تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 827 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فروشگاه پاسارگاد یاران در سایت میهن مارکت قیمت های کم تری برای هارد های اکسترنال ثبت کرده.
    من چون تهران نیستم بهشون دسترسی ندارم. کسی می تونه پیگیری کنه ببینه این قضیه صحت داره یا سر کاریه ؟ چون با اینکه قیمت ها مناسب تر هستند ظاهرا گارانتی سازگار هم دارند :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خیلی سپاسگزارم
    والا نميتونم بطور قطعي بگم كه آيا قيمت واقعي هست يا سركاريه . فروشگاه كه در پاساژ ياران هست قبلاً هم چند باري اونجا رفتم . شماره تلفن هم دارد ، اگر امكانش هست تماسي بگيريد .
    نسخه جدید پاسپورت فقط ظاهرش عوض شده یا تغییر دیگه ای هم کرده ؟ بدنش محکم تره یا نه ؟

متشکرم
    بعيد ميدونم در حد باكس هاي ضد ضربه باشه .

نكته بعدي :

اين سايت وسترن هم كه سوتي داده ، در صفحه اول سايت (عكس زير) حجم مدل my passport essential رو 500 گيگ الي 1 ترابايت نوشته . اما وقي به قسمت specification مراجعه كنيد حجم رو 500 گيگ زده (عكس زير) . آخرش نفهميدم چي به چيه !!!

احتمالا حجم مدل my passport essential فقط 500 گيگه (مثل سابق) و فقط مدل SE جاي خودشو به مدل جديد my passport داده .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من کابل اصلی کارد رو جا گذاشتم جایی
    یه برای گوشی موتورولا بود و من تست کردم هارد رو شناخت

نکته عجیب اینجاس که من با سیم اصلیش سرعتم بالای 22 مگ نرفت، اما با این سیم تا 33 مگابایت می ره !!!
    چرا کسی می دونه؟!
    البته در تست سرعت بايد شرايط براي هر دو حالت كاملاً يكسان باشه تا بتوان با اطمينان نظر داد .
    اگر فرض بگيريم كه شرايط كاملاً يكسان باشد ، قطعاً علت به خاطر كيفيت خوب كابل هست . همچنين كوتاه يا بلند بودن طول كابل هم ميتونه تاثير گذار باشه .
    شرایط که کاملا یکسان بود
    کابل دومی که سرعتش بالاتره، طول بلندتری هم داره! کابل اصلیش بقدری کوتاه بود که مجبور بودم هارد رو نزدیک سیستم بزارم

4. 2 کاربر از dany_3p4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از چند تا از نمایندگی های فروش سازگار که پرسیدم، گفتند که فعلا قیمت جدید هارد از طرف شرکت براشون اعلام نشده است.
    گفتند که قیمتهای جدید در 22 این ماه اعلام میشه و یکی از نمایندگی ها هم میگفت که قیمتهای هارد قراره کاهش پیدا کنه.

6. 7 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از چند تا از نمایندگی های فروش سازگار که پرسیدم، گفتند که فعلا قیمت جدید هارد از طرف شرکت براشون اعلام نشده است.
    گفتند که قیمتهای جدید در 22 این ماه اعلام میشه و یکی از نمایندگی ها هم میگفت که قیمتهای هارد قراره کاهش پیدا کنه.
    آقا اگه قیمت رو پرسیدن اینجا هم بگید ممنون مشیم

8. این کاربر از m.amin4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

درود
    خسته نباشید
    من یه هارد 1 ترا اکسترنال می خوام برا لپتاپ مهم ترین چیز هم برام سرعتش هست با بافر و کش زیاد چون 5400 اذیت میکنه. ترجیحا برق نخواد ولی اگه آداپتوری هم باشه مشکلی نیست
    USB3 هم دارم ولی یه چیزی جالب برام اینه که با هارد سیگیت USB 2 ثابت با 30 مگ رایت میکنم ولی با USB3 silicon power از 60 شروع میشه و متوسط میاد روی 13 مگ حتی پایین تر از USB 2 چرا نمیدونم! ماله شما هم اینجوریه یا خیلی 3 بیشتره؟
    با این وجود الان بهتربن مارک و بهترین مدل چیه؟
    Last edited by yas44co; 06-04-2012 at 18:39.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

آقا منم تو آمازون دیدم و تو یه سایت خارجی هم خوندم که قیمت هارد یه تکون خوب میخوره و ارزون می شه !
    با توجه به ارزون تر شدن سکه و تبلت بعد عید این مسئله کاملا باور پذیره!
    البته به نظر من بهترین زمان خرید هارد قبل از تحریمی هست که عطا خان فرمودند!

11. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

USB 3 سیستم خانگی من که مادربرد Asus M4A87 TD /USB 3 با 4 گیگ رم کورسیر است، سرعت انتقال (رایت) اطلاعاتش در هارد های اکسترنال تقریبا 2 برابر همان هارد است که به پورت usb2 وصل شده باشه.

یعنی اگر USB 2 با سرعت 40 رایت کنه، USB 3 حدود 80 رایت میکنه.

البته موقع استفاده از usb3 و کپی اطلاعات و ... نباید اصلا با سیستم کار دیگری کرد، چون قاطی میکنه و دیگه هاردی که به usb 3 وصل شده است را نمیشناسه و باید سیستم ری استارت بشه و ... .
    نمیدانم اشکال کار از کجاست . حتی آپدیتهای جدید USB 3 را هم نصب کردم ولی فایده ای نداشته.

الان که بی خیال USB 3 شدم! با اینکه هارد اکسترنال usb3 خریدم ولی همیشه به پورت usb 2 وصله.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

USB 3 سیستم خانگی من که مادربرد Asus M4A87 TD /USB 3 با 4 گیگ رم کورسیر است، سرعت انتقال (رایت) اطلاعاتش در هارد های اکسترنال تقریبا 2 برابر همان هارد است که به پورت usb2 وصل شده باشه.

یعنی اگر USB 2 با سرعت 40 رایت کنه، USB 3 حدود 80 رایت میکنه.

البته موقع استفاده از usb3 و کپی اطلاعات و ... نباید اصلا با سیستم کار دیگری کرد، چون قاطی میکنه و دیگه هاردی که به usb 3 وصل شده است را نمیشناسه و باید سیستم ری استارت بشه و ... .
    نمیدانم اشکال کار از کجاست . حتی آپدیتهای جدید USB 3 را هم نصب کردم ولی فایده ای نداشته.

الان که بی خیال USB 3 شدم! با اینکه هارد اکسترنال usb3 خریدم ولی همیشه به پورت usb 2 وصله.
    پیشنهادم میدم که بایوس مادربردتون رو آپدیت کنید ، شاید مشکل حل شود .
    نکته : قبل از آپدیت کردن بایوس کلیه موارد احتیاطی رو رعایت کنید مثلا در مواقعی بایوس رو آپدیت کنید که مطمئن هستید برق قطع نمیشود و ...

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    خسته نباشید
    من یه هارد 1 ترا اکسترنال می خوام برا لپتاپ مهم ترین چیز هم برام سرعتش هست با بافر و کش زیاد چون 5400 اذیت میکنه. ترجیحا برق نخواد ولی اگه آداپتوری هم باشه مشکلی نیست
    USB3 هم دارم ولی یه چیزی جالب برام اینه که با هارد سیگیت USB 2 ثابت با 30 مگ رایت میکنم ولی با USB3 silicon power از 60 شروع میشه و متوسط میاد روی 13 مگ حتی پایین تر از USB 2 چرا نمیدونم! ماله شما هم اینجوریه یا خیلی 3 بیشتره؟
    با این وجود الان بهتربن مارک و بهترین مدل چیه؟
    سلام .
    با توجه به اینکه شما هارد پرتابل با cache بالا و rpm 7200 میخواهید بهترین انتخاب ، سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که 16 مگ کش دارد (مدلهای عادی 8 مگ کش دارد) . قبلاً مدل GoFlex Pro هم بود که ظاهراً دیگه تولید نمیشه .

دو نکته در مورد این هارد
    1. این مدل از هارد به سختی در بازار پیدا میشه (پیدا کردنش ماموریت غیر ممکنه!!!). اکثر هاردهای پرتابل موجود در بازار همگی 5400rpm هستند (حتی وسترن) .

2. هاردهای اکسترنال یا اینترنال 2.5 اینچی که 7200 دور هستند در حال حاضر حداکثر حجمشون 750 گیگ هست و فعلا یکترابایت ساخته نشده .

16. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

مرسی
    750 الان دارم کمه حداقل یه ترا میخوام
    الان پیشنهادتون برای 5400 دور و 8 مگ کش چی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •