تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 381 از 402 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوستان من عذر خواهی می کنم
    الان یه مشکلی که من دارم ومرتب داره منو آزار میده اینه که این نرم افزار کمودو تمام کرک های منو به عنوان ویروس حذف میکنه ایا راهی برای مقابله وجود داره
    اگه نه آنتی ویروسی مشابه کمودو بی آزار وجود داره چون این موضوع بد جور داره اذیت میکنه

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

الان یه مشکلی که من دارم ومرتب داره منو آزار میده اینه که این نرم افزار کمودو تمام کرک های منو به عنوان ویروس حذف میکنه ایا راهی برای مقابله وجود داره
    اگه نه آنتی ویروسی مشابه کمودو بی آزار وجود داره چون این موضوع بد جور داره اذیت میکنه
    درود:
    نقل قول از jadda عزیز :
    *لیست استثنائات - بخش آنتی ویروس< اسکنر اسکن نمیکنه
    *لیست امن - بخش اعتبار سنجی< اسکنر اسکن نمیکنه + فایل ازاد اجرا میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تمام آنتی ویروسها بخشی دارند برای استثناسازی فایل،حالا این بخش میتونه یک قسمت باشه یا دو قسمت.اگه یک قسمتی باشه که هیچی و اگه دوقسمتی باشه مثلا قسمت اول از اسکن اون فایل رو استثنا میکنه و در مواقع اسکن فایل اسکن نمیشه و قسمت دوم اون رو از شناسایی به عنوان مخرب توسط گارد فعال استثنا میکنه که گارد آنتی ویروس اونو مخرب نشناسه.
    Last edited by aylar6888; 22-02-2016 at 17:24.

3. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

اول اینکه من پست بالاییم در مورد geekbuddy ، منظورم شما نبودید، یه وقت سو تفاهم نشه. فقط قبلا یکی دو جا خارج از این فروم، کامنتهایی عجیب و غریب دیدم.........

در رابطه با مشکلات کومودو هم در تاپیک خودش مطرح کنید بهتره.

و نکته بعدی اینکه هر کرک و ابزار ه.ک و در کل هر فایلی که مشکوک هستید ونمیدونید واقعا مخرب است یا نه، را میتونید در تاپیک دانلود ویروس یا حتی به عنوان کاربر کومودو در تاپیک کومودو توی همین انجمن مطرح کنید، من یا سایر دوستان سعی میکنیم کمک کنیم تا بدونید فایل مخرب است یا نه تا با خیالی آسوده تر فایل را به لیست امن اضافه کنید.

5. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من مدت ها بود که از Norton Internet Security استفاده میکردم. اما با توجه به اینکه در ایران نمیشه از Norton Security استفاده کرد مجبور شده از همون نسخه ی قدیمی استفاده کنم.
    اما چند روز پیش فلشی آلوده به سیستم منصل کردم و ظاهرا چند تروجان به سیستمم حمله کردن و نورتون هم قادر به شناساییشون نیست فقط یک سری حملات رو ظاهرا داره تشخیص میده :اما سیستم همچنان آلودهست . برای سیستم دیگه ای در منزل ESET رو نصب کردم و ظاهرا تونست تمام آلودگی هارو برطرف کنه.
    اما برای این سیستم که سیستم اصلیم هست با توجه به موارد زیر ممنون میشم پیشنهاد بدین چه پکیج Internet Security نصب کنم ؟
    - نورتون لاگ کاملی داره و چه اسکن سیستمی چه موارد مربوط به ارتباطات و فایروال ها رو بصورت کامل نشون میده در صورتی که من چنین چیزی رو در ESEt ندیدم.
    - نورتون معمولا فایل های آلوده رو قرنطینه میکرد و اگر فایلی به اشتباه تشخیص داده میشد امکان بازیابی اون فایل بود در صورتی که در ESET این مورد رو ندیدم.
    - در میان پکیج های امنیتی مطرح ESET معمولا رتبه ی بالایی نداره حداقل در اکثر نظرسنجی ها من اینطور دیدم.
    - پکیج پیشنهادی حافظه زیادی از سیستم اشغال نکنه و ترجیحا سبک باشه.
    - همچنین هوش مصنوعی قوی همچون SONAR نورتون داشته باشه.
    ممنون میشم با توجه به این موارد بهم پیشنهاد بدین چی نصب کنم.
    Last edited by ariajoker; 24-02-2016 at 12:22.

پروفشنال Tidus and Shayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خوب شد که این تاپیک رو دیدم. فقط و فقط Kaspersky

بقیشون رو تست کردم و نمی تونن ویروس های موذی و ... رو شناسایی کنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان من مدت ها بود که از Norton Internet Security استفاده میکردم. اما با توجه به اینکه در ایران نمیشه از Norton Security استفاده کرد مجبور شده از همون نسخه ی قدیمی استفاده کنم.
    اما چند روز پیش فلشی آلوده به سیستم منصل کردم و ظاهرا چند تروجان به سیستمم حمله کردن و نورتون هم قادر به شناساییشون نیست فقط یک سری حملات رو ظاهرا داره تشخیص میده :اما سیستم همچنان آلودهست . برای سیستم دیگه ای در منزل ESET رو نصب کردم و ظاهرا تونست تمام آلودگی هارو برطرف کنه.
    اما برای این سیستم که سیستم اصلیم هست با توجه به موارد زیر ممنون میشم پیشنهاد بدین چه پکیج Internet Security نصب کنم ؟
    - نورتون لاگ کاملی داره و چه اسکن سیستمی چه موارد مربوط به ارتباطات و فایروال ها رو بصورت کامل نشون میده در صورتی که من چنین چیزی رو در ESEt ندیدم.
    - نورتون معمولا فایل های آلوده رو قرنطینه میکرد و اگر فایلی به اشتباه تشخیص داده میشد امکان بازیابی اون فایل بود در صورتی که در ESET این مورد رو ندیدم.
    - در میان پکیج های امنیتی مطرح ESET معمولا رتبه ی بالایی نداره حداقل در اکثر نظرسنجی ها من اینطور دیدم.
    - پکیج پیشنهادی حافظه زیادی از سیستم اشغال نکنه و ترجیحا سبک باشه.
    - همچنین هوش مصنوعی قوی همچون SONAR نورتون داشته باشه.
    فکر کنم نزدیکترین به norton تو رایگان ها Avira باشه با فایروال TinyWall ...اگه کمی حوصله یادگیری هم داشته باشید که زیادم سخت نیست Comodo internet security
    تو پولی ها emsisoft internet security
    برنامه های محافظ usb هم میتونید استفاده کنید مثل usb disk security

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند ساعت پیش خبری در سایت دیجیاتو اومد مبنی بر توزیع آنتی‌ویروس بومی «پادویش»، به «پارس آتنا دژ» سپرده شد
    اولش اینکه اسمش رو میشه با تلفظ پادو – یَش ( به معنی پادوی او – نوکر او) خواند که البته padvish به معنی ضد ویروس است ( پاد = ضد ، ویش = ویروس)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بلافاصله نسخه کاربر خانگی که رایگان هست رو دانلود و در ماشین مجازی ویندوز 10 نصب کردم
    تاریخ آخرین به روز رسانی آنتی ویروس مربوط به اسفند 93 بود . یعنی نسخه ای که الان من از سایت گرفتم باید تاریخ آپدیتش یه سال پیش باشه ؟
    نگران نباشید چون با کلیک رو گزینه به روزرسانی، آنتی ویروس در 17 ثانیه آپدیت شد (8 مگ برای حدود 11 ماه میکنه به حسابی ماهی 700 کیلو، یعنی روزی 25 کیلو – حجم آپدیت رو فشرده نکردن – له کردن - بعد دانلود 8 مگ آپدیت در 17 ثانیه مگه میشه مگه داریم)

پس از اتمام آپدیت تاریخ آخرین به روز رسانی تغییر نکرد با کلیک مجدد روی بروزرسانی با پیغام جالب زیر روبرو شدم

با کمی صبر تاریخ به روز میشد اما با کلیک دوباره روی بروزرسانی با همان پیغام قبلی مواجه میشید

نتیجه تست این پک آخر چه قبل آپدیت و چه بعد از آپدیت به صورت زیر بود

پس از حدود 2 -3 ساعت آنتی ویروس "پادوی او" را برای همیشه پاک کردم.
    منم نصب کردم کل سیستم رو بهم ریخت . به خود سیستم و ویندوز ( اورجینال ) گیر میداد . مجبور شدم پاکش کنم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان تازه ویندوز 10 نصب کردم . چ انتی ویروس هایی در این سیستم عامل خوب و بدون باگ کار میکند ؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان تازه ویندوز 10 نصب کردم . چ انتی ویروس هایی در این سیستم عامل خوب و بدون باگ کار میکند ؟
    با سلام . تقریبا اکثر آنتی ویروس های معروف از windows 10 به صورت کامل پشتیبانی می کنند

12. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اما چند روز پیش فلشی آلوده به سیستم منصل کردم و ظاهرا چند تروجان به سیستمم حمله کردن و نورتون هم قادر به شناساییشون نیست فقط یک سری حملات رو ظاهرا داره تشخیص میده :

خوب ظاهرآ نسخه اصلی نورتون رو استفاده نمیکنی .

ولی اگه باز پیشنهادی برای ی ضد ویروس سبک و فوق العاده میخوایی من بهت وب روت رو پیشنهاد میکنم .

Webroot Secure Anywhere

اینقدر این آنتی ویروس خوب و عالی هستش که شنیدم بعضی شرکتها مثل کسپرسکی الان به بیشتر سایتها و رسانه های فناوری تو ایران پول میدن تا حد ممکن اسمش رو نیارن .

ولی چون فروشندش تو ایران شرکت بزرگ و معتبریه و ی زمانی یکی از بزرگترین نماینده های کسپرسکی تو ایران بوده و فعالیت خبری خیلی خوبی تو چند تا سایت و وبلاگ روش داشته چندان نتونستن جلوی شناخته شدنش رو بگیرن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •