دوستان کسی میتونه یک عکس از کارت mircro sdhc 8gig فابریک که توی جعبه همراه گوشی هست بگذاره؟ و مشخصات کلاس وسرعتش هم بگه؟
دوستان کسی میتونه یک عکس از کارت mircro sdhc 8gig فابریک که توی جعبه همراه گوشی هست بگذاره؟ و مشخصات کلاس وسرعتش هم بگه؟
دوستان گفتن اسم بازی میگین لینک هم بگذارین....
=============
خوب چند تا بازي که يه کم توضيح بدم و لينک:
اينها بازي هايي هستن که من خودم دارمشون و بازي ميکنم وگرنه بازي که زياده...بازي الکي هم زياده
1-بازي فروت(Fruit Slice ) هست من خيلي دوسش دارم که ميوه ها رو قاچ قاچ ميکنيد و امتيازتون هم ثبت ميشه و ميتونيد خودتون رو با بهترين امتياز ها مقايسه کنيد.
لينک دانلود
2-بازيهaliens هست که شما يه کابويي هستي و بايد دايناسور هايي که از تو زمين ميان بيرونو بکشين.محدوديت تير دارين و سريع هي بايد به خونه ها برسين و برين توش و يا امتياز بگيرين يا تير...يه جورايي شبيه بازي کلانتر سگا هستش..هر مرحله بايد امتياز جمع کنيد که بتونيد اسلحه و شمشير بهتري بخرين..بازي هست که بشيني پاش ول کنش نيستيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينک دانلودش
3-بازيه bistro cooking....بيشتر به نظرم دخترونست....سفارش غذا مياد...سريع بايد مصالح لازمش رو بگذارين تو ماهي تابه و قبل سوختنش هم بايد برش دارين بگذارينش تو ظرف...به درد خانم هاي خونه دار ميخوره اين بازي:ديکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينک دانلود
4-سامورايي2...خيلي بازي هيجاني و قشنگيه..صحنه هاي باهالي داره..مثلا خون ميپاشه رو صفحه:دي يا اگه بتوني سريع بدويي بري پشت دشمنت و شمشير بزني..طرف از کمر نصف ميشه و با صحنه آهسته نشونش ميده...من يکي تو يه مرحلش گير کردم از صبح تا حالا ديگه طرفش نرفتم!اخه دشمن نامرئيه هي منو ميکشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب اينم لينک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1- تو جعبه گوشی حداقل موارد وجودداره
یعنی گوشی+ کابل شارژ و یو اس بی که یکیه+شارژر و هندزفری و دفترچه اینا
2- صداش فکر کنم از ویواز هم کمتر باشه
شاید هم یکی
البته تو بعضی موزیکها نمیدونم چرا صداش قوی پخش میشه
اینو دوستم بهم گفت وقتی توی پارک موزیک ویدئو پخش میکردم
اما در کل ضعیفه
3- اره خوب نیست
بدترین مکالمه که در بین گوشیهای سونی داشتم راداره
به نظر میرسه نرم افزاری هم باشه
چون هر کی زنگ میزنه بیشتر از صدای خودش، صدای اطراف را میاره
و ضعیف هم که هستش
همانطور که دوستمون اشاره کرد در جاهای شلوغ مکالمه کردن کمی مشکل داره
مگر اینکه زنگ زننده گوشیش صداش خوب باشه
4- gps گوشی ماهه
بهترین gps در بین گوشیهایی که داشتم را داره
3 ثانیه موقعیتو نشون میده
برنامه های خوبی هم داره
موقع حرکت هم تند تند ریفرش میکنه
گالاکسی نیست که 5 دقیقه بکشه کانکت بشه
خیلی عجیبه
اما احتمالا از تنظیمات مودم وای فای باشه
توصیه میکنم یه تنظیم کارخونه بکنی
سلام
باشه لینکو بهت میدم
در مورد شارژ
بچه ها میگند پریزو برعکس وصل کنید به برق
سرعتش معلمولی هست
کلاسشو نمیونم
ولی مثل بقیه 8 گیگهای (ویواز-ساتیو) هست
تست کردم سرعت رایتش تقریبا 8 مگ بود
عکس میخواهی چیکار ؟
مموری 8 گیگ خیلی مهم نیست که عکس نیاز باشه
اگه واقعا نیاز هست بذارم
راستی من با 16 گیگ کم آوردم شاید بعدا 32 گیگ بخرم
چون بخش پخش موزیک این گوشی خیلی خوبه ادم مجبور میشه زیاد فیلم و شو بریزه
سلامدوستان گفتن اسم بازی میگین لینک هم بگذارین....
شما لطف کنین و بازیها را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کنین
و قوانین مربوط به بازیها را راعایت کنین
منبعش هم بنویس
راستی حیفم اومد یه چیزو نگم
برین تنظیمات لنچر پرو
و افکت را فعال کتیت
تعویض دسکتاپ چند حالتداره منظور چند تا افکت
خیلی زیبا میشه
Last edited by golmohammadi; 16-07-2011 at 16:14.
لانچر پرو رو بریزم ، چه جوری بعدش میتونم برگردم به لانچر اصلی سونی؟؟؟
settings>applications>manage applications>لانچر پرو رو بریزم ، چه جوری بعدش میتونم برگردم به لانچر اصلی سونی؟؟؟
روی لانچری که نصب کردید میزنید بعد گزینه clear default رو بزنید.وقتی لانچر خوب گوشی هست دیگه این مورد رو نداریم.
APN widget رو از مارکت ایرانی بگیرید.یه مربع نارنجی هست با 2 تا فلش روش که جهتشون مخالف همهیک برنامه برای قطع و وصل gprs گوشی می خواماگه اشتباه نکنم
آموزش روت ایکس 10:
این برنامه رو دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا از حالت زیپ خارجش کنید.توی گوشی به این مسیر برید:
settings>applications>development تیک گزینه اول رو بزنید . USB debuging mode.
حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و برنامه رو باز کنید.گزینه روت رو بزنید.وقتی انجام شد پیغام میده که فینیش
حالا برای اینکه مطمئن شید روت شده یا نه ،توی منو برنامه ها یه برنامه به نام super user اضافه میشه.
یک بار هم ریستارت کنید ثواب داره.
اگه گوشی رو کامپیوتر به جا نیاورد برنامه pc companion رو نصب کنید تا با هم آشنا بشن
وسلام العلیکم و رحمت اله![]()
Last edited by hamed1297; 16-07-2011 at 17:36.
حامد چرا پیچیدش کردی؟خوب با دکمه وسطی راحت میشه لانچر ها رو سوییچ کرد دیگه جیگر
قربون شکلت این لینک 4 شیر اصلا بالا نمیاد واسم.....نمیدونم چیه چند وقته این 4 شیر خیلی مزخرف شده...با فیل قر هم نیومد....یه جا دیگه اپ کنی ثواب این دنیا و اون دنیا رو از آن خود میکنی![]()
Last edited by mostafa_khan001; 16-07-2011 at 19:16.
settings>applications>manage applications>
روی لانچری که نصب کردید میزنید بعد گزینه clear default رو بزنید.وقتی لانچر خوب گوشی هست دیگه این مورد رو نداریم.وقتی دکمه ی وسطو میزنی بعدش تیک Set as default رو بزنی باید این مراحلو انجام بدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)