اوه اوه اوه
منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
اوه اوه اوه
منم تهرانم و مرکز مخابرات کرمی
مسئول شاتل به من گفت معلوم نیست کی ظرفیت اضافه بشه
شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه
به من توصیه کرد از شرکت پارس انلاین سرویس بلند تر از یک ماه نخر که یهو وسط دوره مجبور نشی قطعش کنی
الان 10ماهه که دارن به من همین حرفو میزنن ؛ " شاید دو روز دیگه شایدم ماه دیگه "
یه دلیلی داره که چند وقته اصلا مشترک نمیگیرن! چون تو این همه مدت ، بالاخره یه نفر پیدا میشه که خطشو تخلیه کنه و نوبته ما شه!
من نویز خطم زیاده هرکاری ک میشد در باره سیم کشی انجام داد انجام دادم کمی بهتر شد.
به شاتل یا مخابرات زنگ بزنم هیچکدوم نمیتونن کاری کنن برای کاهش نویز؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
مخابرات که فقط تا جعبه تقسیم بیرون خونه رو رایگان میاد چک میکنه ؛ داخلو پول میگیره! که برای این مورد میتونید به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید و شکایت ثبت کنید تا پیگیری کنند.
شاتلم اگه بخواید متخصص میفرسته و بررسی میکنه ولی اینکه چقد هزینه میگیره و باقی موارد رو اطلاعی ندارم...
شما که تهرانی خدا میدونه کی نوبتت برسه ، من تو قم 50 روز منتظر بودم ، چون میدونستم بعد از تعطیلات عید همه جمع آوری ها یکجا انجام میشه، اولین روز کاری تماس گرفتم ، شانسی یه پورت خالی داشتن !
دوستان ممکنه راهنمایی کنین تو کرج کیفیت شاتل جطوره؟
من سرویس یک مگ نامحدود مخابرات دارم که کیفیت بینهایت اشغالی داره و با این اوضاع پینگش اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. دنبال یه سرویس با کیفیت میگردم .
برام دانلود رایگان و این چیزا اصلا مهم نیست یه سرویس با کیفیت میخوام برای بازی آنلاین.
میشه راهنمایی کنین شاتل چطوره از این نظر.
ممنون
دانلود از شاتل لند هنوز رایگانه؟
خیر........
دوستان من روز بعد این موضوع رفتم تو سایته 195 از شاتل شکایت کردم ... روز بعدش تو سایت 195 زد که مشکلو به اپراتور ارجاع دادنو چند ساعت بعد سرعت من برگشت رو حالته عادیش !!! نمیدونم چه داستانیه که اینا انقدر حساب میبرن از این سامانه ( احتمالا اگه بعده شکایت رسیدگی نکنن امتیاز منفی واسشون ثبت میشه یه یه همچین چیزی ) فقط خواستم شما دوستان رو هم در جریان بزارم که اگه دیدن دارن اذیتتون میکنن حتما به 195 شکایت کنین و توضیح شکایتم و درست و منطقی بنویسین که حتما کارتون راه میوفته
خطتت رو روی چند بستن ؟ برای من اول روی 16 مگ بسته بود نویز میگرفت الان رو 6 مگ گفتم بستن دارم راحت 700 میکشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)