تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3813 از 4105 اولاول ... 28133313371337633803380938103811381238133814381538163817382338633913 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,121 به 38,130 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

گفته
    باید به محل سکونت یا تا 300 کیلومتر فاصله تا شهر محل سکونت باید اعزام بشه حرف سردار اشتری این بوده
    الان هم تقریبا 90% سربازا تو فاصله 300 کیلومتری از شهرشون خدمت می کنن. البته به جز دوران آموزشی. همینطور اینم باید بگم که اینا یه جدول مسافت دارن که فاصله ها رو کمتر نشون میده. یعنی کسی که فاصله اش مثلا 390 کیلومتر باشه، براشون همون 300 کیلومتر حساب می کنه.
    بهرحال اصل نزدیک بودن به خونه وقتی فایده داره که آدم بتونه بعد ازظهر بره خونه یعنی همون فاصله 300 کیلومتری میشه حداقل 3 ساعت رفت و 3 ساعت برگشت. اینجوری طرف نمی تونه بعدازظهرها بره خونه و با این حساب عملا فرقی نمی کنه پادگانش 300 کیلومتر از خونه اش فاصله داشته باشه یا 2000 کیلومتر
    این طرحشون در واقع به ضرر سربازهاست چون به نظر میرسه اینا می خوان مرخصی بین راهی رو حذف کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

همین موردی که داشتم مانی جان نوشته بودی اگه برادرت معلول باشه از لحاظ جسمی خوبه فقط بابت کم توانی ذهنیش معاف شد معلول محسوب میشه؟و اینکه میتونم قبل درخواست کفالتم ببرمش پیش دکتر نظام وظیفه اگه اون تایید کرد بعدش درخواست بدم؟و سومم اینکه برای پدر بالای هفتاد نیازی به حضورش تو کمیسیون هست؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ناتوانى ذهنى هم جز معلوليت حساب مى شود اگر برادر ازدواج نكرده شما مى توانيد درخواست كفالت براى او بدهيد ، معمولا پزشكان نظام وظيفه در خارج از محدوده سازمانى در مطب پاسخ گو نيستند و در نظام وظيفه هم شلوغه شما فرصت اين كار را نداريد كه برادر شما را جدا معاينه كنند اگر برادر پرونده پزشكى دارند در روز كميسيون مى تونايد انها را تحويل دهيد . در مورد پدر ، درسته كه سن بالاي ٧٠ سال ملاك است اما ايشون را معاينه مى كنند و بعد نتيجه را مى دهند كلا در روند كفالت گرفتن سختى زياد هست

Gesendet von iPad mit Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام ، دوستان هر کی میتونه لطفا راهنمایی ام کنه ، خیلی واجبه
    دوستان فرض کنید ، یکی می خواد یگان خدمتی اش ( بعد آموزشی ) بیفته سازمان نظام وظیفه شهرش ، کدوم یک از این دو راه براش اتفاق میفته :
    1) بعد آموزشی میفرستنش به عنوان یگان خدمتی به ستاد کل نیروی انتظامی اون شهر و اگر شانس بیاره تو تقسیم نیرو ها میفته سازمان نظام وظیفه اون شهر ؟
    2) یا اینکه بعد آموزشی مستقیم یگان خدمتی اش سازمان نظام وظیفه اون شهر تعیین میشه و باید مستقیم بره اونجا و دیگه به ستاد کل نیروی انتظامی اون شهر کاری نداره ؟
    پیشاپیش ممنون از لطفتون
    Last edited by mahdi2687; 02-01-2017 at 09:00.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام ، دوستان هر کی میتونه لطفا راهنمایی ام کنه ، خیلی واجبه
    دوستان فرض کنید ، یکی می خواد یگان خدمتی اش ( بعد آموزشی ) بیفته سازمان نظام وظیفه شهرش ، کدوم یک از این دو راه براش اتفاق میفته :
    1) بعد آموزشی میفرستنش به عنوان یگان خدمتی به ستاد کل نیروی انتظامی اون شهر و اگر شانس بیاره تو تقسیم نیرو ها میفته سازمان نظام وظیفه اون شهر ؟
    2) یا اینکه بعد آموزشی مستقیم یگان خدمتی اش سازمان نظام وظیفه اون شهر تعیین میشه و باید مستقیم بره اونجا و دیگه به ستاد کل نیروی انتظامی اون شهر کاری نداره ؟
    پیشاپیش ممنون از لطفتون
    شما اول بايد سازمان خدمتى ات ناحا باشد ، اگر ارتش باشيد كه اصلا نمى توانيد اين كار بكنيد، باز در ناجا هم يگان هاى مختلف است پليس راهور ، مرزبانى ....
    در پايان اموزشى به شما نامه اى داده مى شود كه بايد در تاريخ مشخص خودتان را به ان يگان نظامى معرفى كنيد اگر راهور هستيد نمى توانيد جاى ديگر برويد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.من برج12اعزام هستم با توجه به اینکه تک فرزند هستم اگر بخوام نامه تک پسری بگیرم با توجه به اینکه تا شهرمون فاصله داره و از طرفی به عید هم میخوره چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام.من برج12اعزام هستم با توجه به اینکه تک فرزند هستم اگر بخوام نامه تک پسری بگیرم با توجه به اینکه تا شهرمون فاصله داره و از طرفی به عید هم میخوره چیکار کنم؟

مگه تک پسری امتیاز خاصی داره الان؟ ممکنه با تک پسری محل خدمتت شهر خودت باشه؟ منم اسفند اعزامم و همین شرایط و دارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مگه تک پسری امتیاز خاصی داره الان؟ ممکنه با تک پسری محل خدمتت شهر خودت باشه؟ منم اسفند اعزامم و همین شرایط و دارم
    سلام
    قدیم چنین قانونی بود ولی دیگه برداشته شده متاسفانه

9. این کاربر از maniya12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

شما اول بايد سازمان خدمتى ات ناحا باشد ، اگر ارتش باشيد كه اصلا نمى توانيد اين كار بكنيد، باز در ناجا هم يگان هاى مختلف است پليس راهور ، مرزبانى ....
    در پايان اموزشى به شما نامه اى داده مى شود كه بايد در تاريخ مشخص خودتان را به ان يگان نظامى معرفى كنيد اگر راهور هستيد نمى توانيد جاى ديگر برويد
    ممنونم از راهنمايى تون ، بله الان آموزشى ام نيروى انتظامى هست و از اون نظر مشكلى نيست
    فقط مى خوام بدون آخر آموزشى ، موقع تقسيم اول ميفرستن ستاد كل نيرو انتطامى بعد اونجا به جاهاى مختلف تقسيم ميشن يا اينكه مثلا مستقيم به سازمان نظام وظيفه يه شهر يا مثلا راهور فرستاده ميشيم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

مرسی مانی جان ولی فک کنم برای کفالت برادر معلول باید پدرهم نداشته باشه پس معافیت برادرمو نمیتونم بگیرم
    تنها میمونه کفالت پدرم .
    راستش برادرم جایی پرونده ای نداره
    به نظرت استشهاد محلی جمع کنم بهتر نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •