکتون چیه؟!
    تکمیلی داشتین که از سپاه پذیرش گرفتین؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

حالا اگر یک آشنا از سپاه رو بفرستید نظام وظیفه استان اونها میتونند کد مازاد شما رو به هر کدی تغییر بدند یعنی بزارند پادگان سپاهی که مد نظر شما هست آموزشی رو بگذرونید. کلا همه چیز دست شما هست فقط باید یک آشنا داشته باشید برای نظام وظیفه استان

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

دوستان من اسفند ماه اعزامم. به نظرتون اگر الان اقدام کنم برای معاف از رزم تا قبل از اسفند نتیجه اش مشخص میشه؟ و اینکه اصلا ارزش داره معاف از رزم بگیرم یا نه؟ به دردسرش میارزه؟

چون شنیدم میگن ممکنه معاف از رزم تو درجه ات تاثیر داشته باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •