خوب اينو بايد از سوني اريكسون بري بپرسي
خوب اينو بايد از سوني اريكسون بري بپرسي
دوست عزيز خودت درسته ويژگي خوبي هستش ولي از نظر سرعت نميشه با اين فريمور هاي جديد مقايسه كردچون اينكار سرعت گوشي رو پايين مياره كه تو فريمور هاي جديد اين قابليت رو برداشتن تا سرعت جا به جايي و نگاه كردن بالا بره
موفق باشيد!![]()
سلام.
مسیر فایلهای مدیا پلایر کا 800 کجاس؟؟
منظورم اینه مثلا فایلهای منو اینجوریه:
tpa\preset\settings\menu
مسیر مدیا پلایر رو یکی بگه...
می خوام عوضش کنم اصلا میشه عوض کرد یا نه؟؟؟
شما میتونی از کاهش قرمزی چشم استفاده کنی
شما با كي بودين ؟
سلام بچه ها من یه مشکلی برام پیش اومده اینجا میگم اگه میتونید کمک کنید اگه جاش اینجا نیست ببخشید من سیم کارتو از گوشیم در اوردم ولی گوشی دیگه روشن نشد با usb خواستم فلش کنم اصلا کامپیوتر نمیشناسه دادم با باکس فلش کنن گفتن نمیگیره حالا مشکل از کجاست لطفا کمک کنید گوشیم کا 800 تبدیل شده به کا810![]()
اينجور كه شما ميگي بورد گوشي سوخته و ديگه درست نميشه.واسه دوست من همين اتفاق افتاد اون زمان گوشيشو خريده بود 280 تومن فروخت 40 تومن.متاسفم
اسماعيل جون اين دوستمون استبداد با كاربري به نامه mohammad p990 بودن كه بالاي پست ايشون نوشته بود{{{ k800 يه بدي داره كه تو شب چشم ها رو قرمز ميندازه كه پاكش كردن}}}
موفق باشيد!![]()
برو يك جايي كه به اندازه كه گوشي فلش بزنه تاريك باشه بعد دستت را به شد تا جايي كه ميتوني تكون بده و عكس بگير(با فلش)بعد اگر تصوير واضح و كاملا صاف بود گوشي شما سايبر شات هست ولي اگر هيچي ديده نميشد ول معطل.
عملكرد اصلي سايبر شات در هنگام فلش زدن هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)