سوال منم هست
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سوال منم هست
برای نویز نه تاثیری چندانی نداره
ولی برای صدا عالی جواب میده .
اینم اضافه کنم
حداقل در تستی که من انجام دادم هر موقع اسپلیتر و میکروفیلتر رو به تنهایی وصل میکردم روی خط تلفن صدای خش خش شتیده می شد ( گوشی بی سیم)
ولی وقتی از ترکیب دو تا با هم استفاده میکنم مشکل خش خش حل میشه.
در هر دو حالت SNR تقریبا برابر است و مشکلی رو دیتا وجود نداره
یکی از دوستان نوشته بود که ارورهای خط کم شده خط منم خیلی ارور میده ارورهای crc
از چه سایتی میشه سفارش داد؟
که مطمئن باشی جنس اصله نه 4 تا مقاومت و دیود و....باشه
من از تهران پاساژ کامپیوتر ایران طبقه زیر زمین گرفتم ( هم اسپلیتر و هم میکروفیلتر )
توی سایتها جایی برای فروش میکروفیلتر ندیدم ولی اسپلیتر رو DigiKakla داره
سلام
دوستان به نظر شما درخواست بدم مرکز مخابراتی تلفن رو عوض کنن برای خط خودم عوض می کنن؟
من رو گوگل فاصله بین مرکز و خونه خودمون رو نگاه کردم دیدم حدودا 3.5 تا 4 کیلومتر هست
در صورتی که یه مرکز پیش خونه ما هست که حدودا 500 متر فاصله داره
جوری که از تحقیق ها متوجه شدم این هست که حتیاگر خط هم سالم باشه به دلیل فاصله زیاد با مرکز مخابراتی سرعت چندانی بهم نمیده
به نظر شما چیکار باید کرد؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلام
دوستان به نظر شما درخواست بدم مرکز مخابراتی تلفن رو عوض کنن برای خط خودم عوض می کنن؟
من رو گوگل فاصله بین مرکز و خونه خودمون رو نگاه کردم دیدم حدودا 3.5 تا 4 کیلومتر هست
در صورتی که یه مرکز پیش خونه ما هست که حدودا 500 متر فاصله داره
جوری که از تحقیق ها متوجه شدم این هست که حتیاگر خط هم سالم باشه به دلیل فاصله زیاد با مرکز مخابراتی سرعت چندانی بهم نمیده
به نظر شما چیکار باید کرد؟ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حدود 19 مگ ساپورت میکنه
دوستان یک سوال مودم من صدای شبیه سوت درمیاره البته خیلی صداش کمه باید گوشت رو بزاری رو مودم تا بشنوی مشکل از چیه به نظرتون
نه مطمئن باشین نمیکشه
مودم های جدید مثل دی لینک اصلا نمیزاره وقتی نویز زیر 12 میاد لینک بیاد ! یعنی میاد برسی میکنه ببینه تا وقتی نویز روی 12 باشه خط رو چند بسته میشه ! این خیلی بکشه تا 15 هست !
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)