@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
: بسیار ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتید. تمام صحبت هاتون از نظر منطقی و تئوری کاملاً درسته ولی در عمل نتیجه اونجوری که باید درنمیاد! توضیح بیشتر:
بحث ما بر سر آبگرمکن مخزنی کوچک است وگرنه آبگرمکن های مخزن دار 160 لیتری که راحت برای حمام 4 تا 5 نفر پشت سر هم جوابگواست. اگر 50 لیتر آب این آبگرمکن های مخزنی کوچیک هم یکباره به اتمام برسه (که در عمل اینجوری نمیشه؛ چون لازم نیست که فرد از ابتدا تا انتهای استحمام آب گرم رو باز بذاره)، کافیه در حد 2 دقیقه فرصت بهش داده بشه که 50 لیتر آب جدید رو گرم کنه. همچنین در عمل (با استفاده منطقی) به راحتی میشه دو یا سه شیر همزمان آب گرم برای دوش یا روشویی داشت؛ درحالیکه در اغلب مدل های آبگرمکن دیواری، محدودیت استفاده 8 تا 15 لیتر آب در دقیقه وجود داره.
در تئوری بله ولی در عمل زیاد هم مصرفش تفاوتی نداره! مثلاً من تست کردم، آبگرمکن مخزندار با دمای آب تنظیمی 45 تا 50 درجه، در طول شب تا صبح حتی یکبار هم روشن نمیشه که بخواهیم بگیم انرژی رو هدر داده باشه (البته گرمسیر بودن منطقه ما هم ممکنه در این مورد موثر باشه)
چون مخزنش کمه، برای تامین آب گرمِ بیشتر، این موردی که اشاره فرمودید، درسته. اما برای خانواده 2 یا 3 نفری تنظیم دمای آب بین 40 تا 45 درجه کفایت می کنه.
این مورد هم درسته ولی برای منزل پدرم که مخزندار 190 لیتری هست؛ الآن بیش از 8 ساله که کار می کنه و هیچ مشکل یا هزینه تعمیر و... نداشته. البته با دمای بسیار کم تنظیم شده که ممکنه باعث دوام بیشترش باشه.
در آبگرمکن مخزن هم امکان تنظیم حرارت کم وجود داره. که مثلاً در منزل پدرم (آبگرمکن مخزن دار) روی حرارت کم گذاشتیم که نیازی به باز کردن آب سرد نباشه.
چون شمعک دائم است، برای من خوبه! چون مدل های جرقه زن، صدای جرقه زدنش روی اعصابه! راستی این مدل چرا درجه تنظیم فشار آب رو نداره؟ واقعاً نمیشه کاری کرد که وقتی آب رو خیلی خیلی کم باز می کنیم، آبگرمکن های دیواری تو مدار باشه و کار کنه و آب رو گرم کنه؟
مشکل هزینه پکیج وجود نداره ولی اگه بعدش بخواد دردسر ایجاد کنه، از گزینه های حذف میشه! ولی کیفیت آب گرم تولید شده توسط پکیج دو مبدله، بهتر از آبگرمکن های دیواری است.
اینجور که من متوجه شدم، بهترین شیوه استفاده از آبگرمکن دیواری گازی،
1- تنظیم بر روی درجه حرارت بسیار کم و باز کردن شیرآب گرم به تنهایی و
2- باز بودن همزمان فقط یک شیرآب گرم است. (به دلیل محدودیت ارائه حداکثر 9تا15 لیتر آب در دقیقه) درسته؟ چون وقتی بخوای آب سرد و گرم رو با هم باز کنی، به دلیل کم شدن فشار آب گرم و روشن نشدن احتمالی آبگرمکن در برخی مواقع، تنظیم آب سخت میشه.
بوتان مدل 3115 به نظر بد نیست. مخصوصاً چون شمعک دائم است، سروصدای جرقه زدن هنگام باز کردن شیرآب هم نداره. ولی تو عکسش پیچ تنظیم فشار آب دیده نمیشد.
یه سوال: برای این مدل وقتی روی درجه حرارت بسیار کم تنظیم باشه، آیا با باز کردن شیر آب گرم به تنهایی و به اندازه نرمال، شروع به کار می کنه؟ (چون بعضی مدل ها وقتی روی حرارت کم تنظیم باشه، شیر آب گرم باید از نصف بیشتر باز کرد تا آبگرمکن کار کنه ولی اگه روی حرارت زیاد تنظیم باشه، این مشکل وجود نداره و با باز کردن حدود یک چهارم شیرآب هم، آبگرمکن روشن میشه)