تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 396 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1-از طریق گزینه سیمولیشن میتونید رد کنید دیگه،چه اروری میده؟!
    2-اسکات هایی رو استخدام کنید که درجه یا همون ستارهاشون زیاد باشه،البته با توجه به بودجتون.............
    برای پیدا کردن بازیکنای خوب هم بهتره اونا رو به کشورای فوتبال خیز توی دنیای واقعی مثل برزیل و آرژانتین بفرستید،کشورای آسیایی رو هم بیخیال بشید،فقط اروپا و آمریکای جنوبی.....................
    اول ممنون از جواب شما
    1-ارر مربوط به پيشنهاد تيم هاي ملي يا امادگي بازيكنا و............. اين پيغام ها كلافم كرده
    2-يكم درمورد قدرت بازيكن ها هم توضيح ميدين چه سني بين چه قدرتي خوبه؟و اينكه باسه پيشرفتش فقط ميشه بازيش داد راه ديگه اي نيست؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

اول ممنون از جواب شما
    1-ارر مربوط به پيشنهاد تيم هاي ملي يا امادگي بازيكنا و............. اين پيغام ها كلافم كرده
    2-يكم درمورد قدرت بازيكن ها هم توضيح ميدين چه سني بين چه قدرتي خوبه؟و اينكه باسه پيشرفتش فقط ميشه بازيش داد راه ديگه اي نيست؟
    1 -خوب اونا پیغام هایی هست که به اینباکس شما میرسه و کاریش هم نمیشه کرد،شما از توی تقویم سیمولیشن رو انتخاب کنید تا خوکار تا اونجایی که میخواید بره جلو تاریخ بازی................
    2-بستگی به تیمتون داره،اما اگه دارید سرمایه گذاری گشترده میکنید روی جوونا،بهتر هستش که بازیکنای 14 ساله بین 70 تا 80 باشن و بازیکنای 15 ساله هم بین 80 تا 90،البته این که گفتم اورال مورد انتظار ازشون هست،نه خود اورالشون..................
    یه نکته هم اینکه بازیکن با سن بالاتر جذب نکنید.............

3. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

1 -خوب اونا پیغام هایی هست که به اینباکس شما میرسه و کاریش هم نمیشه کرد،شما از توی تقویم سیمولیشن رو انتخاب کنید تا خوکار تا اونجایی که میخواید بره جلو تاریخ بازی................
    2-بستگی به تیمتون داره،اما اگه دارید سرمایه گذاری گشترده میکنید روی جوونا،بهتر هستش که بازیکنای 14 ساله بین 70 تا 80 باشن و بازیکنای 15 ساله هم بین 80 تا 90،البته این که گفتم اورال مورد انتظار ازشون هست،نه خود اورالشون..................
    یه نکته هم اینکه بازیکن با سن بالاتر جذب نکنید.............
    مرسي از راهنماييت .اين سيموليشن چيه؟دوم اينكه فقط بازيكن رو با بازي دادن ميشه قويش كرد يا مثل pes تمرين هم ميشه داد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مرسي از راهنماييت .اين سيموليشن چيه؟دوم اينكه فقط بازيكن رو با بازي دادن ميشه قويش كرد يا مثل pes تمرين هم ميشه داد؟
    سلام.
    اولا ببخشید آقای الکس فرا که من در جواب فضولی میکنم و به جای شما جواب میدم.
    من توی فولام یه جوون گرفتم از برزیل اسمش سخت بود نمیگم.شاید سر هم 3 یا 4 تا بازی هم توی 1 یا 2 ماه بهش نرسید اما اورالش از 57 به 61 رسیدش.یعنی به نظرم بهتره یه جوری تو ترکیب قرارش بدی که فرم و روحیه اش خوب باشه که این رو میتونی از squad report ببینی که روحیه و فرمش چه جوریه.همچنین همونطور که الکس جون گفت باید هم سن کم باشه هم پتانسیل بالایی داشته باشه.البته اورال اولیه هم مهم هست که در چه بازه ای باشه.

6. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

من یه بار مربی تاتنهام شدم یه بازیکنی اوردم 16 ساله و اورال 76
    الان هم مربی اینتر هستم خیلی پیرن مجبور شدم با تقلب بودجه شو زیاد کنم و یه بازیکن به اسم خودم البته ضعیف بسازم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

1-از طریق گزینه سیمولیشن میتونید رد کنید دیگه،چه اروری میده؟!
    2-اسکات هایی رو استخدام کنید که درجه یا همون ستارهاشون زیاد باشه،البته با توجه به بودجتون.............
    برای پیدا کردن بازیکنای خوب هم بهتره اونا رو به کشورای فوتبال خیز توی دنیای واقعی مثل برزیل و آرژانتین بفرستید،کشورای آسیایی رو هم بیخیال بشید،فقط اروپا و آمریکای جنوبی.....................
    من یه بار از کره جنوبی اوردم خیلی بازیکنان قوی داشت ولی اکثرا از انگلیس و المان استفاده میکنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من قبلا عرض کردم که هرکول رو از لیگ دسته دوم اسپانیا برداشتم
    چندتا بازیکن جونن گرفتم ماه
    چون قبلا انلاین بازی کردم رفتم تو نت و اونجا یه اسکات حرفه ای گیر اوردم فرستادمش کره جنوبی سه تا بازیکن از 78 تا 94 هرسه تاشون اینجوری بود الان یکیشون 16 سالشه اورالش 71 هست لامصب reaction 90 هست و دریبل 75 و .... خیلی خوبه خیلی عالی هست
    یکی هم از اسکات های سه ستاره رو فرستادم فرانسه یه دونه خوب واسم گیر اورده اسمش dider هست واقعا اونم در سن خودش عالی هست
    پیشنهاد من اینه اول یه اسکات جند ستاره بفرستید کره جنوبی به مدت سه ماه چندتاراحت پیدا میکنه بعدا رو فرانسه هم تمرکز کنید بعد از اون هم کامرون خیلی خوبه(از نظر سرعت و قدرت بدنی همراه با نفس)
    یه بازیکن هم هست 20 سالشه لئوناردو تو لیگ برزیل بازی میکنه مخصوص باشگاههای کم پول هست بخریدش و پشت مهاجم اصلی قرارش بدید طی یه سال سرعتش از 89 به 94 میره و دریبلش میره 87 و.... خیلی عالی هست نفسش هم خیلی خیلی خوبه

10. 2 کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

اره کره جنوبی بازیکنای خوبی داره ولی من از المان و انگلیس استفاده میکنم و اسپانیا ولی چون شما گفتی به کامرون هم میفرستدم از برزیل و ارژانتین بازیکنای خوبی نمیاد واسم مکزیک بهتر بود
    الان با والنسیا رفتم رئال و بارسا رو ترکوندیم اولیم فعلا بهتون میگم تو هر پست یک بازیکن 17 ساله جوون و متوسط بسازید بعد squad رو هم روی curren .... بزارید سریع بخریدشون

12. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان شما چجوري بازيكن ميسازيد؟با نرم افزار خارج از بازي يا داخل بازي

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

خیلی راحته تو custom fifa 13 میسازی بعد میتونی تو تیم های مختلف ببری یا تو free agent بزاری بعد برای استفاده از کریر spuad را روی current... بزاری و بخری شون فقط باید اسمش رو سرچ کنی

15. این کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •