اره هنوزم هست ولی تو ارتش بیشتر بهش توجه میکنن
اره هنوزم هست ولی تو ارتش بیشتر بهش توجه میکنن
امریه جهاد اردیبهشت کسی نیست؟
سلام دوستان،من ۱۹بهمن میرم خدمت مدرکم فوق دیپلم هست،اهوازم،بنظرتون احتمال اینکه خدمت اصلی رو بیوفتم شهر خودمون چقدره؟(اموزشی مهم نیست کجا بیوفتم)
ایا راهی هست که بشه مثلا من شهر خودمون افتاده باشم اما جاش بد باشه،بخام بگم مثلا نخام منو بندازن اهواز خودشون هر جا ظرفیت خالی بود منو بندازن اونجا؟؟؟
احتمال اینکه شهر خودتون باشید یک ملیاردیوم هست، حتی تک پسر ها استان خوشون هستند اما شهر خودشون نیستند مخصوصا با این اوضاع فعلی اگر آشنا نداشتید براشون فرقی نمیکنه شما رو کجا بفرستند.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
Last edited by Brbr80; 03-01-2017 at 22:44.
اگه اینطوره که خوب شد،دوبرابر پول حقوقشون ،که بیشتر به پول تو جیبی میخوره،رو باید خرج رفت و امد بکنم،یه شهر دیگه بیوفتم سنگین ترم
سلام دوستان من کد مازاد خوردم همین یکشنبه همه اعزامم قبلش کارای سپاهمو انجام دادم ک سربازیمو سپاه باشم ولی الان مازاد خوردم چیکار کنم؟
سلام
بچه کجا هستین؟!
مدرکتون چیه؟!
تکمیلی داشتین که از سپاه پذیرش گرفتین؟!
حالا اگر یک آشنا از سپاه رو بفرستید نظام وظیفه استان اونها میتونند کد مازاد شما رو به هر کدی تغییر بدند یعنی بزارند پادگان سپاهی که مد نظر شما هست آموزشی رو بگذرونید. کلا همه چیز دست شما هست فقط باید یک آشنا داشته باشید برای نظام وظیفه استان
دوستان من اسفند ماه اعزامم. به نظرتون اگر الان اقدام کنم برای معاف از رزم تا قبل از اسفند نتیجه اش مشخص میشه؟ و اینکه اصلا ارزش داره معاف از رزم بگیرم یا نه؟ به دردسرش میارزه؟
چون شنیدم میگن ممکنه معاف از رزم تو درجه ات تاثیر داشته باشه!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)