تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 602 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام.
    امیدوارم از خریدتان راضی باشید.
    یک هدفون 150 دلاری را با یک هدفون 300 دلاری عوض کردید.
    برای بسیاری از کاربران آماتور بیتس گزینه ی مناسبی است. اما متاسفانه قیمت آن بالا است و همین مسئله باعث می شود که این برند به آخرین انتخاب برای خرید تبدیل شود. از مسئله فیک و کپی هم بگذریم.
    کمی صدای آن را توصیف کنید.
    با قسمتی از پست شما که Bold کردم کاملا" موافقم. این یکی از مشکلات ما در خرید هدفون به شمار می رود.
    موفق باشید.

سلام.
    بیس کمتر مدل Sony XBA-1 با قیمت دو برابر EP-630 موجود بود که دیگر نیست. (مگر این که جدیدا" وارد شده باشد.)
    در مید و های از نظر من تفاوتی بین این مدلها وجود ندارد فقط این که MX365 در ولوم بالا شدیدا" تیز می شود (EP-630 هم تیز می شود اما نه در آن حد) و این کهمید EP-630 پشت بیس آن محو شده است.
    بیشتر (تقریبا" همه) هدفون های زیر صد هزار تومان بیس قوی دارند زیرا سلیقه کاربران صدای گرم با بیس قوی است.
    خرید Earbud را خیلی پیشنهاد نمی کنم چون بیس و Isolation بسیار ضعیف دارند و معایب آنها از مزایای آنها بیشتر است.
    موفق باشید.
    بسیار ممنون
    کلا از فکر اینا اومدم بیرون.با هیچ کدومشون حال نکردم.
    تصمیم رو عوض کردم.واسه بیرون خونه از همون هندزفری خودم استفاده میکنم.ولی برای تو خونه میخوام یه هدفون فول سایز بخرم.
    می خوام hd-202II به قیمت حدود 120 تومن بخرم.به نظر شما چطوره؟ایا ارزش داره حدود 80 تومن دیگه بزارم روش و hd 205II بخرم؟صداشون چقدر با هم تفاوت داره؟
    Last edited by yoosefshaskol; 02-10-2013 at 23:46.

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید

دوستان یه هدست میخوام برای کامپیوترم ، صداش خوب باشه ( برای موزیک میخوام سبک pop بعضا هم راک ) بیس خوبی داشته باشه
    تا 200 میتونم هزینه کنم حالا یه ذره بیشتر مشکلی نیست

و یه چیز دیگه ، یه هدفون بی سیم میخوام بهم معرفی کنید برای tv میخوام کیفیت مطلوبی داشته باشه

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در توصیف صداش باید بگم که صدای تفکیک شده و بیس بسیار خوبی داره
    من از بیس زیاد خیلی خوشم میاد و این هدفون به خوبی اون صدای مورد نظر من رو ارائه میده...

یک مدل هدفون بیتس به نام BeatS studio 24 هم هست، اون چه فرقی با نمونه اصلی داره و قیمتش چند هست؟
    از نظر صدا فرق داره؟
    سلام دوست عزیز.کاش نمی فروختیش هدفون به اون خوبی رو برای گرفتن بیتس استودیو.یه کم حوصله میکردی یه عمری برات هدفون میشد m50
    با اینکه قرار بوده beats studio یه هدفون closed باشه اما leakage صداش اینقدر زیاده که فقط یه قدم با open ها فاصله داره.باید براش 4 تا باتری آلکالاین نیم قلمی بخری که بعد از یکی دو هفته که شارژش خالی شد دوباره بتونی موزیک گوش بدی.کیفیت صدا هم با توجه به اینکه زیاد هم با بیتس آهنک گوش کردم میتونم بگم در حد یه هدفون 80 دلاری هم نیست چه برسه به 300 دلار.بهتر بود m50 رو نگه می داشتی (یا میدادیش به من) و به جاش یه هدفون قیمت مناسب و راحت برای فیلم دیدن میخردی!! منو میبخشی که اینطوری گفتم ولی اگر راضی هستی(که ظاهرا هم هستی) حرفی نیست.اولش شاید جذب بیس اغراق شده اش بشی اما به مرور کاملا صداش برات moody می شه.بیتس هیچ جزییاتی از آهنگ بهت نمیده عملکرش توی تمام شاخصه های سنجش یک هدفون نا امید کننده اس.به پیشینه شرکت اگه آدم نگاه بکنه میفهمه که اصلا سابقه ساخت هدفون نداره مثل akg که بیشتر 60 ساله که کارش تولید تجهیزات صوتی حرفه ای هست یا سونی او هم در همین حدود سابقه داره یا سنهایزر یا دههای برند معروف دیگه.یا همین شرکت ژاپنی که هدفونش رو تقدیم کردی!!!
    -----------------------------------
    راستش از پستت درباره تعویض m50 با beats studio خیلی شکه شدم.به جای شما بودم در سریعترین زمان ممکن معامله رو بهم میزدم و هدفون رو پس میگرفتم.بعیده بین اصل و فرع بیتس به طور کلی تفاوت خاصی بشه پیدا کرد چون این شرکت تمام انرژیش رو تو این چند ساله به جای ارتقای کیفی محصولاتش روی تبلیغات و اسپانسر بودن متمرکز کرده -که البته نتیجه هم گرفته -و خیلی ها هنوز هم هدفونهای این شرکت رو جزء برترین هدفونها میدونن!!
    بازم میبخشید این طوری گفتم بی منظور بود حرفهام بالاخر شمایی که قراره از اون هدفون استفاده کنی و سلیقه ات اون رو پسندیده-بحثی نیست-به شرطی که هیچ وقت پیشیمونت نکنه!!!

4. 5 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز.کاش نمی فروختیش هدفون به اون خوبی رو برای گرفتن بیتس استودیو.یه کم حوصله میکردی یه عمری برات هدفون میشد m50
    با اینکه قرار بوده beats studio یه هدفون closed باشه اما leakage صداش اینقدر زیاده که فقط یه قدم با open ها فاصله داره.باید براش 4 تا باتری آلکالاین نیم قلمی بخری که بعد از یکی دو هفته که شارژش خالی شد دوباره بتونی موزیک گوش بدی.کیفیت صدا هم با توجه به اینکه زیاد هم با بیتس آهنک گوش کردم میتونم بگم در حد یه هدفون 80 دلاری هم نیست چه برسه به 300 دلار.بهتر بود m50 رو نگه می داشتی (یا میدادیش به من) و به جاش یه هدفون قیمت مناسب و راحت برای فیلم دیدن میخردی!! منو میبخشی که اینطوری گفتم ولی اگر راضی هستی(که ظاهرا هم هستی) حرفی نیست.اولش شاید جذب بیس اغراق شده اش بشی اما به مرور کاملا صداش برات moody می شه.بیتس هیچ جزییاتی از آهنگ بهت نمیده عملکرش توی تمام شاخصه های سنجش یک هدفون نا امید کننده اس.به پیشینه شرکت اگه آدم نگاه بکنه میفهمه که اصلا سابقه ساخت هدفون نداره مثل akg که بیشتر 60 ساله که کارش تولید تجهیزات صوتی حرفه ای هست یا سونی او هم در همین حدود سابقه داره یا سنهایزر یا دههای برند معروف دیگه.یا همین شرکت ژاپنی که هدفونش رو تقدیم کردی!!!
    راستش از پستت درباره تعویض m50 با beats studio خیلی شکه شدم.به جای شما بودم در سریعترین زمان ممکن معامله رو بهم میزدم و هدفون رو پس میگرفتم.بعیده بین اصل و فرع بیتس به طور کلی تفاوت خاصی بشه پیدا کرد چون این شرکت تمام انرژیش رو تو این چند ساله به جای ارتقای کیفی محصولاتش روی تبلیغات و اسپانسر بودن متمرکز کرده -که البته نتیجه هم گرفته -و خیلی ها هنوز هم هدفونهای این شرکت رو جزء برترین هدفونها میدونن!!
    بازم میبخشید این طوری گفتم بی منظور بود حرفهام بالاخر شمایی که قراره از اون هدفون استفاده کنی و سلیقه ات اون رو پسندیده-بحثی نیست-به شرطی که هیچ وقت پیشیمونت نکنه!!!
    برای شخصی که گوش های تعلیم دیده ای نداره، بین یه سیستم صوتی 100 دلاری و 100،000 دلاری تفاوتی وجود نداره. ایشون اگه HD-800 هم گوش میکرد به اندازه بیتس راضیش نمیکرد چون بیس و ...

6. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بسیار ممنون
    کلا از فکر اینا اومدم بیرون.با هیچ کدومشون حال نکردم.
    تصمیم رو عوض کردم.واسه بیرون خونه از همون هندزفری خودم استفاده میکنم.ولی برای تو خونه میخوام یه هدفون فول سایز بخرم.
    می خوام hd-202II به قیمت حدود 120 تومن بخرم.به نظر شما چطوره؟ایا ارزش داره حدود 80 تومن دیگه بزارم روش و hd 205II بخرم؟صداشون چقدر با هم تفاوت داره؟
    سلام.
    طبق بررسی یکی از کاربران head-fi مدل HD205 به دلیل وزن بیشتر و طراحی Circumaural راحتی مدل HD202 را ندارد اما در کیفیت صدا بهتر است.
    در بررسی زیر از سایت CNET اشاره شده است که بیس HD205 از Shure SRH440 قوی تر و بهتر است اما مهمترین مشکل آن مید آن است که کمی محو و عقب قرار دارد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.
    سلام دوستان خسته نباشید

دوستان یه هدست میخوام برای کامپیوترم ، صداش خوب باشه ( برای موزیک میخوام سبک pop بعضا هم راک ) بیس خوبی داشته باشه
    تا 200 میتونم هزینه کنم حالا یه ذره بیشتر مشکلی نیست

و یه چیز دیگه ، یه هدفون بی سیم میخوام بهم معرفی کنید برای tv میخوام کیفیت مطلوبی داشته باشه

اگر هدفون بدون میکروفون برای شما کافی است مدلهای زیر پیشنهاد می شود:
    Sony XD200
    Sennheiser HD202-II
    Sennheiser HD205-II
    Pioneer SE-M390
    پیشنهاد می شود هدفون بدون میکروفون به علاوه یک میکروفون ارزان قیمت تهیه کنید تا هدست.
    ای کاش بودجه خود را برای هدفون بی سیم اعلام می کردید.
    اگر مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بتوانید پیدا کنید قیمت مناسبی خواهد داشت بقیه مدلها از سایر برند ها قیمت های بسیار بالا دارند.
    در ضمن در بازار دو مدل ارزان قیمت با نام های 10IN1 و 5IN1 موجود هستند (شاید دیگر نباشند) که کیفیت بالایی ندارند اما برای TV کیفیت بالا نیاز نیست.
    موفق باشید.

8. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

متاسفانه من قبل از خرید اولین هدفون حرفه ای که همون m50 بود هم به خاطر همین مسائل و تعریف ها بدون قضاوت خریدمش که پشیمونم کرد

دوستان اینجا بیشتر برروی کار استودیی روی یک هدفون قضاوت می کنند در صورتی که من اصلا هیچگونه هنر و فعالیتی در این زمینه ندارم

من فقط واسه موزیک گوش کردن هدفون می خواستم و چون دیدم توی انجمن زیاد از ام50 تعریف شده این هدفون رو بدون اینکه زیاد بررسی کنم و تست کنم خریدم اما بعد از یه مدت دیدم هدفون فراسو 40 هزار تومانی صدای به مراتب قوی تر و بهتری بهم میده !!!

خلاصه دیروز تصمیم گرفتم که ام 50 رو بفروشم، توی مغازه یکی از آشناها که کارت صدای m audio اکسترنال داشت هم واسه آخرین بار تستش کردم گفتم شاید کارت صدای لپ تاپ ضعیفه و... ولی دیدم تفاوت چندانی نکرد و ارزش هزینه کردن بیشتر واسه خرید آمپلی فایر و کارت صدا برای صدای (شاید) قوی تر و بهتر و نداشت

خلاصه هدفون بیتس رو که می خواستم تست کنم دیگه بیشتر حواسم رو جمع کردم
    و با خروجی لپ تاپ مستقیم و گوشی خودم تست کردم و

از دیشب که هدفون رو گرفتم تا الان که ازش فوق العاده راضی هستم و دیگه فراسوی 40 تومنی به گرد پاشم نمی رسه

در آخر نمی خوام بگم ام50 هدفون بدی هست ولی ارزش 820 هزار تومان رو نداره
    چون همانطور که آقا کاوه گفتن فقط 150 دلاره که چون تو ایران خیلی کمیاب یا حتی نایاب هست و یک فروشگاه دارتش، واسه همین قیمت فضایی می فروشه و ما هم اشتباه کردیم خریدیم و تجربه شد ...

حالا الان فعلا داغ هستم و هیجان بیتس دارم
    یک ماه دیگه تجربه ام رو همین جا اعلام می کنم

10. 5 کاربر از amir_tehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه emad_hs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام

متاسفانه من قبل از خرید اولین هدفون حرفه ای که همون m50 بود هم به خاطر همین مسائل و تعریف ها بدون قضاوت خریدمش که پشیمونم کرد

دوستان اینجا بیشتر برروی کار استودیی روی یک هدفون قضاوت می کنند در صورتی که من اصلا هیچگونه هنر و فعالیتی در این زمینه ندارم

من فقط واسه موزیک گوش کردن هدفون می خواستم و چون دیدم توی انجمن زیاد از ام50 تعریف شده این هدفون رو بدون اینکه زیاد بررسی کنم و تست کنم خریدم اما بعد از یه مدت دیدم هدفون فراسو 40 هزار تومانی صدای به مراتب قوی تر و بهتری بهم میده !!!

خلاصه دیروز تصمیم گرفتم که ام 50 رو بفروشم، توی مغازه یکی از آشناها که کارت صدای m audio اکسترنال داشت هم واسه آخرین بار تستش کردم گفتم شاید کارت صدای لپ تاپ ضعیفه و... ولی دیدم تفاوت چندانی نکرد و ارزش هزینه کردن بیشتر واسه خرید آمپلی فایر و کارت صدا برای صدای (شاید) قوی تر و بهتر و نداشت

خلاصه هدفون بیتس رو که می خواستم تست کنم دیگه بیشتر حواسم رو جمع کردم
    و با خروجی لپ تاپ مستقیم و گوشی خودم تست کردم و

از دیشب که هدفون رو گرفتم تا الان که ازش فوق العاده راضی هستم و دیگه فراسوی 40 تومنی به گرد پاشم نمی رسه

در آخر نمی خوام بگم ام50 هدفون بدی هست ولی ارزش 820 هزار تومان رو نداره
    چون همانطور که آقا کاوه گفتن فقط 150 دلاره که چون تو ایران خیلی کمیاب یا حتی نایاب هست و یک فروشگاه دارتش، واسه همین قیمت فضایی می فروشه و ما هم اشتباه کردیم خریدیم و تجربه شد ...

حالا الان فعلا داغ هستم و هیجان بیتس دارم
    یک ماه دیگه تجربه ام رو همین جا اعلام می کنم
    من ام 50 داشتم بی نظیر بود مگه میشه چیزی ژاپنی باشه و خوب نباشه!!!فراسو!!!
    متاسفانه چون شما سورس خوبی نداشتی و با گوشی آهنگ گوش میکردی نتونستی به عظمت این هدفون پی ببری
    البته هر کسی یک سلیقه ایی داره

12. 7 کاربر از emad_hs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

سلام.
    طبق بررسی یکی از کاربران head-fi مدل HD205 به دلیل وزن بیشتر و طراحی Circumaural راحتی مدل HD202 را ندارد اما در کیفیت صدا بهتر است.
    در بررسی زیر از سایت CNET اشاره شده است که بیس HD205 از Shure SRH440 قوی تر و بهتر است اما مهمترین مشکل آن مید آن است که کمی محو و عقب قرار دارد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

سلام.
    اگر هدفون بدون میکروفون برای شما کافی است مدلهای زیر پیشنهاد می شود:
    Sony XD200
    Sennheiser HD202-II
    Sennheiser HD205-II
    Pioneer SE-M390
    پیشنهاد می شود هدفون بدون میکروفون به علاوه یک میکروفون ارزان قیمت تهیه کنید تا هدست.
    ای کاش بودجه خود را برای هدفون بی سیم اعلام می کردید.
    اگر مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بتوانید پیدا کنید قیمت مناسبی خواهد داشت بقیه مدلها از سایر برند ها قیمت های بسیار بالا دارند.
    در ضمن در بازار دو مدل ارزان قیمت با نام های 10IN1 و 5IN1 موجود هستند (شاید دیگر نباشند) که کیفیت بالایی ندارند اما برای TV کیفیت بالا نیاز نیست.
    موفق باشید.
    از اونجایی که Sony XD200 و Sennheiser HD202-II و Pioneer SE-M390 توی یه محدوده قیمتی هستند از لحاظ بیس و کیفیت صدا چه تفوت هایی با هم دارن؟خرید کدومش برای موزیک گوش دادن ارجحیت داره؟
    Last edited by yoosefshaskol; 03-10-2013 at 12:21.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از اونجایی که Sony XD200 و Sennheiser HD202-II و Pioneer SE-M390 توی یه محدوده قیمتی هستند از لحاظ بیس و کیفیت صدا چه تفوت هایی با هم دارن؟خرید کدومش برای موزیک گوش دادن ارجحیت داره؟
    سلام.
    اولویت به ترتیب زیر است:
    Pioneer SE-M390
    Sennheiser HD202-II
    Sony XD200
    موفق باشید.

15. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یه هدست خوب فول سایز استریو با میکروفون قوی و خوشگل تا 40 تومن معرفی کنید که مقاوم هم باشه و جدا از مکالمه کیفیت و وضوح صداش واسه آهنگ هم خوب باشه و تا چند سال هم جواب بده
    در ضمن جدا از استفاده واسه پی سی روی گوشی هم جواب بده گوش رو هم خسته نکنه و صدا هم ازش خارج نشه و دیگه یادم نیست!!
    خیلی مرسی
    یعنی واقعا هدست 40 تومنی پیدا نمیشه!!!!!!؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •