تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3811 از 4105 اولاول ... 28113311371137613801380738083809381038113812381338143815382138613911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 38,101 به 38,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

خیلی ممنون
    خواستم به صورت کلی بدونم
    اخه قبلا یادمه هر نود روز ۱۵ روز بود الان یعنی اینقدر کاهش پیدا کرده!!؟
    ببینین مرخصی استحقاقی بستگی به محلی داره که توش خدمت می کنین. اگه توی منطقه عادی خدمت می کنین هر ماه یه روز مرخصی دارین و کل خدمتتون 30 روز مرخصی تشویقی ( بعضی جاها ممکنه بیشتر هم مرخصی بدن ولی حداقلش همینقدره) که فرمانده یا مسئولتون می تونه بهتون بده. 30 روز هم مرخصی استعلاجی (درمانی) در کل خدمت دارین که اگه مرخصی استعلاجی تون از 30 روز گذشت و مرخصی تشویقی یا استحقاقی هم نداشتین، براتون اضافه خدمت رد می کنن.
    توی مناطق محروم یا با آب و هوای سرد یا اگه توی شهر خودتون نباشین، علاوه بر این موارد مرخصی بین راهی و یا مرخصی مرتبط دیگه ای بهتون تعلق میگیره. همینطور اینکه روزهای تعطیل هم به شرط نداشتن نگهبانی خود به خود مرخص هستید (مرخصی شهری) و از مرخصی تون کم نمیشه. یعنی اگه مثلا 3 شنبه تعطیل باشه، شما می تونین 4 و 5 شنبه رو هم مرخصی (استحقاقی یا تشویقی) بگیرین و از دوشنبه برید مرخصی تا شنبه هفته بعدش. یعنی در واقع 4 روز میرید مرخصی ولی فقط 2 روز از مرخصی تون کم میشه. البته موافقت با این مرخصی هم بنا به صلاحدید فرمانده هست چون اینجور روزها همه می خوان مرخصی بگیرن ولی پادگان نباید خالی بشه.
    توی مناطق عملیاتی شما باید حداقل 45 روز بدون مرخصی توی پادگان باشید، بعد از گذشت این 45 روز بهتون 15 روز مرخصی استحقاقی میدن. سهمیه مرخصی تشویقی تون ممکنه بیشتر از چیزی باشه که توی قانون اومده باشه (بسته به انصاف فرمانده تون)
    اون قضیه مرخصی شهری که بالا گفتم برای دوره 45 روزه مناطق عملیاتی صدق نمی کنه چون برنامه ریزی جوری هست که هر سرباز 45 روز کامل توی پادگان باشه.

2. این کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام
    از پلیس+10 سوال کن ولی به احتمال زیاد برج 12 دفترچه بگیری برج 4 اعزامته

با سپاس از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام همگی
    من یک سوال خیلی مهمی دارم ممنون میشم کسانی که اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنند

من سال 88 دفترچه سربازیو پست کردم و سال بعدش دانشگاه قبول شدم ( کارشناسی ناپیوسته )
    سال 92 برای کارشناسی ثبت نام کردم و باز برای معافیت تحصیلی اقدام کردم
    جدیدا خبر خرید سربازی به گوشم رسیده و می خوام الان که 3 ترم از دانشگاهم مونده انصراف بدم و 4 سال صبر کنم تا بتوانم برای خرید
    اقدام کنم
    سوالی که من دارم اینه که در این مدت که می خوام غایب شم آیا سرباز فراری هستم ؟ چون دفترچه پست کردم سال 89
    و اینکه مامور میفرستم دنبالم یا نه ؟
    آیا من 8 سال غایب بمونم یعنی از آخرین مدرک تحصیلیم یعنی فوق دیپلم که سال 92 گرفتم تا 8 سال بعد می تونم سربازیمو بخرم ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    من بیشتر نگران اینم که غایب شدم سرباز فراری حساب نشم و نیان دنبالم
    و اینکه به دلیل مشکلاتی قادر به ادامه تحصیل نیستم
    غایب حساب میشی، و با وجود اینکه هر چند سال یکبار میگن که میخوایم دستگیر کنیم، ولی غایبا رو کاری ندارن، اونطوری که از تجربه اطرافیان خودم و تجربیات دوستان در اینجا معلومه.
    اما مهم تر از همه اینه که خرید سربازی وضعش مشخص نیست، معلوم نیست که تا چهار سال دیگه تمدید بشه یا نه، و یهو دیدی دقیقا سه سال دیگه قانونش رو ورداشتن و شما بلاتکلیف موندی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

عرض سلام.سوالی داشتم برای کفالت اگه سن پدر بالای هفتاد باشه نیازی به حضورش توی کمیسیون هست؟ جایی خوندم نمیخواد...

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی ممنون
    خواستم به صورت کلی بدونم
    اخه قبلا یادمه هر نود روز ۱۵ روز بود الان یعنی اینقدر کاهش پیدا کرده!!؟
    بله
    سلام خدمت شما دوستان گرامی . می خواستم ببین با توجه به شرایط بنده می تونم معاف بشمیا نه؟
    متولد 73 کاردانی کامپیوتر خوندم و انصراف دادم چند هفته پیش تا 1 سال وقت دارم وضعیت خدمتم رو مشخص کنم.
    پدر بنده متولد 42 و 53 سال سن داره و چند سال پیش در سانحه ای اسیب دید به طوری که در پای راست آن پلاتین و دست راست هم تا حدودی از کار افتاده شده و چند تا از رگاش پاره شده . پدرم تا سال 91 کارت معلولیت بهزیستی داشته ولی از اون به بعد دنبالش نرفته . در ضمن من تنها فرزند پسر هستم و یک خواهر دارم که ازدواج کردده .
    خوب شما شانس اين را داريد تنها بايد اقدام كنيد و يك سابقه بيمارى كامل و نسخه هاى پزشك معالج و توصيه نامه از پزشك در مورد پدر داشته باشيد البته متوجه باشيد كار ساده اى نيست اما ممكنه با پيگيرى بتوانيد معافيت را بگيرد بهزيستى نقش مهمى دارد بخصوص اگر نامه اى به نظام وظيفه دهد كه پدر شما تحت پوشش اين سازمان هستند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من الان خبر ساعت 10 شبکه رو دیدم و سردار کمالی اعلام کرد که باید سربازان در شهر خودشون خدمت کنن بخاطر مخارج بالا ایاب ذهاب و مشکلات روحی و فرار کردن از خدمت
    آیا شما هم این خبر رو شنیدین؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

غایب حساب میشی، و با وجود اینکه هر چند سال یکبار میگن که میخوایم دستگیر کنیم، ولی غایبا رو کاری ندارن، اونطوری که از تجربه اطرافیان خودم و تجربیات دوستان در اینجا معلومه.
    اما مهم تر از همه اینه که خرید سربازی وضعش مشخص نیست، معلوم نیست که تا چهار سال دیگه تمدید بشه یا نه، و یهو دیدی دقیقا سه سال دیگه قانونش رو ورداشتن و شما بلاتکلیف موندی.
    ممنونم از شما بابت جواب
    یعنی حتی با کسانی که دفترچه پست کردن ولی خودشون رو معرفی نکردن در تاریخی که تو برگه سفید اومده کاری ندارن ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من الان خبر ساعت 10 شبکه رو دیدم و سردار کمالی اعلام کرد که باید سربازان در شهر خودشون خدمت کنن بخاطر مخارج بالا ایاب ذهاب و مشکلات روحی و فرار کردن از خدمت
    آیا شما هم این خبر رو شنیدین؟!
    سلام
    دوستان کسی این خبر رو نشنیده؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی این خبر رو نشنیده؟!
    من این خبر رو شنیدم اما از حرف تا عمل از اینجا تا سیاره پروتون فاصله هست علی الخصوص در مورد خدمت که از وجوبات واجب هست، به حرفهاشون نمیشه اعتماد کرد فقط در حد نظر شخصی خودشون هست، بهتر هست مبنا رو بر اساس همون روش قبلی پیگیری کنید. تا عملی بشه یک قرن گذشته

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من این خبر رو شنیدم اما از حرف تا عمل از اینجا تا سیاره پروتون فاصله هست علی الخصوص در مورد خدمت که از وجوبات واجب هست، به حرفهاشون نمیشه اعتماد کرد فقط در حد نظر شخصی خودشون هست، بهتر هست مبنا رو بر اساس همون روش قبلی پیگیری کنید. تا عملی بشه یک قرن گذشته
    سلام
    لینک سایتی رو دارین که این خبر رو پوشش داده باشه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •