من کوتاه مدت طلایی بانک کوثر ۲۴ دارم اما فقط تا کی این شرط میمونه ؟
من که فروردین باز کردم گفتن تا ۶ ماه -اما بعدش گفتن تا ۶ ماه دیگه تمدید شد
Sent from iphone 6+
من کوتاه مدت طلایی بانک کوثر ۲۴ دارم اما فقط تا کی این شرط میمونه ؟
من که فروردین باز کردم گفتن تا ۶ ماه -اما بعدش گفتن تا ۶ ماه دیگه تمدید شد
Sent from iphone 6+
سلام عزیزان
برای استفاده از خدمات اینترنتی بانک ملی ( بیشتر برای انتقال وجه داخل شبکه شتاب میخوام ) توی سایت شون گفتن که فرم رو اینترنتی پر کنید بعد به شعبه برید و تاییدش کنید.
بنده فرم رو اینترنتی تکمیل کردم الان فعال شده و مشکلی نداره ، باید به بانک برای تاییدش برم یا خیر ؟ ممنون میشم اطلاع دارید راهنمایی کنید.
درود.
تا جایی که خاطرم هست من به شعبه مراجعه کردم و یک کد اینترنتی دریافت کردم.
با درود
بنده یک فقره چک بانک ملی سیبا در وج حامل دارم به مبلغ 150 میلیون تومان که یک ساله تاریخ داشت و چند روز دیگر موعدش میرسد.
صاحب چک چند وقت پیش دبه کرده بود و شکایت کرده بود که توسط دادسرا جلو چک را بگیرد که حوشبحتانه قاضی حق را به بنده داد و گفت چک کاملا قانونی نوشته شده و باید پاس شود در غیر این صورت برگشت میخورد و باقی قضایا.
با توجه به اینکه حساب دارنده چک خالی هست به نظر شما چکاری بکنم تا زودتر ه پولم برسم؟
چک را برگشت بزنم یا اینکه با درصد بفروشمش؟
برای برگشت زدن و طرح شکایت باید چک را به همون شعبه صادره ببرم یا اینکه در هرشعبه بانک ملی میتوانم برگشت بزنم و فرم های شکایت را درخواست بکنم؟
یا اینکه بفروشمش چون صاحب چک دارایی از قبیل زمین داره که بتونه با فروشش مبلغ چک را پرداخت کنه.
لطفا راهنمایی کنید چون همه دار و ندارم همین یک فقره چک هست.
شما روز موعد چک ، چک رو ببر هر شعبه ای بانک ملی که نزدیک بود برگشت بزن تا بتونی روی برگه برگشتی شکایت کنی . فقط هواست باشه اگه به دادگاه کشید بگی چک رو همون روز گرفتی که کیفری بشه . ولی با اظهارات شما که قبلا شکایت کردی حقوقی میشه و یه مدتی طول میکشه که نقد بشه اونم با مکافات بسیار .
دوستان جریان این سود 22درصد روزشمار بانک کشاورزی صندوق یکم چیه؟
سلام . مبلغی وام از بانک ملت گرفته شده ....برای تخفیف خوردن یه همیچین عبارتی مثل زیر رو قید کرده معنی اش یعنی چی ؟
مـشتری گـرامـی : جهت تسويه زودتر از مـوعد تسـهيلات دريافتی خود معادل "مبلغ بازپرداختی مورد نياز جهت تخفيف"بازپرداخت انجام دهيد.
طبق اخبار ساعت 18 کانال TV5
مدیرعامل بانک سپه با اعلام این که در عرض سه ماه حدود 1600 میلیارد تومان از منابع این بانک خارج و به سمت موسسات مالی و اعتباری سرازیر شد
اطلاعات تکمیلی :
محتوای مخفی: !
حالا سوال اینه:
چرا کسی آمار نمیده که در حدودِ سی سالی که بانک و موسسه ی خصوصی وجود نداشت , بانکهای دولتی چند هزار هزار میلیارد تومن به جیب زدند از پولهای مردم با سودهای 3 درصدی و 6 درصدی , اون هم با حداقل مدتِ 3 ماه برای سود گرفتن ؟ (یعنی اصلاً چیزی به اسم روزشمار هم وجود نداشت )
و اینکه اون سودهای افسانه ای و خرافی رو کجا بردند ؟؟؟
سلام دوستان
وقتی من میخوام تو کلوب بانک ملت عضو بشم (club.bankmellat.ir)
باید شماره مشتری رو وارد کنم ،
خوب شماره مشتری من شامل حروف و عدده ، در حالی که وقتی اینجا شماره مشتری رو وارد میکنم میگه :
"لطفا فقط عدد وارد کنید"
جریان چیه؟
تو خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونم شماره مشتریم رو تغییر بدم منتها همینجا نوشته که شماره مشتری میتونه شامل حروف و عدد باشه.
حالا نمیدونم چرا بخش کلوب این شماره مشتری رو قبول نمیکنه و میگه فقط باید عدد باشه!
کسی اطلاعی داره؟
سلام بهترین وامی که برای خرید زمین میشه گرفت چیه؟ کجا ؟شرایط و درصد ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)