تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 1805 اولاول ... 2813313713773783793803813823833843853914314818811381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

نگرفتی چی شد

منظورم این بود مخابرات وقتی داره به من طرح محدود می فروشه باید ضریب اشتراکش 1به 1 باشه یعنی در تمامی ساعات شبانه روز باید سرعت یکی باشه و هیچ نوسانی نداشته باشه

اون طرحی که ضریب اشتراک 1 به 8 هستش ماله اینترنت نامحدوده که می تونند از صبح تا شب بزنند دانلود و نباید انتظار داشته باشند که سرعتشون همیشه یکی باشه
    ببین ضریب اشتراک با یکسان بودن سرعت درتمام روز دو چیز کاملا جداست.اگر رو همون پست اول من یکم فکر کنی میفهمی قضیه چیه.در محدود و نامحدود خط ها بین افراد شیر میشن.چون جیزی به اسم لینک 1مگابیت وجود نداره .مخابرات لینک 1مگابایت میخره و به 8 نفر میده و سرعت همه همیشه رو 128 هست.
    دوستان قبل از ایراد گرفتن الکی لطفا یکم سطح اطلاعاتشوننو بالا بببرن .من کارشناسی مخابرات دارم و چندوقتیه تو مرکز سوئیچنگ مشغول هستم گفتم بیام اینجا یه پست بدم دوستان روشن شن .عوض تشکر بعضی از دوستان شروع کردن ابراز افاضات.... اگه یه پست میدادم به مخابرات فحش میدادم صدنفر تشکر میکردن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ببین ضریب اشتراک با یکسان بودن سرعت درتمام روز دو چیز کاملا جداست.اگر رو همون پست اول من یکم فکر کنی میفهمی قضیه چیه.در محدود و نامحدود خط ها بین افراد شیر میشن.چون جیزی به اسم لینک 1مگابیت وجود نداره .مخابرات لینک 1مگابایت میخره و به 8 نفر میده و سرعت همه همیشه رو 128 هست.
    دوستان قبل از ایراد گرفتن الکی لطفا یکم سطح اطلاعاتشوننو بالا بببرن .من کارشناسی مخابرات دارم و چندوقتیه تو مرکز سوئیچنگ مشغول هستم گفتم بیام اینجا یه پست بدم دوستان روشن شن .عوض تشکر بعضی از دوستان شروع کردن ابراز افاضات.... اگه یه پست میدادم به مخابرات فحش میدادم صدنفر تشکر میکردن!
    بی خود از مخابرات دفاع نکن

اگه همه از مخابرات راضی بودند دیگه کسی نمی یومد اینجا انقدر پست بده که چه قدر مخابرات بده بیکار که نیستیم

شما هم انقدر از مخابرات تعریف نکن

اون چیزی که شما میگی 1 مگابیت هستش که سرعت میشه 128 کیلو بایت

هر 8 مگابیت میشه 1مگابایت

تازه بر فرض شما هم حساب کنیم به نظرت درسته که سرعت من از ساعت 1 شب که رد میشه بشه 5 کیلو بایت ؟

چون خودت تو مخابرات کار می کنی الکی ازشون طرفداری نکن

همه ی ملت میدونند که قیمت اینترنت تو ایران از همه جا بیشتره و سرعتش از همه جا کمتره پس به این میگن دزدی اگه خلاف اینو بگی خودت رو برو به یک متخصص نشون بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بی خود از مخابرات دفاع نکن

اگه همه از مخابرات راضی بودند دیگه کسی نمی یومد اینجا انقدر پست بده که چه قدر مخابرات بده بیکار که نیستیم

شما هم انقدر از مخابرات تعریف نکن

اون چیزی که شما میگی 1 مگابیت هستش که سرعت میشه 128 کیلو بایت

هر 8 مگابیت میشه 1مگابایت

تازه بر فرض شما هم حساب کنیم به نظرت درسته که سرعت من از ساعت 1 شب که رد میشه بشه 5 کیلو بایت ؟

چون خودت تو مخابرات کار می کنی الکی ازشون طرفداری نکن

همه ی ملت میدونند که قیمت اینترنت تو ایران از همه جا بیشتره و سرعتش از همه جا کمتره پس به این میگن دزدی اگه خلاف اینو بگی خودت رو برو به یک متخصص نشون بده
    خیلی جالبه ایشون همیشه یکی ازمنتقدان سرسخت مخابرات بودن پس بگو چند وقتیه هیچ شکایتی نمی کنند علتی دارد

4. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

بی خود از مخابرات دفاع نکن اگه همه از مخابرات راضی بودند دیگه کسی نمی یومد اینجا انقدر پست بده که چه قدر مخابرات بده بیکار که نیستیم شما هم انقدر از مخابرات تعریف نکن اون چیزی که شما میگی 1 مگابیت هستش که سرعت میشه 128 کیلو بایت هر 8 مگابیت میشه 1مگابایت تازه بر فرض شما هم حساب کنیم به نظرت درسته که سرعت من از ساعت 1 شب که رد میشه بشه 5 کیلو بایت ؟ چون خودت تو مخابرات کار می کنی الکی ازشون طرفداری نکن همه ی ملت میدونند که قیمت اینترنت تو ایران از همه جا بیشتره و سرعتش از همه جا کمتره پس به این میگن دزدی اگه خلاف اینو بگی خودت رو برو به یک متخصص نشون بده
    کسی از مخابرات تعریف نکرد.اومدم اطلاعات دوستان رو بالا ببرم که بدونن مشکل از کجاست و چرا سرعت کم میشه.

این بیت و بایت که میگی خندم میگره اینا جزو الفبای دروس ما بود بهتره یکم مطالعه کنی در این زمینه. در ضمن حد خودت رو بدون و اگه اطلاعات نداری حداقل توهین نکن.

اومدیم اینجا یه بحث فنی بکنیم بعد شما اینجوری رفتار میکنی همون بهتر که تو این تاپیک فحش و فحش کاری کنن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

خیلی جالبه ایشون همیشه یکی ازمنتقدان سرسخت مخابرات بودن پس بگو چند وقتیه هیچ شکایتی نمی کنند علتی دارد
    بابک جان من الانم مخالفه قیمت بالا هستم.قبلا مشکل حجم دزدی و کمی سرعت داشتم 2 بار رفتم شکایت و دعوا الان چند ماهیه سرعتم خوب شده.

دوستان اگه مشکل دارن عوض فحش دادن برن اعتراض حسابی کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مخابرات منو چند تا از دئستامو خجالت داده به حجم هر کدوممون 1 گیگابایت اضافه کرده از شما هم همینطوریه یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابک جان من الانم مخالفه قیمت بالا هستم.قبلا مشکل حجم دزدی و کمی سرعت داشتم 2 بار رفتم شکایت و دعوا الان چند ماهیه سرعتم خوب شده.

دوستان اگه مشکل دارن عوض فحش دادن برن اعتراض حسابی کنن.
    احسان جان نگو که این شب ها افت سرعت نداری منظورم شبانه است چون به هیچ عنوان باورنمی کنم کسی این شب ها یی که گذشت افت سرعت شدید نداشته باشه مگه اینکه واقعا بطوراختصاصی براش کاریکرده باشن واگرنه این همه ادم که می یان اینجا می گن سرعتمون 20کیلو بایته با طرح طلایی بارها هم زنگ زدن خب پس چرا اینا اوضاعشون این جوریه ؟
    البته خانه از پای بست ویرانه امیدوارم اینده بهتری درانتظار همه ما باشه ازهرلحاظ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تو این مملکت هیچکی به فکر دیگری نیست از قدیم گفتن حق گرفتنیه.یادمه رفته بودم شکایت گفتم همه ناراضین یارو گفت کسی تا حالا نیومده شکایت کنه..اینکه اینجا بشنیم فحش بدیم کاری درست نمیشه و صدامون به هیجا نمیرسه.چندوقت پیش برا فروم مخابرات کلی اطلاع رسانی کردم دمه بعضی بچه ها گرم رفتن اونجارو فحش بارون کردن بعد یه ماه اومدن همه چیو پاک کردن.
    خلاصه اینکه چاره کار اینه که همه یه روز حضوری برن شکایت کنن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

احسان جان نگو که این شب ها افت سرعت نداری منظورم شبانه است چون به هیچ عنوان باورنمی کنم کسی این شب ها یی که گذشت افت سرعت شدید نداشته باشه مگه اینکه واقعا بطوراختصاصی براش کاریکرده باشن واگرنه این همه ادم که می یان اینجا می گن سرعتمون 20کیلو بایته با طرح طلایی بارها هم زنگ زدن خب پس چرا اینا اوضاعشون این جوریه ؟
    البته خانه از پای بست ویرانه امیدوارم اینده بهتری درانتظار همه ما باشه ازهرلحاظ
    بابک عزیز من طرح بعثتم و تو یک ماه گذشته شبی 3گیگ میگیرم.میبینی اینجا همه ناراضین چون فقط اونایی که افت سرعت دارن میان اینجا.
    درضمن اگه بعثت داری چندتا ترفند برات پی ام میکنم امیدوارم مشکلت حل شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابک عزیز من طرح بعثتم و تو یک ماه گذشته شبی 3گیگ میگیرم.میبینی اینجا همه ناراضین چون فقط اونایی که افت سرعت دارن میان اینجا.
    درضمن اگه بعثت داری چندتا ترفند برات پی ام میکنم امیدوارم مشکلت حل شه.
    من طرح بعثت دارم و چند تا طرح دیگه هم دارم.اولا اینکه هیچ فرقی بینشون نیست فقط بعثت از ساعت 12 به بعد رایگانه بقیه از ساعت 1 به بعد.و بعضی طرهها صبحها سرعتش به 250 کیلو بایت میرسه.از اولی که بعثت داشتم تا حالا نتونستم شبا سه گیگ دانلود کنم حتی از سروری که خودم دارم و فقط خودم ازش دانلود دارم نه هیچ کسه دیگه.چه طوری سه گیگ شبا دانلود داشتی اونم تو یه ماهه گذشته که مربوط میشه به ماه رمضون و همه از سرعتا ناراضی هستن.مگه اینکه از لینکهای داخلی دانلود داشته باشی که سرعتتم از 128 کمتر نشه .غیر اینه به ماهم بگو استفاده کنیم.در ضمن دوست عزیز خوب معلومه اینجا هرکی مشکل داشته باشه میاد میگه.تا الان سه هزارو هشتصدتا پست تو این تایپکه که اگه میانگین حساب کنی مربوط به هزار نفر میشه به نظر شما این تعداد که مشکل دارن کمه؟هزار نفر از کاربرای مخابرات که مشکل افت سرعت دارن کمه؟ تازه غیر اونایی که همچین فرومی رو بلد نیستن که بیان و اعتراضشونو بنویسن و ...عزیزم ما زخم خورده مخابراتیم شما دیگه نیا رو زخممون نمک بپاش.سرعتت خوبه به گفته خودت که اینجا فقط اونایی ک مشکل سرعت دارن میان اینجا شما هم پس نیا رو زخم ما نمک نریز.عالمو ادم دارم میگن سرعت اینترنت مخابرات خرابه شما میای میگی خوبه.خوب خوشبحالت.شاید چون رفتی مخابرات شکایت کردی خیلی بیکارن یا از منو تو میترسن که مثلا یه لیست سفید درست کنن هرکی اعتراض کرد بزارنش اونجا سرعتش خوب شه.اخر کلام مخابرات گندترین سرعت اینترنت جهان و داره (سرعت پایین.کم فروشی.قیمت بالا.حجم خوری و ...)

12. 2 کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •