دوست عزیز من رفتم از چند تا از دوستام که تخصصشون DotA بود پرسیدم گفتند که ترتیب قرار گیری توی inventory هیچ تاثیری نداره
خودمم که تا اونجایی که دیدم فرقی نمی کرد
دوست عزیز من رفتم از چند تا از دوستام که تخصصشون DotA بود پرسیدم گفتند که ترتیب قرار گیری توی inventory هیچ تاثیری نداره
خودمم که تا اونجایی که دیدم فرقی نمی کرد
Last edited by time prince; 07-04-2008 at 11:46.
بچه ها کسی میدونه توی مپ DotA Allstars v6.49 Al چطوری میش Fun House رو باز کرد؟ (گوشه ی پایین سمت راست مپ)
مرسی.
سلام دوست عزیز...منم یادمه اولین هیرویی رو که تو مپ دوتا گرفته بودم و به اصطلاح بازیم رو باهاش شروع کردم، Razor بود...در مورد اون نکته ای هم که گفتی باید بگم:دوتا با دوت ای فرق نمیکنه،حالا شما بعده دوت میگی ای،بعضی ها هم میگن آ.
موفق باشی دوست عزیز
والا همون آیتم هایی که گفته بودم رو ببندی،خودشون تا حدودی Healthت رو بالا میبرن...معمولا هم تو بازی های 5 نفره...نمیشه اونقد آیتم بست...اما واسش heart of tarrasgue بد نیست،اگه بشه پولش رو در آورد...به احتمال زیاد شما واسه اول بازی میخوای health رو بالا ببری،که ون گارد یه آیتم معموله که همه میبندن،یا 2 تا Ring of heath هم خوبه که 10 HPدر ثانیه بهت میده،بعد میتونی یکی رو به perseveranceتبدیل کنی...موفق باشی
چراعزیز ترکیب قرار گذاری فرق میکنه البته برای ایتمهای orbfektاونم واسه بعضی هیروها
البته چون اکثرا دو یا چند ترکیب Orb رو استفاده نمیکنن به همچین موردی برخورد نکردن.
وگرنه تاثیر داره. و افکت مربوط به آیتم Orb Effect ی که در اولین خونه Inventory باشه فعال میشه.
میشه درباره این orb effect توضیح بدید من همون اول هم با این یک قلم مشکل داشتم
با با بیخیال به اون دوستات بگو برن یکمی به تخصصشون رسیدگی کنن اگه اینتوری بود که دوتا همش باگ بود همه هرچی ایتم ارب افکت بود باهم میساختن بالاخره تو هر اتک یکیش میگرفت اون موقع اتک اول رو که میخوردی تا اتک اخر بوستتو میکندن
یعنی ایتم یا مجیکی که ارب باشه رو نمیشه با هم استفاده کرد![]()
دوست من همه ایتما فرقی ندارن که کجای اینوینتوری باشن ولی واسه ایتمای ارب اگه دوتا داست باسی یا بیشتراونی که تو اینونتوری 1 بذاری کار میکنه مثلا سنج یا اسکادی یا مانا برن ÷رج و...
ولی در کل ایتمای یوز کردنی رو تو اینونتوری بالا میزارن تا سریع تر بشه بهش دسترسی داشت
بچ 1.21 دان کن
sAng o Yasha هم ORB Efect هستن اما با هم كار ميكنن
بعضي orbها با هم كار ميكنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)