نه بابا
من قرار نیست بشینم![]()
اما طرف اشناست![]()
نه بابا
من قرار نیست بشینم![]()
اما طرف اشناست![]()
سلام
به سلامتي تاپيك باز شد .
صندلي نشين هم مشخص شده .
پس منتظر باشيد .
ممنون
بهروز
تبریکات منو بپذیرید
اگه من اینجا رو نترکوندم بهم بگید شولعاریش شایدم سولاریس
ما میریم بعداز ظهر میایم اگه اینجا کسی رو صندلی نشست که هیچ وگرنه ...
![]()
![]()
---
پیوست شماره 1 : من میرم سوال طرح کنم !![]()
Last edited by soleares; 10-01-2007 at 12:27. دليل: دوست دارم فضولی :اف
سلام دوستان
شروع مجدد فعاليت اين تاپيك رو به شما و خودم تبريك ميگم
تو اين مدت هم يه سري تصميمات جديد اتخاذ شد كه به مرور زمان در مرحله اجرا در مياد.
و هم يه وقفه اي پيش اومد تا تاپيك از يكنواختي خارج بشه
اين تاپيك فعاليت خودش رو توسط بنده ي حقير و با همكاري دوستان عزيزمون بهروز و ووكمن ادامه خواهد داد
در ضمن مونيكا خانم هم كه قبلا با ما همكاري ميكردند چند وقتيه كه پيداشون نيست. از يكي دو نفر سراغشون رو گرفتيم ظاهرا فعلا سرشون شلوغه. ما هم اميدوارم ايشون مشكلاتشون برطرف بشه و سرشون خلوت تر بشه و به جمع همكاران ما بپيوندند.
در مورد بازگشايي مجدد اين تاپيك اين نكته رو عرض كنم بنده فعلا قصد بازگشايي اين تاپيك حد اقل تا بعد از عيد نوروز رو نداشتم و به اصرار دوست عزيزم بهروز جان و يكي دو تن از كاربران اين تاپيك باز شد و از فردا پنجشنبه ساعت دو با معرفي صندلي نشين جديد كار خودش رو رسما اغاز ميكنه.
در مورد ايشون فعلا اسمي نميبرم چون ميخوام سورپرايز بشيد.
تغييراتي كه در سبك و سياق اين تاپيك صورت گرفته رو هم پس از مشورت با بهروز و ووكمن خدمتتون عرض خواهيم كرد.
پس تا فردا پنجشنبه ساعت دو
خوش باشيد دوستان در پناه حق
خب بنده هم این افتخار رو دارم که به عنوان اولین نفر بازگشایی مجدد این تاپیک رو تبریک بگم !
سپاس
دوستان عزيزمون بهروز و ووكمن ادامه خواهد داد
تا اون جا که یادم میاد ووکمن دیگه تو متفرقه نمیومد!!!تو یه اقدام انتحاری دسترسی خودش رو بسته بود!!!
دوباره برمیگرده؟؟
خب شروع كنين ديگه ما منتظريم
![]()
محمد جان شما مثل اینکه خوب نخوندی فردا 5 شنبه ساعت دو بعد از ظهر !
متین جان صفحه قبل رو یه نگاه می انداختی متوجه امر می شدی اولین فر مهران جان بودن که تاپیک رو باز کردن بعدشم ساویس جان !
در ضمن فکر کنم یه کاربر مشتی رو می خوان بشونن رو صندلی باید آماده سوال پرسیدن باشیدا ...
در ضمن خود ووکمن گفته بود متفرقه نه ! حالا شاید دوباره پاش باز بشه![]()
سعید جون دلمون برات تنگولیده بود ( تنگ شده بود )
کجایی بودی بلا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)