تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3814 از 4428 اولاول ... 281433143714376438043810381138123813381438153816381738183824386439144314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,131 به 38,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آقا چشم زدید سرعتمو الان سرعتم اومده رو 970
    تا تو باشی دیگه نیای اینجا تعریف بکنی
      محتوای مخفی:  
    فکر کنم این netstat چشت کرد بهش میاد

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newman222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان لطفا هر کی جواب سوال هامو میدونه کمک کنه ممنون
    نویز خط خیلی زیاده , همین ۲ mb هم که گذاشتن زیاده , لینکت میپره , سیم کشی ساختمونت شاید مشکل داره
    یه بار از سرخط چک کن ببین نویزت کم میشه ؟
    البته فاصله ات از مخابرات یه کمی زیاده ولی نه اون قدر که snr بشه ۶

4. 3 کاربر از newman222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

البته شما در مورد قیمت اینترنت تو انگلستان درست می‌گید. اما من گفتم با متوسط جهانی. وگرنه اگه بخوای مقایسه بکنی با کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس و فرانسه و کره که تو این زمینه پیش‌تازن، صد در صد ما خیلی عقبیم. تو همین انگلستان صدها شرکت بزرگ و کوچک مخابراتی وجود دارن که اینترنت ارائه می‌دن. (بعضیاشون خودشون شبکه تلفن اختصاصی خودشون رو هم دارن و سرویس اینترنت رو به همراه سرویس تلفن ارائه می‌دن،) یعنی انحصار به معنای واقعی وجود نداره. تو این شرایطه که اینترنت رو می‌تونن ارزون بدن.

اما در مورد مقایسه قیمتی که شما انجام دادید یه ملاحظه وجود داره. این که بگیم «الآن اینترنت 1مگابیت قیمتش A تومنه، پس اینترنت 20مگابیت قیمتش می‌شه 20A تومن»، اشکال داره. مثلاً صفحه تعرفه‌های آسیاتک رو اگه نگاه کنی می‌بینی که اینترنت 1مگابیت برنزی رو داره می‌ده 46,900 تومن (بدون ارزش افزوده) و اینترنت 4مگابیت رو داره می‌ده 87,900 تومن. یعنی با این که سرعت 4 برابر شده، اما قیمت کمتر از 2 برابر شده. با همین قیاس می‌شه انتظار داشت اگه سرعت اینترنت به طور متوسط تو کشور بره بالا به گونه‌ای که اینترنت 20مگابیت به راحتی ارائه بشه، اون وقت افزایش قیمتش خیلی پایین‌تر خواهد بود.

در مورد این سرویس‌هایی که تو کشورهای دیگه می‌دن و مثلاً می‌گه 20مگابیت، اینا حداکثر 20مگابیتن. یعنی اگه شما فاصله‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1.5 کیلومتر باشه می‌تونی این سرعت رو بگیری و گرنه برای فواصل بالاتر از 2.5 کیلومتر که سرعت حتی ممکنه به زیر 8مگابیت هم افت کنه. ولی اونجا به همه با یه قیمت این سرویس رو می‌دن. یه چیز دیگه هم که درباره این قیمت‌گذاری تو انگلستان وجود داره هزینه اجاره خطه که جدای از هزینه اینترنته. یعنی شما 20 پوند برای سرویس اینترنت می‌دی. ولی حدود 14 تا 16 پوند هم بابت هزینه اجاره خط (Line Rental). این معادل هزینه آبونمان مخابرات تو ایرانه که هزینه‌اش 5هزار تومنه. ولی اونجا رقم قابل ملاحظه‌ای می‌شه و ماهیانه هم باید پرداخت بشه.

یه نکته دیگه هم که وجود داره ممکنه دوستان فکر کنن وقتی اونجا سرویس ADSL مثلاً 20مگابیت می‌دن، دیگه ضریب اشتراک نداره مثل ایران که طبق مقررات 1 به 8 اه. اما واقعیت اینه که اصلاً این بحث ضریب اشتراک از کشورهای دیگه اومده. اون هم جزو ذات اینترنته و شرکت‌های اونجا هم برای بهره‌برداری بهینه و افزایش درآمد خودشون از این روش استفاده می‌کنن. اونجا بهش می‌گن Contention Ratio یا نسبت مجادله. جالبه که شرکتی مثل BT تو انگلستان که یکی از بزرگترین شرکت‌های مخابراتی این کشوره حتی ضریب اشتراک 1:50 هم داشته همین چند سال پیش. البته الآن نمی‌دونم چقدره. چون یه جایی خوندم که هر چی که پهنای باند بالاتر می‌ره این بحث ضریب اشتراک کم‌اهمیت‌تر می‌شه که البته طبیعی هم هست.

بنابراین اگه من بخوام اینترنت‌های نامحدود اونا رو با مال خودمون مقایسه کنم با اینترنت‌های نامحدود مخابرات یا این سرویس‌های برنزی آسیاتک مقایسه می‌کنم. با یه قیاس روی قیمت‌های سرویس‌های نامحدود برنزی آسیاتک و میزان افزایش قیمت بین هر دو سرعت متوالی، می‌تونم به جرأت پیش‌بینی کنم که اگه این شرکت بخواد یه اینترنت مثلاً 16مگابیت نامحدود برنزی (به شرط توسعه زیرساخت‌ها و گذر از دوره تثبیت اولیه) ارائه بده قیمت این سرویس نباید بالاتر از 200 هزار تومن باشه.

بازم تکرار می‌کنم:

به نظر من متوسط قیمت اینترنت تو ایران در مقایسه با متوسط قیمت اینترنت تو جهان بیشتر از 2 تا 3 برابر نیست. (اگر چه باز هم این خیلی زیاده. ولی شما این رو باید بذاری در کنار این نکته که الآن بحث حرمت شرعی اینترنت پرسرعت 3G و 4G تو کشور ما مطرحه،)
    خدمت شما عرض شود :
    1- قیمت اینترنت در ایران نه تنها از کشورهای اروپایی چندین برابر گرانتر و بی کیفیت تر هست بلکه از افغانستان هم گرانتر هست. تازه افغانستان پهنای باندش رو از شرکت زیرساخت ایران می گیره.

2- در مورد مثالی که از آسیاتک زدید قیمت بر می گردد به ضریب اشتراک اون سرویس مطمئن باشید اگر کیفیتش خوب بود گرانتر هم می فروخت. شما تعرفه اینترت اختصاصی شرکت ها رو بررسی کنید اختلاف معنا داری در قیمت تا پهنای باند 10 و 20 ندارند.

3- ضریب اشتراک در اروپا حتی اگر 1 به 80 هم باشه اصلا اشکالی نداره می دونی چرا چون پهنای باند بسیار بالا نسبت به سرویس فروخته شده عرضه می کنند. و کاربر اصلا افت کیفیت سرویس خریداری شده رو احساس نمی کنه. تو ایران یه پهنای باند محدود رو به اشتراک می گذارند که در اینجا به دلیل پهنای باند محدود نرخ اشتراک گذاری بحث برانگیز می شه.

4- ما به هیچ عنوان نمی خواهیم آقایان به اینترنت سوبسید بدهند بلکه می خواهیم اینترنت رو 25 برابر قیمت جهانی گرانتر نفروشند. طبق ادعای آقای محمود خسروی معاون وزیر و مدیر عامل شرکت زیر ساخت (هم معاون وزیره و هم مدیر زیرساخت) گفته قیمت هر لینک 10 گیگابیتی ماهانه 50000 یورو هست پس قیمت هر یک مگابیت اختصاصی می شه 20 هزار تومان و قیمت هر stm1 یا 155 مگابیت می شه 3100000. حالا زیر ساخت هر stm رو 24 میلیون می ده تازه به pap ها و 36 میلیون به isdp ها می فروشه.

اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 4 کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اون چیزی که تو اون ستون زده 6 هزار دلار، درآمد سالیانه است نه درآمد ماه. تو بخش توضیحات زده درآمد حداقل ماهیانه 248 دلار که در سال می‌شه همون حدود 6000 دلار.
    248 ضربدر 12 می شه 2976 نه 6000 تا.

8. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت من الان ساعت 4 صبح

10. 2 کاربر از indianboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه p30v0rd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم تستی از سرویس 2 مگ من الان نمی دونم ویدیو اچ دی چطور میشه دید

12. 4 کاربر از p30v0rd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

Nat تنظیم کردن مودم
    تاثیری در افزایش یا کاهش سرعت داره؟

داره خودمونی میشه error403's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان اصفهانی دانلود شبانه پارس آنلاین چطوره؟ من محدوده امیرکبیر هستم، نهایت شبی 500 مگ دانلود دارم!
    راستی برای سرعتهای بالاتر از 2مگ که تو سایت تبلیغ میکنه باید به کجا زنگ بزنم تا اوکی کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    مشکل منو بعضی از دوستان در جریان هستن که چی بود وضعیت داغون خط و قطع شدن اینترنت در زمان روشن شدن روشنایی کوچه و شکایت من از مرکز و رسیدگی و پیگیری مداوم مرکز بعد از اون

بعد از 3 4 روز اومدن انواع کارشناس مخابرات(سیم بان و مسئول کابل زمینی و ......) و عوض کردن چند تا اتصال خط از سر کافو (snr از سر کافو 13 بود ) و پست (پست جلو درمون چند تا خط خالی داشت رو همش تست کردن هیچ کدوم بدون نویز نبود) آخر معلوم شد مشکل از کابل برق زمینی فشار قوی اداره برقه که تو مجاورت کابل مخابراته !!! تنها راهی که مونده بود این بود که امروز کابل بانه اومد خط منو انتقال داد به پست اونوری کوچه که از سر پست چک کردیم snr از 6 اومد روی 11 و قرار شد از اونور خیابون یه کابل دو زوجی بکش تا خونه ما فقط دوستان یه مشکلی که این وسط هست اینه که حدود 65 متر باید کابل بکشن ! می خواستم ببینم این مقدار کابل باعث افت کیفیت خط نمیشه؟

ممنون
    دوستان کسی جواب این پست ما رو نمی دونه ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان کسی جواب این پست ما رو نمی دونه ممنون
    اگه از کابل با کیفیت استفاده کنن 65 متر تأثیر خیلی زیادی نمی‌ذاره.

17. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •