تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 2605 اولاول ... 2813313713773783793803813823833843853914314818811381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خط ما هم فیبر هست
    من الان 512 گرفتم ، مجوزشو از محل کارم گرفتم.
    تا همین پارسال اینترنت نمیدادن میگفتن خط فیبره، ولی الان دارن به راحتی میدن بدون تغییر در کابل کشی ها.
    اگر اطلاعات من خیلی ضعیف نباشه تا این حد میدونم که اکثر خط های ارتباطی در دنیا فیبر نوری هستن و این بستر خیلی بهتر از کابل مسی توان و تکنولوژی برای اینترنت رو داره
    مشکل اصلی مخابرات اینه که تجهیزات لازم برای اینترنت رو هنگام کابل کشی نصب نمیکنه (به علت هزینه)
    این تجهیزات رو هم که به صورت یه کارته باید در مرکز مخابرات نصب کنن و هیچ ربطی به کابل شما نداره چون همین الانم از مرکز تا منزل شما کابل مسی هست!!!(شک داری زمین رو بکنید کابل رو چک کنید) فقط یه مسیر کوتاه در مرکز مخابرات به صورت فیبر نوری.
    شما کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ و اینکه VPI/VCI رو داخل مودم چند گذاشتی ؟
    فیبر نوری تا نزدیکی منازل و داخل کافو میاد و در این مورد فقط با نصب کارت ADSL داخل کافو می توانند به کاربرها سرویس بدهند که اگر تقاضا برای Adsl در اون محدوده کم باشه براشون صرف نمیکنه یک کارت رو اونجا مشغول کنند.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینم که از پست تا منزل کابل مسی بکشن محاله!
    کسی این مشکل رو نداشته؟راهی پیدا نکرده؟
    هیچ راهی نداره مگر اینکه مطمئن بشید پستی داخل خیابون شما وجود داره که کافوی اون مسی هست . و درخواست بدید از اون براتون کابل بکشند . خودتون با بررسی پستها و قدیمی به نظر رسیدنش می تونید بفهمید.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اگر اطلاعات من خیلی ضعیف نباشه تا این حد میدونم که اکثر خط های ارتباطی در دنیا فیبر نوری هستن و این بستر خیلی بهتر از کابل مسی توان و تکنولوژی برای اینترنت رو داره
    مشکل اصلی مخابرات اینه که تجهیزات لازم برای اینترنت رو هنگام کابل کشی نصب نمیکنه (به علت هزینه)
    این تجهیزات رو هم که به صورت یه کارته باید در مرکز مخابرات نصب کنن و هیچ ربطی به کابل شما نداره چون همین الانم از مرکز تا منزل شما کابل مسی هست!!!(شک داری زمین رو بکنید کابل رو چک کنید) فقط یه مسیر کوتاه در مرکز مخابرات به صورت فیبر نوری.
    قسمت اول صحبت شما که درسته ولی میگن همون مشکل تحریم و فلان و.. ولی توی مناطق دیگه هست اینجا انگار فقط تحریمه!در رابطه با کابل کشی هم فکر کنم اشتباه می کنید چون اگه اونجوری بود باید شهرکهای دیگه اطراف هم فیبر میشدند ولی اونها هنوز کابل مسی هستند و adsl هم دارند.ولی برای ما از همون چند سال پیش که کابل برگردون کردن و یا همون فیبر کردن دیگه نتونستم adsl بگیرم درحالیکه قبلش هم داشتم.
    شما کدوم مرکز مخابراتی هستی ؟ و اینکه VPI/VCI رو داخل مودم چند گذاشتی ؟
    فیبر نوری تا نزدیکی منازل و داخل کافو میاد و در این مورد فقط با نصب کارت ADSL داخل کافو می توانند به کاربرها سرویس بدهند که اگر تقاضا برای Adsl در اون محدوده کم باشه براشون صرف نمیکنه یک کارت رو اونجا مشغول کنند.
    هیچ راهی نداره مگر اینکه مطمئن بشید پستی داخل خیابون شما وجود داره که کافوی اون مسی هست . و درخواست بدید از اون براتون کابل بکشند . خودتون با بررسی پستها و قدیمی به نظر رسیدنش می تونید بفهمید.
    منم منظورم کافو بود که اشتباهی نوشتم پست!
    مشکل الان کافویی هست که در شهرک ماست!پس وقتی کافو مشکل داشته باشه دیگه ربطی به پست نداره.با این حساب،راهی جز یه حرکت از طرف مخابرات نیست؟!!

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    من مودم TP-LINK TD8817 دارم .واسه کانفیگش بجز Interface Setup (همون جایی که VPI و VCI هست) جای دیگری هم باید تغییر بدم؟ اخه VPI=0 و VCI=35 میگذارم ارور مربوط به VPI و VCI رو میده.روی 0 و 32 هم میگذارم به اینترنت وصل نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قسمت اول صحبت شما که درسته ولی میگن همون مشکل تحریم و فلان و.. ولی توی مناطق دیگه هست اینجا انگار فقط تحریمه!در رابطه با کابل کشی هم فکر کنم اشتباه می کنید چون اگه اونجوری بود باید شهرکهای دیگه اطراف هم فیبر میشدند ولی اونها هنوز کابل مسی هستند و adsl هم دارند.ولی برای ما از همون چند سال پیش که کابل برگردون کردن و یا همون فیبر کردن دیگه نتونستم adsl بگیرم درحالیکه قبلش هم داشتم.
    دقیقا زمانی که محل رو کابل کشی میکردن من یادمه، کابل مسی انداختن تو خیابونها،(8 سال پیش) ولی گفتن همون سر کافو فیبر نوریه و adsl نمیشه روش گذاشت. الان مثل اینکه تجهیزات لازم رو وصل کردن ، من قبلا وایمکس داشتم الان adsl رو برام وصل کردن تازه فهمیدم اینترنت یعنی چی! vpi,vci رو هم 0 و 35 میزارم (خودم تعجب کردم چون مخصوص خط های مسی هست!) 512 خیلی عالی با پینگ پایین و سرعت دانلود 64 تا 70 بتلفیلد 2 میزنم عین هلو!(چشم نزنه کسی فقط)

7. 2 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دقیقا زمانی که محل رو کابل کشی میکردن من یادمه، کابل مسی انداختن تو خیابونها،(8 سال پیش) ولی گفتن همون سر کافو فیبر نوریه و adsl نمیشه روش گذاشت. الان مثل اینکه تجهیزات لازم رو وصل کردن ، من قبلا وایمکس داشتم الان adsl رو برام وصل کردن تازه فهمیدم اینترنت یعنی چی! vpi,vci رو هم 0 و 35 میزارم (خودم تعجب کردم چون مخصوص خط های مسی هست!) 512 خیلی عالی با پینگ پایین و سرعت دانلود 64 تا 70 بتلفیلد 2 میزنم عین هلو!(چشم نزنه کسی فقط)
    مشکل من هم همون قسمت نصب تجهیزاته.
    (جدای امکانات و سرعت فوق العاده فیبر نوری که مثل 3g توی ایران هیچ استفاده ای برای کاربران عادی نداره) شما روی اینترنت مخابرات این سرعت رو داری؟چون اکثرا از پینگش مینالن؟

9. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وارد هفته دوم شدیم هنوز اینترنت رو راه اندازی نکردن :|

کسی تو تهران انقدر طول کشیده واسه راه اندازی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

وارد هفته دوم شدیم هنوز اینترنت رو راه اندازی نکردن :|

کسی تو تهران انقدر طول کشیده واسه راه اندازی ؟
    حتما برو پیگیرش شو
    بپرس شاید گذاشتنت توی لیست پورت های جدید
    پورت های جدید هم معمولا هفته اول دوم ماه اضافه میکنن
    ماله یکی از بچه ها 1 ماه طول کشید تا پورت جدید بیاد بدن بهش !!

12. این کاربر از SASAN-BSE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من ديروز 128 رو به 256 ارتقا دادم در حد خودش خوبه سرعت 30 الي 32 هست.

14. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

به کاربران خونگی 512 میدن؟ از دوستام چند نفر گرفتن ولی با پارتی بازی ما پارتی نداریم الان بریم می دن یا هنوز مثل قدیم سخت گیری می کنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •