نظرسنجی قدیمی هست و برای زمانی هست که شاتل به حقوق مشترکینش احترام میگذاشت و محدود نمیکرد سرعت شبانه را....
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نظرسنجی قدیمی هست و برای زمانی هست که شاتل به حقوق مشترکینش احترام میگذاشت و محدود نمیکرد سرعت شبانه را....
نه باو بازه هنوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه باو بازه هنوز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رای هم دادم هویژوری برای امتحان
اقا دیشب به طرز عجیبی سرعت رفته بود بالا . از ساعت 1 تا 3 خودم به چشم خودم دیدم سرعت 150-200 متغیر بود . بعدش دیگه نمیدونم چون خوابیدمولی تا 8 صبح 2200 مگ دانلود کردم . اینم عکس :
![]()
من مدتی هستش که با dns های خود شاتل مشکل پیدا کردم گهگاه وقتی از نت چند ساعتی استفاده نمیکنم و می خوام دوباره سایتی رو باز کنم ارور نیافتن dns رو میده و مجبور میشم مودم رو چند بار ریست کنم تا درست بشه . چند تا dns از جمله مال گوگل و dns های تهران رو امتحان کردم ولی اونا هم گاها همین طور میشم .
ممنون میشم 2 تا dns server خوب و پرسرعت و البته پایدار که قطعی نداشته باشه و با سرویس شاتل مشکل نداشته باشه رو معرفی کنید تا تو مودم ست کنم .
شما از کجا سرویس میگیری که شبی 5گیگ میگیری؟خوب به ماهم بگو استفاده کنیم
الان سرعت پایین خیلی شما اینطور هستید ؟
واسه منم سرعت افتضاحه امروز![]()
سلام
داداش امشب ببین سرعتت چطوره ! چون قبلا بعضی وقتها که یکدفه سرعتم شبا زیاد میشد فرداش محدود بودم!!
دیشب که 1 تا 3 برام تعطیل بود ولی 3 تا قبل 8 1.5 دان کردم
اقا شما هم همش تایم اوت دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من همش تایم اوت میده هر چیم زنگ میزنم میگن مشکل سراسریه الان 2 هفتست این جوریه اعصاب نذاشتن من موندم این چه جور مشکل سراسریه که فقط این کرمون خراب شده داره؟
هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)