تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 451 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسیار ممنون,اما خیلی وقته عضوم
    راستش منظورم اپتیکال هست,من 1 dvd رو 30 دقیقه طول میکشه تا کپی کنه,یه cd هم 15 دقیقه,در کل چرا اینقدر سرعتش پایینه؟برا شما هم اینجوریه؟درایو رو عوض کنم درست میشه؟مثلا برم یه لایتون بندازم؟اینقدرم یواش میچرخه که صداشو نمیشه شنید,
    منظور من ورود به انجمن N61jq است که باز هم خوش آمدید.معمولآ سرعت درایوهای اپتیکال لپ تاپ ها از دسکتاپ ها پایین تره.(به خاطر کنترل گرما و ...).اما درایو شما زیادی کنده.معمولآ زمان کپی کردن یه DVD فیلم با حجم حدود 4 گیگ در حدود 15 دقیقه است.(من خودم خیلی فیلم کپی کردم).شما با چند تا فیلم مختلف تست کن اگه زمان همون 30 دقیقه بود،درایو شما اشکال داره.نکته خیلی مهم:قبل از تست ببین که سیستم روی High Performance هست یا نه.چون رو حالت های دیگه سرعت درایو اپتیکال حدودآ نصف میشه.اینو حتما چک کن و خبرشو بده.

2. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی یه سوالی برام پیش اومد
    بعضی لپتاپها به خاطر طراحی بدنه ، شکل در دیویدی رایتر فرق میکنه ، یعنی در دیویدی رایتر مستطیل کامل نیست یه جوری منحنی داره که باعث میشه هر نوع دیویدی رایتر بهش نخوره
    حالا سوالم اینه که اگر اون مدل از دور خارج بشه تکلیف این دیویدی رایتر چی میشه !!!
    آیا در دیویدی رایتر قابل جدا شدن هست و میشه اون در رو روی جدیدش نصب کرد
    معمولآ درب درایوهای اپتیکال قابل جدا شدن هستند و به راحتی هم روی درایو دیگه نصب میشن.درب درایو لپ تاپ من که همون پاناسونیک است به راحتی جدا میشه.من تا حالا به موردی بر نخوردم که جدا نشه.برای این مسئله شما اصلآ نگران نباش.

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------

در مورد درایورهای کارت گرافیک باید یه نکته بگم که درایور های جدید بیشتر برای کارتهای جدید اصلاح میشن و روی کارت های قدیمی تر تفاوت آنچنانی ندارند.درایور های جدید AMD برای کارت های سری 6000 بهینه شدن و برای کارت های سری 5000 تفاوت آنچنان و محسوسی ندارند.اخرین ورژن که روی کارت های سری 5000 نصبتآ بدرد بخور بود ورژن 10.11 است.

4. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يه چيزي فهميدم گفتم كه اينجا هم بذارم تا ديگران هم فيض ببرن
    از اونجايي كه آپديت كردن بايوس كاري خطرناك هست و هر لحظه امكان خراب شدن يا پريدن بايوس وجود داره با كمي سرچ در گوگل درباره ريكاوري كردن بايوس به نكات جالبي بر خوردم
    همانطور كه ميدونين معروفترين سازندگان بايوس American Megatrends Inc كه به AMI هم معروفه و Phoenix و Award هستن .
    و از اونجايي كه بايوس لپتاپ (N61JV) من AMI هست براي ريكاوري كردن بايوس بايد كارهاي زير رو انجام داد .

s1. Download the latest version or your choose version of BIOS file for your computer or motherboard from the manufacturers support site.

2. Rename the downloaded file to AMIBOOT.ROM.

3. Copy the file to a floppy disk.

4. Insert the floppy disk to the floppy drive.

5. Turn on the system.

6. The system should automatically access the floppy drive (indicated LED will light up). If no floppy access occurs press and hold Ctrl-Home to force update. Follow any on screen instruction to restore and recover the good BIOS from the floppy disk.

7. When 4 beeps are heard or a reboot prompt you may remove the floppy disk.

8. Restart the computer

معني فارسي با تغييرات (به خاطر عدم وجود فلاپي در لپتاپ ها):
    جديدترين ورزن بايوس رو دانلود ميكنيد و سپس اسمشو به AMIBOOT.ROM تغيير ميدين و در CD رايت ميكنين و سيستم رو روشن ميكنين و CD رو در درايو ميزارين سپس دكمه Ctrl-Home رو ميزنين تا اگر چراغ درايو مربوطه شروع به چشمك زدن بكنه تا بايوس خراب فلش بشه و وقتي چشمك زدن درايو تمام شد سيستم رو ريستارت كنين

نكته مهم يك : وقتي بايوس سيستم خراب هست شما نبايد انتظار داشته باشيد كه چيزي روي مانيتور ببينين كه آيا عمليات فلش كردن بايوس با موفقيت تمام شده يا خير بلكه وقتي چشمك زدن درايو تمام شده اونوقت عمليات فلش كردن به اتمام رسيده .

نكته مهم دو : اين روش مخصوص بايوس هاي AMI هست .

نكته مهم سه : اين روش براي تعمير و بازيابي بايوس هاي داغون شده هست ، براي آپديت يا دانگريد كردن بايوس هاي سالم از اين روش استفاده نكنين.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته يه منبع ديگه اي هم بوده (اسم مجله رو يادم نمياد)
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-05-2011 at 15:51.

6. 7 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه JUMPERWAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

منظور من ورود به انجمن N61jq است که باز هم خوش آمدید.معمولآ سرعت درایوهای اپتیکال لپ تاپ ها از دسکتاپ ها پایین تره.(به خاطر کنترل گرما و ...).اما درایو شما زیادی کنده.معمولآ زمان کپی کردن یه DVD فیلم با حجم حدود 4 گیگ در حدود 15 دقیقه است.(من خودم خیلی فیلم کپی کردم).شما با چند تا فیلم مختلف تست کن اگه زمان همون 30 دقیقه بود،درایو شما اشکال داره.نکته خیلی مهم:قبل از تست ببین که سیستم روی High Performance هست یا نه.چون رو حالت های دیگه سرعت درایو اپتیکال حدودآ نصف میشه.اینو حتما چک کن و خبرشو بده.
    عزیز با چند تا dvd دیگه تست کردم,رو 15 دقیقه تا 20 دقیقه بود,درسته؟سیستم هم رو high performance بود,اما من وقتی فیلم رو هم هنگام پخش عقب جلو میکنم یه 1 ثانیه تاخیر داره,راستی پس چرا درایو اون یکی لپ تاپ که لایتون هست مثل برق کپی میکنه و تو عقب جلو کردن مشکلی نداره؟یعنی درایو رو عوض کنم درست میشه؟کلا از سرعتش راضی نیستم

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز با چند تا dvd دیگه تست کردم,رو 15 دقیقه تا 20 دقیقه بود,درسته؟سیستم هم رو high performance بود,اما من وقتی فیلم رو هم هنگام پخش عقب جلو میکنم یه 1 ثانیه تاخیر داره,راستی پس چرا درایو اون یکی لپ تاپ که لایتون هست مثل برق کپی میکنه و تو عقب جلو کردن مشکلی نداره؟یعنی درایو رو عوض کنم درست میشه؟کلا از سرعتش راضی نیستم
    دقیقآ همینطوره.درایو ها معمولآ سرعت های مختلفی دارند.به هر حال درایو شما یه کم کند است ولی سالمه.ببین اگه اذیتت میکنه یه بلوریش رو بخر و خودت رو راحت کن،قیمتش هم با برند پاناسونیک 100 الی 130تومنه.

9. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه JUMPERWAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دقیقآ همینطوره.درایو ها معمولآ سرعت های مختلفی دارند.به هر حال درایو شما یه کم کند است ولی سالمه.ببین اگه اذیتت میکنه یه بلوریش رو بخر و خودت رو راحت کن،قیمتش هم با برند پاناسونیک 100 الی 130تومنه.
    اونوقت سرعتش چجوریه؟درایو خودم رو کسی بر میداره؟میگم این درایو های اکسترنال چجوریه؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم این درایو های اکسترنال چجوریه؟
    يه نكته اي رو هم بگم
    درايو اكسترنال ميخواين بخرين حتما usb3 ساپورت باشه (البته اگر پيدا بشه!!!)
    چون من خودم usb2 دارم پدرم دراومد به خاطر سرعت پايينش

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

يه نكته اي رو هم بگم
    درايو اكسترنال ميخواين بخرين حتما usb3 ساپورت باشه (البته اگر پيدا بشه!!!)
    چون من خودم usb2 دارم پدرم دراومد به خاطر سرعت پايينش
    USB 2.0 که راحت تا 30 مگابایت بر ثانیه میتونه انتقال بده، در صورتی که درایورهای ما حدود 5 مگ انتقال میدن. پس فکر نمیکنم USB 2.0 باعث کند شدنش بشه.

13. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اونوقت سرعتش چجوریه؟درایو خودم رو کسی بر میداره؟میگم این درایو های اکسترنال چجوریه؟
    درایو اپتیکال اکسترنال مفت گرونه.فقط اینترنال بگیر.درایو خودت رو هم شاید بتونی بفروشی.شانسیه.سرعت پاناسونیک هم که گفتم حدودآ دو برابر درایو خودته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    چه جوری میشه ویندوز اورجینال لپتاب که اکتیو هست رواستخراج کرد طوری که بشه رو سیستمهای دیگه نصب کرد؟
    اخرین ورژن درایو ATI 5730چنده؟
    میکروفون سیستم هرکاری میکنم از کار نمیفته حتی درایو هم انیستال کردم چه کار باید انجام بدم ؟اخه هر وقت هدفون نصب میکنم مشخصه فعاله...
    راستی درایو اپتیکال منم هیتاچی ال جی هست...
    Last edited by h@medM; 04-05-2011 at 16:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •