خب توي كانكشن Adsl كه وصل ميشي قسمت tcp/ip كه توي networking هست dns هات رو وارد كن.
خب توي كانكشن Adsl كه وصل ميشي قسمت tcp/ip كه توي networking هست dns هات رو وارد كن.
من چند روزه افت سرعت شدیدی دارم شبا با سرعت 15 دانلود می کنم روزا 25
یه مشکل دیگه هم دارم خیلی از سایت ها با مشکل باز میشن 2 . 3 بار باید refresh کنم تا باز شه نمایندگی هم که جواب درست حسابی نمیده پس من باید چی کار کنم ؟؟
اینم log دیشبم!
![]()
سلام
من شهرستان اینترنت پارس دارم.
این سرویس شما چه سرویسیه؟
من که تو لیست سرویسها ندیدم!
منم 256 دارم اما تاحالا شب از 1 گیگ نتونستم بیشتر دانلود کنم.
دیشبم 723 مگ دریافتی داشتم..!!
البته میشه بگید ساعت دانلود شبانه رایگان از چه ساعتی تا چه ساعتیه؟
1 شب تا 6 صبح؟
ممنون
این سرویس منه:
ساعت شبانه هم 1 تا 6 هست...ولی میگن تا 7 بزارید! ما هم گذاشتیم اما مثل اینکه حجم کم کرده!
شبانه فکر کنم همون 1 تا 6 درست تر باشه!![]()
من 256 سه ماهه 5 گیگ گرفتم توی روز مثل گاو سرعت داره -اما شبا 900 مگ فقط دیشبم 800 مگ اصلا راضی نیستم از اینش
شما هر شب همینه وضعیتت ؟یا یه امشبو استثنا شده ؟میانگین شبا چه قدر میگیری ؟
بعد من اصلا این سرویسایی که توی صفحه کاربرین داریو ندارم-چرا/شما ماله کدوم شهر ؟
Last edited by ali_disslove; 05-02-2011 at 18:44.
ببخشید با توجه به این Log یی که گذاشتید یعنی شما تا ساعت 9:23 دانلود رایگان داشتید؟
ببخشید من جا ایشون جواب میدم
نه دیگه گفتند از 6 تا 7 براشون رایگان نبوده و 250 مگ انداخته اما اون فکر کنم ساعت خاموشیه مودمشون بوده منم همیشه تا 7 میزارم بعد خودم 2 بعد ظهر پا میشم مودمو خاموش میکنم
با سلام دوستان من Adsl از شرکت شاتل دارم و همانطور که خبر دار شده اید سرعت شاتل خیلی بد شده . می خواستم بیام از پارس بگیرم . یه سوال دارم اینکه سرعت دریافت پارس با سرویس 128 روزانه چه قدر است ؟
سرعت شبانه چه قدر است ؟
ایا ارزش داره از پارس بگیرم یا شرکت دیگری را پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر
اگه مال شما مثل گاوه سرعتش،مال من مثل اسب میمونه تو روزا...شبا گاو میشه!
اکثرا دانلودم بالای 1.5 گیگ هست شبا...دیگه نمیدونم به این 2.45 میگید استثنا یا نه!
بعضی وقتا هم پیش میاد سرعتم پایین میره! مثلا 2 شب پیش سرعت رو 50-60 بود!(بازم سایت باز نمیشه عکسش رو بزارم!)
محل سكونت: شوش دانیال(ع)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)