این یکم خطرناک میشه چون اگه روی pppoe روزانه شبانه رو وصل کنی و دیس بشه و صل نشه ترافیکت بر باد میره
این یکم خطرناک میشه چون اگه روی pppoe روزانه شبانه رو وصل کنی و دیس بشه و صل نشه ترافیکت بر باد میره
من اتصال همزمان به روزانه و شبانه رو با یه مودم کومبو یعنی USB+Lan که هر پورت به یه سیستم وصل باشه تست کردم. ولی فکر کنم منظورت که واضح نبوده این بود که روی یه سیستم میخوای امتحان کنی. بعد این ربطش به pppoe چی بود دیگه؟؟!
سرعت روزانه اکانتهای 1 مگ و 2 مگ صبانت در مشهد از 220 kb/s به 150 kb/s کاهش یافت .
الان سرعت هر 3 سرویس 128.1024.2048 یکسان هست ...
این چه وضعیتیه !!!
اینم دلیلی بر گرفتن 128
![]()
درود.
منظورم اینه که می خوام مودمم روی حالت pppoe باشه(که بتونم با گوشیم بهش وصل بشم!) و هم از ترافیک رایگان شبانه استفاده کنم!
1-شرمنده عزیز منکه بازم متوجه نشدم ربط pppoe در مودم به کانکت شدن گوشی و وصل شبانه و این صحبتا چیه! نکنه مودمت وایرلسه؟؟
2-مودم من اگه غیر از حالت pppoe باشه مثلاً روی bridging و.... باشه که اصلاً کانکت نمیشه.
3-شما اول بگو شما از راه وایرلس خود سیستم یا لپتاپ میخوای گوشی رو وصل کنی یا از راه مودم وایرلس؟؟ چون اینجور که پیچیده و گنگ میگی شک دارم کسی بتونه راهنماییت کنه.
درود.
دوست عزیز مودم من وایرلسه و میخوام شبا مودمم رو روشن کنم و با موبایلم بهش وصل بشم!(البته از ترافیک شبانه ی رایگان استفاده کنم و چون باید برای استفاده از سرویس شبانه یوزر و پسوورد جدا بدم باید از حالت bridge استفاده کنم که توی این حالتم نمیشه با موبایل به مودم وصل شد)
حالا میخوام مودمم توی حالت pppoe باشه که بتونم اینترنتو رو رو موبایلم شیر کنم.
ممنون میشم کمکم کنید.(البته ببخشید که از همون اول درست توضیح ندادم)
با تشکر.
دوست عزیز نمیشه هم اکانت بردیج داشته باشی ...هم ppoe....تنظیمات مودم رو از اول شروع کن(حتما اینکارو بکن چون معمولا قاطی میکنن..)....یعنی حتما ریست فکتوری کن....
..بعد کانکتت رو رو ppoe بزار با یوزر روزانه......بعد وقتی میخوای شبانه استفاده کنی.....فقط برو یوزر روزانه رو به شبانه تبدیل کن..این اسونترین راهه!!!
باسلام
متاسفم، اما بهتره دیگه انتظار افزایش سرعت رو نداشته باشیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی اینجا شماره فکسی از صبانت داره ؟ سایت منهدم شده چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)