تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 639 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض | بانک‌ها و امور بانکی |

كوثر كه فكركنم10% بازكنه و كساني كه قبلا 24% باز كردند فقط بهشون24% ميده
    ثامن را اطلاع ندارم
    آينده هم 23% براي بالاي 3 تومن البته كساني كه قبل از دي ماه حساب باز كردند ميده ولي حالا را نميدونم باز كنه يا نه؟؟؟
    كلا بايد به شعبه سر بزني چون واقعا اختلاف بين شعبه هاي يك بانك هست ويكي شون اصلا جواب نميده و..
    من کوتاه مدت طلایی بانک کوثر ۲۴ دارم اما فقط تا کی این شرط میمونه ؟
    من که فروردین باز کردم گفتن تا ۶ ماه -اما بعدش گفتن تا ۶ ماه دیگه تمدید شد

Sent from iphone 6+

2. این کاربر از alijigari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hossein_it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام عزیزان
    برای استفاده از خدمات اینترنتی بانک ملی ( بیشتر برای انتقال وجه داخل شبکه شتاب میخوام ) توی سایت شون گفتن که فرم رو اینترنتی پر کنید بعد به شعبه برید و تاییدش کنید.
    بنده فرم رو اینترنتی تکمیل کردم الان فعال شده و مشکلی نداره ، باید به بانک برای تاییدش برم یا خیر ؟ ممنون میشم اطلاع دارید راهنمایی کنید.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام عزیزان
    برای استفاده از خدمات اینترنتی بانک ملی ( بیشتر برای انتقال وجه داخل شبکه شتاب میخوام ) توی سایت شون گفتن که فرم رو اینترنتی پر کنید بعد به شعبه برید و تاییدش کنید.
    بنده فرم رو اینترنتی تکمیل کردم الان فعال شده و مشکلی نداره ، باید به بانک برای تاییدش برم یا خیر ؟ ممنون میشم اطلاع دارید راهنمایی کنید.
    درود.
    تا جایی که خاطرم هست من به شعبه مراجعه کردم و یک کد اینترنتی دریافت کردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

با درود
    بنده یک فقره چک بانک ملی سیبا در وج حامل دارم به مبلغ 150 میلیون تومان که یک ساله تاریخ داشت و چند روز دیگر موعدش میرسد.
    صاحب چک چند وقت پیش دبه کرده بود و شکایت کرده بود که توسط دادسرا جلو چک را بگیرد که حوشبحتانه قاضی حق را به بنده داد و گفت چک کاملا قانونی نوشته شده و باید پاس شود در غیر این صورت برگشت میخورد و باقی قضایا.
    با توجه به اینکه حساب دارنده چک خالی هست به نظر شما چکاری بکنم تا زودتر ه پولم برسم؟
    چک را برگشت بزنم یا اینکه با درصد بفروشمش؟
    برای برگشت زدن و طرح شکایت باید چک را به همون شعبه صادره ببرم یا اینکه در هرشعبه بانک ملی میتوانم برگشت بزنم و فرم های شکایت را درخواست بکنم؟
    یا اینکه بفروشمش چون صاحب چک دارایی از قبیل زمین داره که بتونه با فروشش مبلغ چک را پرداخت کنه.
    لطفا راهنمایی کنید چون همه دار و ندارم همین یک فقره چک هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

شما روز موعد چک ، چک رو ببر هر شعبه ای بانک ملی که نزدیک بود برگشت بزن تا بتونی روی برگه برگشتی شکایت کنی . فقط هواست باشه اگه به دادگاه کشید بگی چک رو همون روز گرفتی که کیفری بشه . ولی با اظهارات شما که قبلا شکایت کردی حقوقی میشه و یه مدتی طول میکشه که نقد بشه اونم با مکافات بسیار .

7. این کاربر از mahdi_z100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان جریان این سود 22درصد روزشمار بانک کشاورزی صندوق یکم چیه؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام . مبلغی وام از بانک ملت گرفته شده ....برای تخفیف خوردن یه همیچین عبارتی مثل زیر رو قید کرده معنی اش یعنی چی ؟

مـشتری گـرامـی :
    جهت تسويه زودتر از مـوعد تسـهيلات دريافتی خود معادل "مبلغ بازپرداختی مورد نياز جهت تخفيف"بازپرداخت انجام دهيد.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

طبق اخبار ساعت 18 کانال TV5
    مدیرعامل بانک سپه با اعلام این که در عرض سه ماه حدود 1600 میلیارد تومان از منابع این بانک خارج و به سمت موسسات مالی و اعتباری سرازیر شد
    اطلاعات تکمیلی :
      محتوای مخفی: ! 
    عنوان کرد که 70 درصد مطالبات معوق بانک سپه در اختیار 150 نفر است.
    به گزارش خبرنگار ایسنا، کامل تقوی نژاد در نشست خبری تاکید کرد:
    در تمام دوره ای که بانک مرکزی اجرای سود های سپرده تفاهمی را تکلیف کرد و چه زمانی که تکلیفی در این مورد وجود نداشت، هیچ گاه بانک سپه انضباط بازار پولی و مالی را بهم نریخته است.
    وی با بیان این که در هیچ زمانی برای سپرده های بلند مدت سود بالای 22 درصد دریافت نکرده ایم، گفت:
    ما معتقدیم که باید برای کاهش بهای تمام شده پول و به تبع آن کمتر شدن نرخ سود تسهیلات پرداختی باید نرخ سود سپرده کمتر شده و همگام با کاهش تورم، کاهش یابد.
    مدیر عامل بانک سپه با انتقاد از عملکرد موسسات مالی و اعتباری در بهم ریختن انضباط حاکم بر بازار پول گفت:
    از شهریور تا آذرماه امسال حدود 1600 میلیارد تومان از منابع بانک سپه به دلیل عملکرد و تخطی برخی موسسات مالی و اعتباری و اجرای سود های سپرده تعیین شده، از بانک سپه خارج شد، اما ما باز هم به قانون پایبند بودیم.
    تقوی نژاد از رشد حجم سپرده های این بانک از اردیبهشت ماه سال گذشته تا همین مدت در سال جاری خبر داد و گفت:
    در این دوره حجم سپرده های بانک سپه از حدود 32 هزار میلیارد تومان به 39 هزار میلیارد تومان افزایش یافته که بیانگر رشد 20 درصدی این سپرده ها است.
    طلب 2240میلیارد تومانی بانک سپه از 150 نفرتقوی نژاد همچنین به معوقات 3200 میلیاردی بانک سپه اشاره کرد و گفت: از کل این معوقات حدود 70 درصد در دست 150 نفر است که عمده آن مربوط به فاصله سال ةای 84 تا 88 می شود که در شرایط خاص و ویژه ای اتفاق افتاده است.
    مدیر عامل بانک سپه درباره ی اقدامات این بانک برای دریافت مطالبات معوق نیز یادآور شد:
    با 150 بدهکار اول در حال مذاکره هستیم، هشت هزار پرونده راکد مانده در معوقات را از رکود خارج کرده و 500 پرونده ای که حکم وصول آنها صادر اما برای تعیین تکلیف مانده بودند نیز به جریان افتاده است.
    کاهش مطالبات معوق بانک سپه
    وی در ادامه به کاهش نسبت مطالبات غیرجاری به تسهیلات بانک سپه در یکسال گذشته اشاره کرد و افزود:
    در این مدت نسبت به مطالبات غیرجاری به تسهیلات این بانک از حدود 16 به 17 درصد کاهش یافته است.
    تقوی نژاد اشاره ای هم به میزان تسهیلات پرداختی بانک سپه در بخش اقتصادی داشت و گفت: در مجموع حدود 8800 میلیارد تومان به بخش های صنعت، معدن و تجارت، بازرگانی و کشاورزی پرداخت شده که در کل حدود 96 هزار میلیارد تومان منابع پرداختی بانک سپه را به بخش اقتصادی شامل می شود که از نظر تعداد 33 درصد و از لحاظ مبلغ 41 درصد افزایش دارد.
    افزایش حدود 9 برابری سرمایه بانک سپه
    مدیر عامل بانک سپه سرمایه این بانک را حدود 7250 هزار تومان عنوان کرد و گفت:
    با همکاری که دولت با ما داشت توانستیم سرمایه بانک را از حدود 850 میلیارد تومان به 7200 میلیارد تومان افزایش دهیم که این رشد 9 برابری نسبت به قبل با تجدید ارزیابی سرمایه ها نیز محقق شده است.
    وی با بیان این که برنامه شورای پول و اعتبار به منظور تسویه بدهی های ارزی نقش مهمی در افزایش سرمایه بانک ها خواهد داشت، گفت:
    براین اساس منابع ناشی از تسویه بدهی های ارزی حساب ذخیره ارزی بدهکاران به حساب افزایش سرمایه بانک ها منتقل می شود که البته در این حالت بدهکارانی که تا شش ماه بتوانند در این مورد اقدام کنند، بدهی ارزی خود را با 70 درصد نرخ روز ارز مبادله ای می پردازند و 30 درصد تخفیف دریافت خواهند کرد.
    در عین حال اگر یکساله بدهی خود را تسویه کنند با 85 درصد نرخ روز ارز مبادله ای این کار انجام خواهد شد.
    پرداخت 22 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه ازدواج
    تقوی نژاد با اشاره به تسهیلات قرض الحسنه ازدواج توسط بانک سپه به زوج های جوان گفت:
    در سال جاری بالغ بر 66 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به بیش از 22 هزار زوج جوان پرداخت شد.
    وی همچنین تسهیلات پرداختی بانک سپه به بخش مسکن روستایی را حدود 350 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این تسهیلات بابت بهسازی و نوسازی مسکن روستاییان پرداخت شده است.

حالا سوال اینه:
    چرا کسی آمار نمیده که در حدودِ سی سالی که بانک و موسسه ی خصوصی وجود نداشت , بانکهای دولتی چند هزار هزار میلیارد تومن به جیب زدند از پولهای مردم با سودهای 3 درصدی و 6 درصدی , اون هم با حداقل مدتِ 3 ماه برای سود گرفتن ؟ (یعنی اصلاً چیزی به اسم روزشمار هم وجود نداشت )
    و اینکه اون سودهای افسانه ای و خرافی رو کجا بردند ؟؟؟

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتی من میخوام تو کلوب بانک ملت عضو بشم (club.bankmellat.ir)
    باید شماره مشتری رو وارد کنم ،
    خوب شماره مشتری من شامل حروف و عدده ، در حالی که وقتی اینجا شماره مشتری رو وارد میکنم میگه :
    "لطفا فقط عدد وارد کنید"

جریان چیه؟

تو خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونم شماره مشتریم رو تغییر بدم منتها همینجا نوشته که شماره مشتری میتونه شامل حروف و عدد باشه.
    حالا نمیدونم چرا بخش کلوب این شماره مشتری رو قبول نمیکنه و میگه فقط باید عدد باشه!

کسی اطلاعی داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

سلام بهترین وامی که برای خرید زمین میشه گرفت چیه؟ کجا ؟شرایط و درصد ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •