ممنون.لیسانسم.آخه شنیده بودم 2 ساله هست.خودم دنبالش هستم ولی فعلا که خبری نیست.خیلی سخت می گیرند.شما خودتون امریه گرفتید؟
ممنون.لیسانسم.آخه شنیده بودم 2 ساله هست.خودم دنبالش هستم ولی فعلا که خبری نیست.خیلی سخت می گیرند.شما خودتون امریه گرفتید؟
اقا ما الان توی ماه بیستمیم....!!!
واسه سنوات کسی تونسته کاری بکنه...
کلا فرمانده ی پادگانه ما مرتیکه با بد بختی به بعضی سربازا....1 ماهشو می بخشه...
حالا ما شندیدم سپاه و نیرو انتظامه دو ماهشو...و بعضی جاهاش 3 ماهشو بخشیدن...!!!!
بنده 1 شهریور اعزامم.ولی چون سابقه خدمتی دارم نمیتونم امریه بگیرم متاسفانه.
ولی 2 سال برای امریه خیلی زیاده.اگه یکی از ارگان های سپاه باشه که بشه بعدش استخدام بشی یه چیزی.ولی جاهای دیگه صرف نمیکنه.الان لیسانس 17 ماهه.یعنی یک سال و 5 ماه.به همین راحتی.
نه نيرو انتظامي اين جايي كه ما هستيم به زور و با يه سري شرط مثل متاهل بودن يا 12 ماه پست دادن و چند تا چيز ديگه 1 ماه رو مي بخشه در حالي كه بخشنامه فك كنم از ابتدا اين بوده كه كل نيروهاي مسلح 3 ماه رو ببخشن و قرارم بود همينجوري بشه كه معلوم نشد براي چي هر استاني يه جور كار ميكنه و كلاً نيروي انتظامي گند زد به اين بخشنامه.
توي سپاه رفيقم 3 ماه اضافش بدون هيچ شرطي بخشيده شد.
آموزش تکمیلیه ما با تمام بدیها وخوبیهاش تموم شد ولی این 3روز اردو دهنمون سرویس شد ولی خوشبختانه تموم شد کسی میدونه مدرکش رو ظرف چه مدتی ارائه میدن؟
(با تیربار دوشیکا هم شلیک کردم عجب حالی داشت)
همین العان هم برا هر ماه 18 روز نمیدن اون قانون عوض شده دیگه بابات 100 ماه هم جبهه داشته باشه تو بیشتر از 9 ماه کسری نمیگیری
یگان امداد که برا رضایت فرماندهی 45 روز رو میبخشید
Last edited by hts1369; 27-07-2011 at 11:29.
مدرک؟؟؟ مگه دانشگاهه که مدرک بدن؟؟؟
میگم آموزشیت کی بوده که الان تموم شده؟ اگه هم 18 اردیبهشت اعزام بوده باشی باید خیلی زودتر از اینا تموم میشده!!!
ايشون دوره ي تكميلي يا همون برگ سبز بسيج منظورشونه مهدي جان.
اينجوري با 3 روز !!! سختي كشيدن و 30 - 40 روز كلاس تئوري (هر روز دو سه ساعت فك كنم)ميشه برگ سبز گرفت و بعد پذيرش سپاه كرد و آموزشي رو معاف شد و مستقيم رفت سر ِ يگان. (به همين راحتي 2 ماه آموزشي پر)
اهان اوکی شرمنده نمیدونستم...
این چند روزه اونقد اعصابم داغونه که نگو و نپرس....واقعا این روزهای آخر چقدر سخت میگذره...کل 15 ماه یه طرف این 35 روز باقیمونده یه طرف دیگه بازم سنگینی میکنه.....
بابا اگه شيفتي و تايم اداري باشي كه خيالي نيست.
خدمت تو روزهاي آخر واسه اونايي كه تو پادگانن واقعاً عذاب آوره.
باز تو خوبي 35 روز ديگه داري. (اين تاريخ تسويه ت هست يا روزي كه ميري پايان دوره؟ )
من 80 روز ديگه ميرم پايان دوره.
راستي چقدر به شما پايان دوره ميدن؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)