نویزم روی 61 هست
سیم کشی رو از سیم مخابرات استفاده کردم بدتر شد
نویزم روی 61 هست
سیم کشی رو از سیم مخابرات استفاده کردم بدتر شد
یه روز کارشناس مهندس اومده بود خونمون گفتم شما که تمام مشترکا رو .روی4مگ بستین چرا ثابت نیست گفت که نباید ثابت باشه باید متغیر باشه.از سیم مخابراتی که برای ورودی خونه میاد از همونجا یه سیم مخابرات خریدم دوباره از پریز و دوشاخه دوباره اتصل دادم به یه اسپلیتر و از اسپلیتر یه سیم رفت برای تلفن یه سیم هم رفت برای مودم.قبل از اینکه این کار رو بکنم از سیم برق استفاده میکردم نویزم روی 57 بود الان اومده روی 61.
دلیلش چیه؟
خود شرکت مخابرات که روی خطم رو رانژه کردن تفصیر دارن؟
اگه مخابرات روی 4مگ بسته آسیاتک هم روی 4مگ بسته میشه با این اوضاع من آسیاتک بگیرم بهتر نیست؟
داداش نویزت سه فاز پرونده
سیم رو زیاد جدی نگیر سیم تلفن من از اون سیم سیاه ها پهن قدیمی بودن ازوناست برا حداقل 10-15 سال پیشه یه جورایی فسیله ولی خطم نویزش طبیعی هست احتمالا تو سیم کشی یه اشتباهی می کنی یا اینکه کلا سیم خارج خونه باعث نویز میشه همون که از جعبه تقسیم میاد
نه اسیاتک شبا سرعت رو واقعی می کنه اگه بخوای با ااسیاتک شبی 5 گیگ دانلود کنی فکر کنم ماهی 30-40 تومن برات اب بخوره
راستی بدون اسپلیتر هم چک کن گاهی خود اسپلیتر خرابه و اگه تونستی یه دوستی اشنایی یه اسپلیتر گیر بیار با اونم چک کن
قبلا از سیم برق استفاده میکردم نویزم پایین تر بود ولی الا سیم سیاه که 3تا سیم که 2تاش رنگش مسی یکی هم سفید که هیچی.
دوستم که همسایم هست از مخابرات گرفته همین نویز رو داره ولی 4 مگ به بالا بسته شده.به نظر شما من از مخابرات انصراف بدم بعد از مدتی دوباره بیام بهتره یا برم آسیاتک بگیرم؟
ممکنه از خود مخابرات باشه؟
2تا اسپلیتر نو هم خریدم
نویز بالای 50 خیلی بده
همه تلفن هایی که به پریز وصل هست رو در بیار تستکن ببین کم میشه
و یا شاید مشکل از اسپلیترت باشه
همین کار رو کردم خوب نشد.کارشناسشم که اصلا به این عدد توجه نکرد.
مطمئنی دوست عزیز
من اکانت 64 داشتم نهایت سرعت 20 کیلوبایت بود اما با مابقی از 128 تا 512 تست کردم سرعت فرقی نداشت
من الان تمام این کار رو کردم خوب نشد.میشه مشکل از مخابرات باشه؟
اره اگه از همه موارد مطمئن هستی یعنی مشکل از طرف شما نیست و هر چی هست این نویز منبعش خارج از خونه شماست اگه برا همسایه شما هم همین نویز رو داره شاید به خاطر سیم کشی تلفن منطقتون باشه البته از این بابت زیاد مطمئن نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)