تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 500 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    بچه ها من می خوام یه لب تاپ apple بگیرم اما بین این 2 مدل موندم کدوم بگیرم MC 700 - MC 724
    تفاوت اصلیشون تو چیه؟اگر 724 واقعا با 700 تفاوت داره همون بگیرم
    کدوم بیتCPU 64
    البته من می خوام مدل 13 اینچ بگیرم اما شنیدم گرافیک و سی پی یو 15 اینچ بهتره ایا حقیقت داره؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    بچه ها من می خوام یه لب تاپ apple بگیرم اما بین این 2 مدل موندم کدوم بگیرم MC 700 - MC 724
    تفاوت اصلیشون تو چیه؟اگر 724 واقعا با 700 تفاوت داره همون بگیرم
    کدوم بیتCPU 64
    البته من می خوام مدل 13 اینچ بگیرم اما شنیدم گرافیک و سی پی یو 15 اینچ بهتره ایا حقیقت داره؟
    درود بر شما کاربر عزیز ،

از نظر پرفورمنس ، اختلاف فقط در پردازنده ست !

که با توجه ، به نوع چیپست استفاده شده ، (یعنی پل شنی) ، اختلاف قابل توجهی وجود داره!‌

اما ، هر دو پردازنده کاملا ۶۴ بیتی بوده و از این نظر مشکلی نخواهید داشت !

بله ،

با تشکر ،

امید

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

14

سلام دوستان ،
    چند وقتی هست دنبال یه لپ تاپ مک میگردم و تو نتم زیاد راجع به انواع مک تحقیق کردم خلاصه از 724 خوشم اومده البته بگم
    واسه کاره من سبکی مهمه ولی خوب اگه بازی Crisis2 یا COD رو به خوبی اجرا نکنه قید سبکی میزنم ولی تو پستای قیلی
    دوستان گفته بودن که سی پی یو های 13" 2011 همشون core i5 و چیزی به عنوان بوست ندارن درصورتی که 724 از کانفیگ
    corei7 و turbo boost استفاده میکنه حال سوالم اینه از لحاظ گیم آیا 724 هم میتونه با توجه به قیمتش از 723 یا 721 کم نیاره
    یا نه ؟؟؟ البته مطمئنا اونا بهترند ولی اگه کسی از دوستان هست که 724 رو داره و بازی بااون کرده راهنمایی کنه ممنون میشم[COLOR="Silver"]

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود بر شما کاربر عزیز ،

از نظر پرفورمنس ، اختلاف فقط در پردازنده ست !

که با توجه ، به نوع چیپست استفاده شده ، (یعنی پل شنی) ، اختلاف قابل توجهی وجود داره!‌

اما ، هر دو پردازنده کاملا ۶۴ بیتی بوده و از این نظر مشکلی نخواهید داشت !

بله ،

با تشکر ،

امید
    این تفاوت خیلی زیاده و مشهوده؟

MacBook Pro 13" MC724LL/A 2011 بگیرم یا
    MacBook Pro 15.4" MC371LL/A 2010

MacBook Pro 15.4" MC372LL/A 2010

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    بر و بکس رو لپ تاپاتون 7 نصبیدین؟
    وقتی با 7 بوت می کنم به محض نشون دادن دسک تاپ نور صفحه کم می شه!
    جالب تر اینه که وقتی ری استارت یا شات دون می کنم باز به محض رفتن از صفحه ی دسک تاپ نور زیاد می شه
    هر دفعه دستی زیاد می کنم ولی باز دوباره همین مشکل هست
    یه چیزی تو مایه های تغییر ساعت که حالا اونو درست کردم ولی اینو راهی نیافتم هنوز

7. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ،
    چند وقتی هست دنبال یه لپ تاپ مک میگردم و تو نتم زیاد راجع به انواع مک تحقیق کردم خلاصه از 724 خوشم اومده البته بگم
    واسه کاره من سبکی مهمه ولی خوب اگه بازی Crisis2 یا COD رو به خوبی اجرا نکنه قید سبکی میزنم ولی تو پستای قیلی
    دوستان گفته بودن که سی پی یو های 13" 2011 همشون core i5 و چیزی به عنوان بوست ندارن درصورتی که 724 از کانفیگ
    corei7 و turbo boost استفاده میکنه حال سوالم اینه از لحاظ گیم آیا 724 هم میتونه با توجه به قیمتش از 723 یا 721 کم نیاره
    یا نه ؟؟؟ البته مطمئنا اونا بهترند ولی اگه کسی از دوستان هست که 724 رو داره و بازی بااون کرده راهنمایی کنه ممنون میشم[COLOR="Silver"]
    سلام جیگر
    ببین همون کور آی 5 هم خیلی خیلی قویه و از نظر سی پی یو کم نمیاره
    مشکل سر جی پی یو یا همون کارت گرافیکشه
    اگه یه چیزی می خوای که کلا هیچ جا کم نیاره پیشنهاد می کنم به 15 اینچ ها یعنی 721 و 723 فکر کنی چون 13 اینچ کلا واسه بازی ساخته نشده
    از نظر وزنی فرقشون نیم کیلو گرمه ولی از نظر کارایی اصلا قابل مقایسه نیستن
    مثلا 723 کال آف دیوتی 6 رو مثل یه بازی تک سی دی تازه با ویندوز راحت اجرا می کنه
    الان با 724 هم می تونی این بازی هارو انجام بدی حالا با یه خورده تنظیم پایین تر، ولی فکر 2 سال دیگه هم باید باشی
    از نظر قیمتی هم که حساب کنی با اینکه گرون تر در میاد ولی خب مثلا 1800 بدی و 1 سال راضیت کنه کجا و مثلا 2600 بدی و لاقل 3 سال اعصابت راحت باشه کجا
    البته تصمیم نهایی با خودته ولی هر سئوالی داشتی بپرس اینجا همه اپل دارن و راهنماییت می کنن

9. 3 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها تورو خدا تو انتخاب به من کمک کنید بین mc 721 و mc700 و mc 724 موندم کودوم انتخاب کنم....
    من لب تاپ فقط برای کار دانشگاهی می خوام نه بازی و فیلم چون یه سیستم به روز دارم با گرافیکم 1 و lcd 26 inch
    از طرفی هم دلم می خواد حداقل 2-3 سالی برام موندگار باشه و راضی کننده باشه و زود قدیمی نشه
    ایا 15 اینچ برای جا به جایی سخت میشه؟
    ایا 13 اینچ صفحش خیلی کوچک میشه؟
    تورو خدا یه توضیحاتی در مورده هرسه بدین که من بتونم با اطمینان یکی انتخاب کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

بچه ها تورو خدا تو انتخاب به من کمک کنید بین mc 721 و mc700 و mc 724 موندم کودوم انتخاب کنم....
    من لب تاپ فقط برای کار دانشگاهی می خوام نه بازی و فیلم چون یه سیستم به روز دارم با گرافیکم 1 و lcd 26 inch
    از طرفی هم دلم می خواد حداقل 2-3 سالی برام موندگار باشه و راضی کننده باشه و زود قدیمی نشه
    ایا 15 اینچ برای جا به جایی سخت میشه؟
    ایا 13 اینچ صفحش خیلی کوچک میشه؟
    تورو خدا یه توضیحاتی در مورده هرسه بدین که من بتونم با اطمینان یکی انتخاب کنم
    دوست عزیزم MC700 و MC721 خیلی تفاوت قیمت دارند، شما چقدر بودجه میخوای اختصاص بدی؟ اگر هزینه مهم نیست که مطمئنا تا جایی که میتونی بالاترین مدل رو بگیر که پشیمون نمیشی، اما باید به نیازهات هم توجه کنی...

کارای دانشگاهی که چیزی نیست، فیلم و اینجور چیزا هم چیز خاصی برای چنین لپ تاپی نیست اما مسئله ی بازی و کارهای سنگین خصوصا گرافیکی که به میون میاد باید ذهن تون رو منعطف کنید به سمت ۱۵ اینچی ها.

از نظر اندازه ی لپ تاپ باید بگم که نه خیر نه ۱۳ اینچ خیلی کوچیکه و نه ۱۵ اینچ حمل و نقلش سخت تر، بلکه ۱۵ اینچی نیم کیلو وزن اضافه تر داره و طبیعتا حجم بیشتری رو اشغال میکنه حالا شما باید ببینی برات میارزه که این وزن و حجم رو تحمل کنی یا نه.

من پیشنهادم به شما اینه که روی مدل های ۱۵ اینچی فکر کنی هرچند ۱۳ اینچی ها هم به نظر جواب کار شما رو خواهند داد.

12. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیزم MC700 و MC721 خیلی تفاوت قیمت دارند، شما چقدر بودجه میخوای اختصاص بدی؟ اگر هزینه مهم نیست که مطمئنا تا جایی که میتونی بالاترین مدل رو بگیر که پشیمون نمیشی، اما باید به نیازهات هم توجه کنی...

کارای دانشگاهی که چیزی نیست، فیلم و اینجور چیزا هم چیز خاصی برای چنین لپ تاپی نیست اما مسئله ی بازی و کارهای سنگین خصوصا گرافیکی که به میون میاد باید ذهن تون رو منعطف کنید به سمت ۱۵ اینچی ها.

از نظر اندازه ی لپ تاپ باید بگم که نه خیر نه ۱۳ اینچ خیلی کوچیکه و نه ۱۵ اینچ حمل و نقلش سخت تر، بلکه ۱۵ اینچی نیم کیلو وزن اضافه تر داره و طبیعتا حجم بیشتری رو اشغال میکنه حالا شما باید ببینی برات میارزه که این وزن و حجم رو تحمل کنی یا نه.

من پیشنهادم به شما اینه که روی مدل های ۱۵ اینچی فکر کنی هرچند ۱۳ اینچی ها هم به نظر جواب کار شما رو خواهند داد.
    ممنونم از راهنماییتون فکر می کنید جای باشه 721 2300 بده یا نه؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

با حدود 1500 - 1700 چی پیشنهاد میدید ؟
    از کجا بگیریم بهتره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •