تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 381 از 1547 اولاول ... 2813313713773783793803813823833843853914314818811381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما تهران هستی؟
    من خودم الان 10 ماهه که در صفم! مرکزای مختلفی رو هم ازشون پرسیدم که گفتن محدودیت داره! معلوم نیست دارن چیکار میکنن که تقریبا 80% تهرانو سرویس نمیدن !!!

اوه اوه اوه
    منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
    مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
    شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
    به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی

2. این کاربر از club2energy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه اوه
    منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
    مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
    شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
    به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
    الان 10ماهه که دارن به من همین حرفو میزنن ؛ " شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه "
    یه دلیلی داره که چند وقته اصلا مشترک نمیگیرن! چون تو این همه مدت ، بالاخره یه نفر پیدا میشه که خطشو تخلیه کنه و نوبته ما شه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

الان 10ماهه که دارن به من همین حرفو میزنن ؛ " شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه "
    یه دلیلی داره که چند وقته اصلا مشترک نمیگیرن! چون تو این همه مدت ، بالاخره یه نفر پیدا میشه که خطشو تخلیه کنه و نوبته ما شه!
    من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
    به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخابرات که فقط تا جعبه تقسیم بیرون خونه رو رایگان میاد چک میکنه ؛ داخلو پول میگیره! که برای این مورد میتونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند.
    شاتلم اگه بخواید متخصص میفرسته و بررسی میکنه ولی اینکه چقد هزینه میگیره و باقی موارد رو اطلاعی ندارم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام

من میخوام از پارس آنلاین به شاتل بیام
    با شاتل تماس گرفتن و گفتن که پورت خالی نداریم و شما از روی سایت ثبت نام کنید تا توی نوبت قرار بگیرید تا زمانی که ظرفیت اضافه میکنیم باهاتون تماس بگیریم
    میخواستم بپرسم که معمولا چند وقت یکبار ظرفیت اضافه میشه و چقدر باید در انتظار بمونیم؟
    شما که تهرانی خدا میدونه کی نوبتت برسه ، من تو قم 50 روز منتظر بودم ، چون میدونستم بعد از تعطیلات عید همه جمع آوری ها یکجا انجام میشه، اولین روز کاری تماس گرفتم ، شانسی یه پورت خالی داشتن !

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان ممکنه راهنمایی کنین تو کرج کیفیت شاتل جطوره؟
    من سرویس یک مگ نامحدود مخابرات دارم که کیفیت بینهایت اشغالی داره و با این اوضاع پینگش اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. دنبال یه سرویس با کیفیت میگردم .
    برام دانلود رایگان و این چیزا اصلا مهم نیست یه سرویس با کیفیت میخوام برای بازی آنلاین.
    میشه راهنمایی کنین شاتل چطوره از این نظر.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

دانلود از شاتل لند هنوز رایگانه؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دانلود از شاتل لند هنوز رایگانه؟
    خیر........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من روز بعد این موضوع رفتم تو سایته 195 از شاتل شکایت کردم ... روز بعدش تو سایت 195 زد که مشکلو به اپراتور ارجاع دادنو چند ساعت بعد سرعت من برگشت رو حالته عادیش !!! نمیدونم چه داستانیه که اینا انقدر حساب میبرن از این سامانه ( احتمالا اگه بعده شکایت رسیدگی نکنن امتیاز منفی واسشون ثبت میشه یه یه همچین چیزی ) فقط خواستم شما دوستان رو هم در جریان بزارم که اگه دیدن دارن اذیتتون میکنن حتما به 195 شکایت کنین و توضیح شکایتم و درست و منطقی بنویسین که حتما کارتون راه میوفته
    دوستان سلام . من سرویسه آرت 5 رو دارم و مصرفمم حداکثر ماهی 50 گیگ هست ولی الان متاسفانه منو با ابن میزان مصرف محدود کردن طوری که سرعت دانلودم از 300 یکدفعه اومده به زیر 20 ( تازه زیره 20 مال سرور های عالی هست و سرورهای معمولی یا سایت های متوسط اصلا باز نمیشن برام ) زنگم زدم بهشون میگن که چون مدیریته مصرف نداشتی سرعتت پله ای !!! اومده پایین ... حالا نکته اینجاست که خودم از مسول فروشش موقع خرید پرسیده بودم گفته بود که این آرت 5 رو تا 50 60 گیگ بدون محدودیت میتونی دانلود کنی (البته تو برگشون نوشته 26 گیگ ولی اون بنده خدا گفت تا 50 60 گیگ اوکیه و حتی گفته بود که مورد داشته تا 100 گیگ هم بدونه محدودین دانلود میکرده ) نکته ی دیگه اینکه طرف میگه که سرعتت پله ای اومده پایین در حالی که شبه قبلش با 300 تا داشنم دانلود میکردم حالا جالب اینجاست که تویه برگه ی شرکت حداقل سرعته آرته 5 رو زده 384 کیلوبیت که میشه حدودا 50 کیلوبایت یعنی من تحت هر شرایطی باید این حداقله سرعت رو داشته باشم در حالیه که الان در بهترین حالت سرعتم 17 18 هست ولی جوابه مسوله پشتیبانی در مورده این موضوع شنیدنی بود و گفت که اینی که شما میگی ماله افرادی هست که مدیریته مصرف دارن !!! کلا فکر کنم به مشت آدمه بیسوادو جمع کردنو فقط بهشون گفتن که در قباله هر مشکلی بگین مدیریته مصرف داشته باش ... خلاصه اینکه دوستان سرتونو درد آوردم ولی خواستم تخلیه کنم و یه سر به بقیه تاپیکا زدم دیدم که وضعه اونا بدتر نباشه بهترم نیست الانم خواستم از شما راهنمایی بگیرم که چیکار کنم تا این سرعته درست شه یا اینکه یه سرویسه دیگه بگیرم که بشه ماهی 50 60 تارو دانلود کرد ( البته به من گفتن که ارتقا بدم سرویسمو ولی هزینش خیلی سنگین میشه و نمیتونم از پسش بر بیام از طرف دیگه بعضی دوستان میگن آرته 1 بگیرو اگه محدود شدا ارتقا بده که هزینش کمنر میشه ولی خوب آرته 1 سرعتش خیلی کمه ... )

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
    به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
    خطتت رو روی چند بستن ؟ برای من اول روی 16 مگ بسته بود نویز میگرفت الان رو 6 مگ گفتم بستن دارم راحت 700 میکشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •