قضیه همین هست...منم اسلحه هام ميليوني مي شد آخرش
و همه ويژگي هاش زرد مي شد آخرش
احتمالا همون تفاوت بخاطر نسخه هاي بازيه
آخرين Tune Up هم همونطور كه مي دونين باعث بينهايت شدن اسلحه مي شه براي همين يه چيزي در حد مليون مي خواد
قضیه همین هست...منم اسلحه هام ميليوني مي شد آخرش
و همه ويژگي هاش زرد مي شد آخرش
احتمالا همون تفاوت بخاطر نسخه هاي بازيه
آخرين Tune Up هم همونطور كه مي دونين باعث بينهايت شدن اسلحه مي شه براي همين يه چيزي در حد مليون مي خواد
عجب بحث داغی بود اصلا اگه همشون زرد نشه بعضی از کارایی های صلاح رو که نمیشه دید مثلا اون اصلحه چی بود یادم رفته
رد یاب بود
میخورد بهش بعد چند ثانیه میترکید اون اگه آپگرید نشه مستقیم زنه ولی وقتی تا آخر آپگرید میشه ردیاب میشه
عجب...
پس نسخه های بازی فرق می کنه! من یکی که توجیه شدم...![]()
همون Mine Thrower که بحث از اون شروع شد، کامل که Tune Up بشه حتی اگه درست هم نشونه نگیری باز هدف رو پیدا میکنه و میچسبه بهش
چه جالب جدّی ردیاب میشه ؟
پس نسخه بازی ها تفاوت داره که این همه سرش بحث شد ! ولی از نظر من بازی اینجوری جالب تر چون خودت هی باید بری و پول به دست بیاری که آدم رو با بازی هم بیشتر آشنا می کنه مثلاً من کلّ داستان بازی رو از حفظم .
حالا ام دارم سیو و دانلود می کنم بهتره همینجا این بحث رو خاتمه بدیم !.
خدانگهدار تا صد سال بعد .![]()
البته فکر نکنم کسی تو دور اول بازی بتونه اونقدر پول جمع کنه که بخواد اینجوری خرید و فروش کنه، من خودم از دور سوم متوجه این مسئله شدم
بله مثل اینکه تفاوتهای اساسی بین EVIL4 و BIOHAZARD هست.عجب...
پس نسخه های بازی فرق می کنه! من یکی که توجیه شدم...![]()
![]()
سلام
دوستان عزیز یه دلاور به من بگه برای اینکه در resident evil 2 با هانک و توفو بازی کنم آیا باید بدون اسلحه بینهایت بازی رو 8 بار تموم
کنم.
اينجا تاپيك اويل چهاره ها!
ولي بهت ميگم : نه ميتوني با اسلحه ي بينهايت هم تموم كني مشكلي پيش نمياد![]()
البته بايد Normal رو 8 بار تموم كني( كه اين يعني 8 بار با ---- 8 بار با كلر )
4 بار اول با ---- ميري 4 بار اول با كلر
اونوقت باز ميشه
موفق باشي
سلام
دوست عزیز من قبلا این 8 بار رو با اسلحه نا محدود در لول هارد رفته بودم البته گل هم خورده بودم ولی اسپری نه
آزاد نشده بود حتما باید تو نرمال برم و آیا میتونم گل بخورم یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)