چرا با دوستدارانت عناد و كين و لج باشد
چرا بيچاره آذربايجان عضو فلج باشد
مگر پنداشتي ايران ز تهران تا كرج باشد
هنوز از ماست ايران را اگر روزي فرج باشد
تو گل را خار ميبيني و گلشن را همه گلخن
الا یارا انصاف مي كن خر توئي يا من ؟
چرا با دوستدارانت عناد و كين و لج باشد
چرا بيچاره آذربايجان عضو فلج باشد
مگر پنداشتي ايران ز تهران تا كرج باشد
هنوز از ماست ايران را اگر روزي فرج باشد
تو گل را خار ميبيني و گلشن را همه گلخن
اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري رد ميشي بر ميگرده نگات ميكنه، بدون براش مهمي اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري مي افتي برميگرده با عجله مياد به سمتت، بدون براش عزيزي اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري مي خندي برميگرده نگات ميكنه، بدون براش قشنگي اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري گريه ميكني باهات اشك ميريزه، بدون دوستت داره اگه يكي رو ديدي كه وقتي داري با يكي ديگه حرف ميزني تركت ميكنه، بدون عاشقته
تو را تا ترك آذربايجان بود خراسان بود
كجا بارت بدين سنگيني و كارت بدين سان بود
چه شد كرد و لر ياغي كزو هر مشكل آسان بود
كجا شد ايل قشقائي كزو دشمن هراسان بود
كنون اي پهلوان چوني نه تيري ماند و ني جوشن
Ye roz ye babahe ba ye mamane miran baraye bachashon khastegari. bad migan bacheye ma daste chap nadare. ona migan eibi nadare. bad migan daste rastam nadare.ona bazam migam eybi nadare. bad migan akhe paye chap ham nadare. ona migan bazam eybi nadare. dobare migan mibakhshida paye rastam nadare. ona migan pas befarmaid ye KOLMANE ba ye shIRE AB.
Ye roz ye babahe ba ye mamane miran baraye bachashon khastegari. bad migan bacheye ma daste chap nadare. ona migan eibi nadare. bad migan daste rastam nadare.ona bazam migam eybi nadare. bad migan akhe paye chap ham nadare. ona migan bazam eybi nadare. dobare migan mibakhshida paye rastam nadare. ona migan pas befarmaid ye KOLMANE ba ye shIRE AB.
من اراز هستم23سالمه قصد مزاحمت ندارم فقط دنبال يه دختر خوب برا دوستي مي گردم مي تونم باهاتون بيشتر آشنا بشم ؟
من اراز هستم23سالمه قصد مزاحمت ندارم فقط دنبال يه ادم خوب برا دوستي مي گردم مي تونم باهاتون بيشتر آشنا بشم ؟
كنون گندم نه از سمنان فراز آيد نه از زنجان
نه ماهي و برنج از رشت و نه چائي ز لاهيجان
از اين قحط و غلا مشكل تواني وارهاندن جان
مگر در قصه خواني حديث زيره و كرمان
دگر انبانه از گندم تهي شد ديزي از بنشن
رفیق مگه اینجا چت روم دنبال دوست میگردینوشته شده توسط ozgor
![]()
مي دانيد چرا دنيا اينقدر نا مهربان است؟
چون سايرين شبيه ما هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)