تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 535 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    GB

12 تغییر لوگوی Vista

سلام دوستان
    من یه لپ تاپ توشیبا دارم که ویندوز روش ویستا بود اونو حذف کردم xp زدم.بهد یه مدت از یه سی دی ویستا که روی لپ تاپ DELL بود ویستا رو نصب کردم کرکش رو هم نصب کردم تمام اپدیتاش رو هم نصب کردم هیچ مشکلی ندارم خیلی هم عالیه.فقط تو قسمت system که میری لوگوی DELL ظاهر میشه.راهی هست که بتونم این لوگو رو بهTOSHIBA تغییرش بدم.من سی دی خود ویستای توشیبا رو ندارم.
    مرسی
    Last edited by mehdi3370517; 27-12-2008 at 18:36. دليل: تغییر فونت

در آغاز فعالیت shaahpesar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

8

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

من مدتی هست که بر روی سیستم خودم (Widows Vista Ultimate (Service Pack 1 نصب کردم و ازش راضی بودم تا اینکه پس از مدت مدیدی که ازش استفاده کردم با مرگ ویندوز (Blue Screen)مواجه میشدم که مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم
    الان دیگه مشکل مرگ ویندوز ندارم و سیستمم به خوبی کار میکنه اما مشکل جدیدی که برام پیش اومده اینه که قسمت Plug and Play سیستم من مشکل داره و سخت افزارهای جانبی رو که قبلاً خودشون به صورت اتوماتیک نصب میشدن رو نصب نمیکنه
    مثلاً قبلاً فلش و دوربین دیجیتال رو به محض اینکه نصب میکردم میشناخت و خودش به صورت اتوماتیک نصب میکرد اما الان سخت افزار مورد نظر رو میشناسه اما نمیتونه نصب کنه و میگه CD سخت افزار رو بذار تا نصب کنم و این در صورتیه که حافظه فلش CD نداره
    جالبتر قضیه اینجاست که یه هارد آوردم به سیستم وصل کردم تا ببینم میشناسه یا نه
    دیدم شناخت اما بازم میگه جهت نصب هاد مورد نظر CD درایور اون رو داخل سیستم بذار تا نصب کنم!!!!
    این در صورتیه که با ویندوز قبلی چنین مشکلی نداشتم
    البته اینو هم متذکر بشم که این ویندوز همون ویندوز قبلیه که دوباره اونو نصب کردم (یه CD هستن)
    اینو هم اضافه کنم که تو سیستم عامل لینوکس فلشمو میشناسه و نصبش میکنه (یکی میشه نتیجه گرفت که ویندوز ویستای من در حال حاضر مشکل داره)

ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

من مدتی هست که بر روی سیستم خودم (widows vista ultimate (service pack 1 نصب کردم و ازش راضی بودم تا اینکه پس از مدت مدیدی که ازش استفاده کردم با مرگ ویندوز (blue screen)مواجه میشدم که مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم
    الان دیگه مشکل مرگ ویندوز ندارم و سیستمم به خوبی کار میکنه اما مشکل جدیدی که برام پیش اومده اینه که قسمت plug and play سیستم من مشکل داره و سخت افزارهای جانبی رو که قبلاً خودشون به صورت اتوماتیک نصب میشدن رو نصب نمیکنه
    مثلاً قبلاً فلش و دوربین دیجیتال رو به محض اینکه نصب میکردم میشناخت و خودش به صورت اتوماتیک نصب میکرد اما الان سخت افزار مورد نظر رو میشناسه اما نمیتونه نصب کنه و میگه cd سخت افزار رو بذار تا نصب کنم و این در صورتیه که حافظه فلش cd نداره
    جالبتر قضیه اینجاست که یه هارد آوردم به سیستم وصل کردم تا ببینم میشناسه یا نه
    دیدم شناخت اما بازم میگه جهت نصب هاد مورد نظر cd درایور اون رو داخل سیستم بذار تا نصب کنم!!!!
    این در صورتیه که با ویندوز قبلی چنین مشکلی نداشتم
    البته اینو هم متذکر بشم که این ویندوز همون ویندوز قبلیه که دوباره اونو نصب کردم (یه cd هستن)
    اینو هم اضافه کنم که تو سیستم عامل لینوکس فلشمو میشناسه و نصبش میکنه (یکی میشه نتیجه گرفت که ویندوز ویستای من در حال حاضر مشکل داره)

ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه
    دوباره ویستا رو نصب کن احتمال بسیارزیاد مشکلت حل میشه. سعی کن ایندفعه ویستا رو از روی یه dvd دیگه نصب کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با تشکر از آقا مهدی قهرمانی
    یعنی هیچ راه و روشی برای حل این مشکل وجود نداره؟
    دوستان راه حل دیگه ای ندارن؟
    جالب اینجاست که این ویندوز Aero نداره ( عجب!!!!!!!!!)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

با تشکر از آقا مهدی قهرمانی
    یعنی هیچ راه و روشی برای حل این مشکل وجود نداره؟
    دوستان راه حل دیگه ای ندارن؟
    جالب اینجاست که این ویندوز aero نداره ( عجب!!!!!!!!!)
    با این صحبتت دیگه معلوم شد که ویندوز ناقص نصب شده و بهتره دوباره نصبش کنی.

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون آقا مهدی با این مستندات منم به این نتیجه رسیدم
    البته موقع نصب هیچ اروری نداد
    خود CD مشکل داره انگار
    عیبی نداره 1500 تومن ضرر کردیم دیگه
    بازم تشکر

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان کمک کنید
    تو ویندوز ویستام تمام فایلهای exe با مدیا پلیر اجرا میشن یعنی عملا هیچ برنامه ای اجرا نمیشه و فقط مدیا پلیر باز میشه که اونم برنامه اجرا نمی کنه
    من باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

ممنون آقا مهدی با این مستندات منم به این نتیجه رسیدم
    البته موقع نصب هیچ اروری نداد
    خود CD مشکل داره انگار
    عیبی نداره 1500 تومن ضرر کردیم دیگه
    بازم تشکر
    حتمآ قسمتهایی از ویندوز رو برای کاهش حجم ویندوز حذف کرده اند.
    قسمت system که میری لوگوی DELL ظاهر میشه.راهی هست که بتونم این لوگو رو بهTOSHIBA تغییرش بدم.من سی دی خود ویستای توشیبا رو ندارم.
    مرسی
    با استفاده از اکتیویتر هایی مثل لو گو رو عوض کن.Vst.ALLx86x64
    دوستان کمک کنید
    تو ویندوز ویستام تمام فایلهای exe با مدیا پلیر اجرا میشن یعنی عملا هیچ برنامه ای اجرا نمیشه و فقط مدیا پلیر باز میشه که اونم برنامه اجرا نمی کنه
    من باید چی کار کنم؟
    یک یوزر جدید با اختیارات ادمین ایجاد کن.

9. این کاربر از G G Game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

پيش فرض

در ضمن سیستمت رو هم قبلا گفتم که 64 بیتی رو ساپورت میکنه منتها چون رمت 2 گیگ هست بهتره همون 32 بیتی نصب کنی چون 64 بیتی برای آدرسدهی فیزیکال مموری در سیستمهایی هست که 4 گیگ و بالاتر مموریشون هست.
    ویندوز 64 بیتی با رم 2 گیگ هم به خوبی کار می کنه.موردی نداره که 64 بیتی نصب بشه به شرطی که درایور هاش رو بتونه جور کنه.
    سرعت هم بیشتر میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

ویندوز 64 بیتی با رم 2 گیگ هم به خوبی کار می کنه.موردی نداره که 64 بیتی نصب بشه به شرطی که درایور هاش رو بتونه جور کنه.
    سرعت هم بیشتر میشه.
    من که نگفتم کار نمیکنه! گفتم اگر مموریت بیش از 4 گیگ نباشه تفاوت محسوسی بین 32 و 64 احساس نمیکنید.
    توجه کنید اونچه که تو ویندوز 64 بیتی محوریت داره میزان فیزیکال مموری هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •