سلام
متاسفانه من قبل از خرید اولین هدفون حرفه ای که همون m50 بود هم به خاطر همین مسائل و تعریف ها بدون قضاوت خریدمش که پشیمونم کرد
دوستان اینجا بیشتر برروی کار استودیی روی یک هدفون قضاوت می کنند در صورتی که من اصلا هیچگونه هنر و فعالیتی در این زمینه ندارم
من فقط واسه موزیک گوش کردن هدفون می خواستم و چون دیدم توی انجمن زیاد از ام50 تعریف شده این هدفون رو بدون اینکه زیاد بررسی کنم و تست کنم خریدم اما بعد از یه مدت دیدم هدفون فراسو 40 هزار تومانی صدای به مراتب قوی تر و بهتری بهم میده !!!
خلاصه دیروز تصمیم گرفتم که ام 50 رو بفروشم، توی مغازه یکی از آشناها که کارت صدای m audio اکسترنال داشت هم واسه آخرین بار تستش کردم گفتم شاید کارت صدای لپ تاپ ضعیفه و... ولی دیدم تفاوت چندانی نکرد و ارزش هزینه کردن بیشتر واسه خرید آمپلی فایر و کارت صدا برای صدای (شاید) قوی تر و بهتر و نداشت
خلاصه هدفون بیتس رو که می خواستم تست کنم دیگه بیشتر حواسم رو جمع کردم
و با خروجی لپ تاپ مستقیم و گوشی خودم تست کردم و
از دیشب که هدفون رو گرفتم تا الان که ازش فوق العاده راضی هستم و دیگه فراسوی 40 تومنی به گرد پاشم نمی رسه
در آخر نمی خوام بگم ام50 هدفون بدی هست ولی ارزش 820 هزار تومان رو نداره
چون همانطور که آقا کاوه گفتن فقط 150 دلاره که چون تو ایران خیلی کمیاب یا حتی نایاب هست و یک فروشگاه دارتش، واسه همین قیمت فضایی می فروشه و ما هم اشتباه کردیم خریدیم و تجربه شد ...
حالا الان فعلا داغ هستم و هیجان بیتس دارم
یک ماه دیگه تجربه ام رو همین جا اعلام می کنم