دوست عزیز اینجایی که میگی که خبری نیست
واردش میشم زده not allow
دوست عزیز اینجایی که میگی که خبری نیست
واردش میشم زده not allow
من که بدون هیچ مشکلی وارد میشم و می تونم ایمیل ثبت کنم تا برام سریال بیاد! .... می خوای برو روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کن
می خوای ایمیلتو برام بفرست تا برات ثبت نام کنم!
در ضمن یکی به سوال ما هم چواب بده:
من به تازگی کپرسکی اینترنت سکوریتی 2014 رو نصب کزدم ولی چند تا مشکل باهاش دارم
اول اینکه با وجود اینکه اپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کردم و ادرس سورس دانلود از خود کسپیر رو غیر فعال کردم و گذاشتم از فایل اپدیت روی کامپیوترم اپدیت بشه باز هم روزی 10-12 مگ از اینترنتم رو این کاسپرسکی مصرف میکنه .!چطوری باید جلوی اپدیت اتوماتش رو بگیرم؟
دوما اینکه چطوری باید جلوی دسترسی بعضی برنامه ها به اینترنت رو بگیرم ؟
مثل windows explorer و یا host process for windows
این فایروال چطوری باید تنظیم بشه؟ چون برای مثال اپرا به اینرنت وصل میشه ولی سایت گوگل رو نمیاره!!! ولی وقتی فایروال رو غیر فعال می کنم سایت گوگل رو باز می کنه؟
یا مروگر واتر فوکس رو با وجود اینکه تو فایروال اجازه وصل شدن به اینترنت داره ولی بازهم نمی تونه وصل بشه؟
الان دیگه به کلی بهم ریخته تا فایروال رو غیر فعا کنم هیچ چیزی نمیتونه به اینترنت دسترسی پیدا کنه !!
سلام
کاسپراسکی هم یه خورده به هم ریخته! جدیدا توی هر سایتی میرم این میاد>[IMG][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG]
سلام" برای راحتی کار تصویربرداری از محیط: کلید ترکیبی Alt+Print Screen بزنید بعد داخل برنامه Paint ویندوز Paste کنید.
Parental Control را غیر فعال کنید.
سلام
تو کاسپر اسکای جایی هست که بهش بگیم دست از سر بعضی نرم افزارها برداره و بذارن اونا کارشونو انجام بدن
یک برنامه رو هر دفعه نصب میکنم کاسپر پاکش میکنه و پیغامی رو که در عکس پایین هست میده
با تشکر
با سلام یه سوال!!فلشمو ویروس کشی کردم بعداز اتمام وقتی بازش میکنم با اینکه نشون میده که پره اما توش فایلی نیست.فایلها هیدن هم نبود حالا باید چیکار کنمتا فایلهارو بیاره؟
![]()
من که حوصله ام از کسپر سر رفت دیگه، واقعا این روش جدید فعال سازیش رو مخ هست... رفتم طرف بیت دفندر که تو مقایسه نمره ی خوبی گرفته ببینم چطوره.![]()
سلام
دوست عزیز وقتی کاسپر به یه فایلی گیر میده و اون مخرب اعلام میکنه، حتما و صددرصد فایل آلوده هستش و باعث آسیب به سیستمتون میشه.
پس به کاسپر اعتماد کنید.
دوست عزیز این گزینه ها رو برای نمایش فایل های مخفی سیستمی و پسوند فایل ها با عکس زیر مطابقت دارند؟
![]()
بله دوسته عزیز مطابقت دارند.البته یکیش نداشت که مطابقت دادم ولی باز نمیاره.جالبش اینجاست که تو دستگاه دی وی دی پلیر میاره فیلما و عکسامو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)