اخه من روز ها با شاتل اکو 128 سرعت دانلودم 250 کیلو بیت هست مخابرات چه طوره ؟؟ بالا تره
اخه من روز ها با شاتل اکو 128 سرعت دانلودم 250 کیلو بیت هست مخابرات چه طوره ؟؟ بالا تره
از کرامات پلوتون
رفتم تو بخش گزارش کارکرد ماهانه و از تاریخ 90.10.01 تا 90.10.14 ریز مصرف رو دیدم
از بخش گزارش کارکرد ماهانه خارج شدم و دوباره برگشتم ریز مصرف همون تاریخ رو دیدم
با کمال تعجب می بینم هر بار گزارش ریز مصرف عوض می شه
انگار این گزارشو از خودش در می یاره
آشغال تره این پنل پیدا نمیشه
یک نکته مهم :
1- یک چیز عجیب این است که چرا تاریخ وصل شدن در گزارش پراکنده است و مرتب نیست.
2- یکی هم این که برای من تعجب آور است که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم می بینید که دو تا بارگذاری داریم بارگذاری محاسبه شده و مصرف شده در سمت راست و همان بارگذاری در سمت چپ که اعداد آن مثل هم هستند![]()
3- جالب این است که اگر گزارش را چند بار Refresh کنید (حداکثر 3 بار ) ، بخش زیادی از گزارش حذف و بخش کوچکی از گزارش ارائه می دهد که مصرف شده چیزی در حد 100 مگ هست و بعد اگر به کافی نت بروید می بینید گزارش مفصل به شما ارائه می دهد.این یک سوتی بزرگ هست.
4- هرگز به خرازی نروید که خانمی که مسئول ADSL متاسفانه تا حد زیادی رفتار تحقیر آمیز یا حدودی خشن از خود نشان می دهد که حدس می زنم به هم ریختگی سیستم فوق موجب بروز این رفتار خانم مسئول شده است.
یک چیز دیگر که رنگ آمیزی زیاد است و بهتر است فقط از 4 رنگ شامل سفید ، مشکی ، خاکستری و آبی تیره با کد #2A5FAA استفاده شود.
سلام
ان مورد 2 را من بهشون گفتم گفتن مربوط به تخفیف و .. است ! کلا حرف نا مربوط فرمودند!
فکر کنم مشکل اصلی مربوط به ان برنامه اصلی باشه که دیتا بیس را می سازه! این پنل فقط وظیفه نمایش ان دیتا بیس را داره!
دوستان من یک توضیحی در رابطه با روشن شدن افکار عمومی بدم :
برای متصل شدن شما به اینترنت یک سخت افزاری وجود داره که بهش میگن (بی راس) اونه که وقتی روی دکمه کانکت کانکشنتون کلیک میکنید اطلاعات رو میگیره و از یه نرم افزار یا موتور محاسبه کارکرد (AAA ) میپرسه که اجازه بدم این یوزر اصلا کانکت بشه؟یا نه؟ اگر آره با چه پهنای باندی؟ و همینطور این دستگاه اطلاعات استفاده یوزر رو هر چند دقیقه یکبار میفرسته به همون موتور و میگه این یوزر اینقدر در این زمان استفاده کرد، و اون موتور اونو توی پایگاه داده ذخیره میکنه و سامانه سرویس دهی که شما میبینید فقط اونا رو نمایش میده
در مورد مشکلی که وجود داشت و اگر اعتبارش منفی میشد ارتباطش قطع نمیشد، دلیلش کانفیگ اشتباه روی همان دستگاه بی راس بود که این مشکل چند هفته ای هست حل شده، فقط یه یوزر ممکنه حداکثر چند مگ ( کمتر از 100 ، اونم اگر توی فاصله دوبار ارتباط موتور و بی راس با حداکثر سرعت در حال دانلود باشه) منفی بخوره و در اولین ارتباطی که بی راس با موتور داره و بهش میگه این یوزر اینقدر استفاده کرده اون موتور بهش میگه که این یوزر دیگه حجم نداره و باید قطعش کنی.قبول دارم که این مشکل وجود داشت ولی ارتباطی به باگ پنل نبود و فقط کانفیگ اشتباه بود ( که این کانفیگ به هیچ وجه به طراحان پنل پلوتون ارتباطی نداره) همونطور که این مشکل در مخابرات مشهد هرگز اتفاق نیفتاد.
در مورد اون دوستمون هم که 18 گیگ منفی شده بودن مشکل از اینجا بود که هنگام تعریف کردن این یوزر رو اشتباهی نامحدود تعریف کرده بودن و بعدها فهمیده بودن و برش گردونده بودن،اشتباه کسی که این یوزر رو تعریف کرده بود باعث این مسئله شده بود.
گزارش ریز مصرف عوض میشه؟ این امکان نداره،میشه دو تا عکس از دو تا حالت مختلفش بزارید؟شاید مثلا ترتیبی که نشون میده تغییر میکنه(که البته نباید اینطور باشه)
1- مرتب نیست؟ ممنون که اطلاع دادید، بررسی میکنم به زودی درست میشه
2- یکبار برای دوست عزیز دیگری توضیح دادم، الان توی مخابرات اصفهان ما تعرفه مثلا شبانه رایگان نداریم،اگر داشتیم فرض کنید شما طی ارتباطی که از 2 صبح تا 6 صبح داشتید 2 گیگ دانلود میکردید،اونوقت در گزارش ریز کرد بارگیری مصرف شده مقدار 2 گیگ رو باید نشون بده و بارگیری محاسبه شده مقدار صفر رو. محاسبه شده یعنی اون چیزی که واقعا از اعتبار حجمی شما کم شده، حالا چون نداریم این دو تا عدد یکسان میشن.
3- چطور رفرش میکنید؟ گزارش رو میبندید و دوباره مشاهده گزارش میزنید؟
گزارشی که شما از کافی نت میگیرید با اونی که از خونه میگیرید متفاوته؟؟
در هر صورت من گزارش میدم یه بررسی بشه،مرسی از توجه شما
در مورد رنگ آمیزی هم پنل سه تا تم داره که با کلیک کردن روی اونا در بالای پنل میتونید تم آبی یا سبز رو هم انتخاب کنید، به زودی تم سفید ساده هم به اون سه تا اضافه خواهد شد.
ممنون از محبت شما
مشکل؟چرا فکر میکنید این یه مشکله؟
مال اون دیتابیس اشفال هست این فقط یه پنل هست
در مورد اون حجم بارگزاری شده و حجم مصرف شده اینجوری که گفتن فعلا کارایی نداره ولی وقتی مثلا شبانه رایگان وجود داشته باشه حجم بازگزاری شده میشه اون حجمی که شما دانلود کردید ولی حجم مصرف شده میشه اون حجمی که از ترافیکت کم میشه (شایدم برعکس گفته باشم )در کل فعلا کاربردی نداره ولی امیدوارم کاربرد دار بشه
من مرکز امیر کبیر(شاپور جدید) واقع در خیابان انو شیروان هستم.شما از کجایی![]()
بچه ها یه موردی برا من وجود داره میخوام ببینم از شما هم اینطوری هست یا نه
من وقتی وصل میشم به نت گاهی اوقات با اینکه وصل هستم هیچی سند و ریسو نمیشه انگار که ارتباط قطع باشه(ولی ارتباط وصل هست)
مخابرات پینگش از همه جا بهتره ! واسه من که اینطویه ! سرعت دانلودش در همه حال نصلف شماست !
اما مشکل پنل داره و نداشتن شبانه و ...
Last edited by r0ss0neri; 06-01-2012 at 23:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)