تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 449 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

دوستان عزیز در Comodo Internet Security 2012 آیا میشه واسش یه مجموعه تنظیماتی ذخیره کرد که با زدن اون هریک از تنظیمات
    دلخواه بارگذاری بشه؟
    مثلا یه حالتی باشه تمام بخشش رو غیرفعال کنه.
    یا شورت کات باشه که فقط فایروال و آنتی ویروس رو فقط غیرفعال کنه.
    من خودم فکر میکنم بخش: Configuration تو قسمت راست کلیک رو آیکونش مربوط به این کار هست، ولی نمیتونم گزینه ای به اون
    اضافه کنم، ممنون میشم راهنماییم بکنید.
    مرسی

2. این کاربر از arash_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان عزیز در Comodo Internet Security 2012 آیا میشه واسش یه مجموعه تنظیماتی ذخیره کرد که با زدن اون هریک از تنظیمات
    دلخواه بارگذاری بشه؟
    مثلا یه حالتی باشه تمام بخشش رو غیرفعال کنه.
    یا شورت کات باشه که فقط فایروال و آنتی ویروس رو فقط غیرفعال کنه.
    من خودم فکر میکنم بخش: Configuration تو قسمت راست کلیک رو آیکونش مربوط به این کار هست، ولی نمیتونم گزینه ای به اون
    اضافه کنم، ممنون میشم راهنماییم بکنید.
    مرسی
    سلام

بله، آنچه که مد نظر شماست در کمودو به راحتی عملی است. تنها با یک کلیک میتوانید بین تنظیمات شیفت کنید.

ابتدا تنظیمات دلخواه خود را بسازید و بعد وارد بخش More بشوید و بعد Manage My Configurations و اون تنظیمی که Active است را انتخاب کنید و بعد Export را بزنید و به یک اسمی آنرا دخیره کنید و بعد از همین مسیر آنرا Import کنید و یک اسم به آن بدهید و بعد هم Active کنید.

نکته: چندین تنظیم میتوانید با این روش بسازید و به حالتهای کمودو اضافه کنید.

نکته: سعی کنید پایه تنظیمات را Proactive Security انتخاب کنید و بعد آنرا ویرایش و ادیت کنید و روی آن تنظیمات خودتان را بسازید.

عکس را ببینید، کمودو سه حالت پیش فرض دارد که من دو حالت دیگر هم به آن اضافه کردم:

4. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

من که با این چینیها کاری ندارم، اونا با ما چیکار دارن رو نمیدونم، عکس ماله الانه بیشتر پروتکل ICMP -ش برام جالبه، منم که همیشه به همه چیز مشکوکم : د ی

6. 8 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    جناب Jadda عکس دوم مربوط به چه برنامه ای هست؟
    چند تا سوال هم دارم ممنون میشم جواب بدید
    اول از کجا بفهمیم یه برنامه به چه سایت هایی ارتباط برقرار کرده؟ هم از داخل کومودو بگید و هم اگه مقدور هست یه برنامه بگید که دسترسی برنامه ها به سایتا ها رو نشون بده و ذخیره کنه مثلا نشون بده این هفته یا ماه فلان برنامه با چه سایتا هایی ارتباط برقرار کرده(روی یه سیستم هست که کومودو نصب نیست یه برنامه هست که کرکش رو بعد از وصل شده به نت شناسایی میکنه و از کار میفته میخوام اول بفهمم سایتش چی هست بعدش با فایروال ویندوز بلاک کنم)
    حالا این وسط دو تا مشکل دارم اول اینکه ادرس ای پی و سایتی که بهش وصل میشه رو چطوری پیدا کنم و بعدش هم اینکه خودم هر چی تو فایروال سون گشتم چیزی سر در نیوردم مثلا کومودو اگه یکم باهاش کار کنی همه چیز دستت میاد اما این فایروال سون رو من که نفهمیدم چی به چی هست اگه براتون مقدور یه نگاه بندازید بگید چطوری باید این کار رو کرد
    و در اخر اینکه برنامه مثل DUMeter رو بلاک کنم ایا درست کار میکنه؟ مثلا دیگه میتونه مصرفم رو محاسبه کنه؟و یا اینکه برنامه هایی مثل IDM و اینکه میگید برنامه ها توی فایروال بزاریم روی Out انوقت برا بعضی برنامه مشکل ایجاد نمیشه؟
    با تشکر

8. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    جناب Jadda عکس دوم مربوط به چه برنامه ای هست؟
    چند تا سوال هم دارم ممنون میشم جواب بدید
    اول از کجا بفهمیم یه برنامه به چه سایت هایی ارتباط برقرار کرده؟ هم از داخل کومودو بگید و هم اگه مقدور هست یه برنامه بگید که دسترسی برنامه ها به سایتا ها رو نشون بده و ذخیره کنه مثلا نشون بده این هفته یا ماه فلان برنامه با چه سایتا هایی ارتباط برقرار کرده(روی یه سیستم هست که کومودو نصب نیست یه برنامه هست که کرکش رو بعد از وصل شده به نت شناسایی میکنه و از کار میفته میخوام اول بفهمم سایتش چی هست بعدش با فایروال ویندوز بلاک کنم)
    حالا این وسط دو تا مشکل دارم اول اینکه ادرس ای پی و سایتی که بهش وصل میشه رو چطوری پیدا کنم و بعدش هم اینکه خودم هر چی تو فایروال سون گشتم چیزی سر در نیوردم مثلا کومودو اگه یکم باهاش کار کنی همه چیز دستت میاد اما این فایروال سون رو من که نفهمیدم چی به چی هست اگه براتون مقدور یه نگاه بندازید بگید چطوری باید این کار رو کرد
    و در اخر اینکه برنامه مثل DUMeter رو بلاک کنم ایا درست کار میکنه؟ مثلا دیگه میتونه مصرفم رو محاسبه کنه؟و یا اینکه برنامه هایی مثل IDM و اینکه میگید برنامه ها توی فایروال بزاریم روی Out انوقت برا بعضی برنامه مشکل ایجاد نمیشه؟
    با تشکر
    سلام,
    اول از کجا بفهمیم یه برنامه به چه سایت هایی ارتباط برقرار کرده؟ هم از داخل کومودو بگید....
    از طریق فایروال کمودو میشه فهمید، از طریق پنجره Active Connections . . .اما اگر میخواهید که لاگ هم داشته باشید در پایان پستم میگم چیکار کنید.

حالا این وسط دو تا مشکل دارم اول اینکه ادرس ای پی و سایتی که بهش وصل میشه رو چطوری پیدا کنم
    در حالت کلی برای بلاک کردن یک نرم افزار نیازی به دونستن آی-پی ای که برنامه بهش وصل میشه نیست. خودتون را به درد سر نیندازید؛؛ سترسی برنامه مربوطه به نت را بلاک کنید و IP را بگذارید روی Any.

و بعدش هم اینکه خودم هر چی تو فایروال سون گشتم چیزی سر در نیوردم مثلا کومودو اگه یکم باهاش کار کنی همه چیز دستت میاد اما این فایروال سون رو من که نفهمیدم چی به چی هست اگه براتون مقدور یه نگاه بندازید بگید چطوری باید این کار رو کرد
    متاسفانه فایروال ویندوز برای Outbound Traffic پیغامی نمیده،

شما همون برنامه ای که مد نظرتون هست را باید بلاک کنید. راهش هم اینه که بصورت دستی براش رول تعریف کنید ، برای این کار وارد فایروال بشید و بعد وارد Advanced Settings بشوید:

بعد از قسمت Outbound Rulrs روی New Rule کلیک کنید:

حالا در پنجره باز شده طبق عکس همونطوری که نشون دادم برید جلو:

اینجا باید برنامه مورد نظر را انتخاب کنید، بعنوان مثال من دراگون را انتخاب کردم و میخوام دسترسیش به نت را بلاک کنم:

باز هم طبق عکس برید جلو:

حالا یک اسم به قانون خودتون بدید و تمام:

رول مربوطه ساخته میشه و دراگون نمیتونه به هیچ آی-پی وصل بشه، یعنی بلاک کامل:

====
    ====
    و در اخر اینکه برنامه مثل DUMeter رو بلاک کنم ایا درست کار میکنه؟
    مشکلی پیش نمیاد. ضمنا اگر برنامه رایگانه نیازی هم نیست که بلاک بشه؛

اینکه برنامه هایی مثل IDM و اینکه میگید برنامه ها توی فایروال بزاریم روی Out انوقت برا بعضی برنامه مشکل ایجاد نمیشه؟
    من نظرم اینه مرورگرها را بزارید روی Web Browser و بقیه را روی Outgoing Only و اونهایی که دوست دارید بلاک کنید روی Blocked Application،

... روی Out انوقت برا بعضی برنامه مشکل ایجاد نمیشه؟
    نـه، چون سند و ریسیو دارند ؛

اگر هم مشکل ساز بشه ==> پس حتما اون برنامه نیاز به کانکشن ورودی داره که در این صورت باید یک رول دستی براش بسازید ( هم در سربرگ Application Rules و هم در سربرگ Global Rules ) و Inbound را برای اون برنامه و پورت مخصوصی که نیاز است و IP و پروتکل مورد نظر را آزاد بزارید. در حالت نرمال کاربری به این موارد نیازی نداره.

==============================================

برای اینکه بفهمید نرم افزارها به کجاها وصل شدند باید ثبت کردن فعالیت اونها در فایروال را فعال بکنید. یعنی باید تیک لاگ برای Allow -ها را بزنید.

به عنوان مثال چون من لاگ برای برنامه هایی که Outgoing Only هستند فعال میکنم و IDM هم چون در فایروال من از این رول پیروی میکنه تمام فعالیتهاش ثبت میشه؛ (البته این فقط یک مثاله، فرمول اینه که شما لاگ رولهای Allow را هم فعال کنید برای هر قانونی که در فایروال دارید و دوست دارید لاگ بندازه.)

عکس:

و همه چیز برای IDM ثبت میشه :

حالا اگر دوست داشتید که این لاگها را نگه دارید میتونید وارد بخش View Firewall Events بشوید و از پنجره باز شده More را بزنید و لاگها را Export کنید و جایی ذخیره کنید.

و اینکه گاهی اوقات KillSwitch هم بکار میاد:

Last edited by Jadda; 17-02-2012 at 07:18.

10. 11 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

واقعا ممنون عالی و کامل و جامع بود
    من فکر میکردم Outgoing Only یعنی برنامه سند داره و ریسیو نداره که ظاهرا معنی دیگه ای داره چون اگه ریسیو نداشته برنامه ای مثل IDM دیگه نمیتونه دانلود کنه
    با تشکر

12. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

واقعا ممنون عالی و کامل و جامع بود
    من فکر میکردم Outgoing Only یعنی برنامه سند داره و ریسیو نداره که ظاهرا معنی دیگه ای داره چون اگه ریسیو نداشته برنامه ای مثل IDM دیگه نمیتونه دانلود کنه
    با تشکر
    سلام

بله درست متوجه شدید،

1) Send و Receive

2) Outbound Connection و Inbound Connection

اینها با هم فرق میکنند.

Out و In مبدا درخواست کنند را نشون میدن. مثلا اگر درخواستی در قالب یک Packet از بیرون سیستم شما برای برقراری ارتباط با کامپیوتر شما ارسال بشه، بهش میگن یک درخواست ورودی، و اگر شما مجوز برقراری این اتصال را صادر کنید، آنوقت یک کانکشن Inbound شکل میگیره. که سند و ریسیو هم داره.

و اگر درخواستی از طرف سیستم شما برای برقراری ارتباط با یک سیستم دیگر فرستاده بشه(مثلا درخواست IDM که روی سیستم شما نصبه درخواست برقراری ارتباط با یک سرور را میفرسته) و اگر توسط کامپیوتر مقصد تایید بشه اونوقت یک کانکشن Outbound شکل میگیره، که سند و ریسیو هم داره.

14. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

16. 5 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعد از چند سال استفاده از کاسپر به دلیل سنگین بودن برنامه و حجم بالای آپدیت و مشکل کرک برنامه comodo رو نصب کردم ولی متاسفانه باگهای این برنامه قرار نیست رفع بشه در تاپیک تست ویروس یک پک 7 تایی رو اکسترکت کردم 4 تا رو کمودو شناخت به امید سندباکس یکی از ویروسهایی رو که مودو نشناخته بود رو اجرا کردم دیدم هیچ پیغامی مبنی بر سند باکس نداد در کمال ناباوری دیدم ویروسهایی رو که کمودو تشخیص نداده برده به قسمت تراست فایل برده

Last edited by p3rsi4n; 20-02-2012 at 22:22.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بعد از چند سال استفاده از کاسپر به دلیل سنگین بودن برنامه و حجم بالای آپدیت و مشکل کرک برنامه comodo رو نصب کردم ولی متاسفانه باگهای این برنامه قرار نیست رفع بشه در تاپیک تست ویروس یک پک 7 تایی رو اکسترکت کردم 4 تا رو کمودو شناخت به امید سندباکس یکی از ویروسهایی رو که مودو نشناخته بود رو اجرا کردم دیدم هیچ پیغامی مبنی بر سند باکس نداد در کمال ناباوری دیدم ویروسهایی رو که کمودو تشخیص نداده برده به قسمت تراست فایل برده

فایل هایی که دوستان در تاپیک ویروس قرار میدن حتما ویروس نیستند عکس شما واسه من باز نمیشه اگه میشه فایل رو اینجا قرار بدین ضمنا کدام باگ ؟؟

19. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •