تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 1291 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این مشکل رو بیشترا دارن که شارژ میکنن برای ماه بعد ولی حساب صفر میشه و میگه باید دوباره مقداری از پول رو بریزی به حساب تا اینترنت قطع نشه من زنگ زدم به پشتیبانی گفت زمانی که شما پول رو واریز میکنید حداکثر 24 ساعت سیستم ما وقت میخواد تا حساب شما رو درست کنه و وقتی که شما پول رو واریز میکنید و بلافاصله از اینترنت استفاده میکنید با شما مصرف ازاد حساب میشه وهر 1 مگابایت 10 تومان از حسابتون کم میشه
    من خودم همین ماه سر همین قضیه به جای 80000 تومان 160000 تومان مجبور شدم بدم یه بار 80000 تومان شارژ کردم حواسم نبود استفاده کردم از اینترنت کل پول رفت دوباره رفتم 80000 تومان دیگه شارژ کردم

2. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی سر در میاره :

تو عکس زیر هم معلومه من همین 1 تیر دوباره شارژ کردم 6 ماه نامحدود 256 همه چیش درسته ولی تو قسمت هزینه آبونمان ماهیانه زده : 1965825 این چیه ؟ سر ماه نگن باید پول بریزی
    قسمت tariff expiry date رو ببین نوشته 30 آذر سرویست تموم میشه اون درسته

4. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

من شنیدم اگر جایی که adsl ساپورت نمیشه وایمکس میگیرن
    پس با این حساب adsl از وایمکس بهتره؟
    من جایی هستم که هم وایمکس و هم adsl ساپورت میشه یعنی اگه adsl بگیرم بهتره؟
    یکی بگه تفاوتشون چیه البته وایمکس بدیش اینکه با قیمت پایین محدویت دانلود هست که با همون قیمت adsl شبانه رایگانه!

کار اصلی هم وبگردی و سرچ و مقاله گرفتن هست و زیاد آهنگ و دانلود نمیکنم!
    کدوم رو بگیرم بهتره؟
    راستی واسه تخفیف فکر کنم مبعث بزارن. یعنی باید همون روز ثبت نام اینترنتی کنم تخفیف بگیرم؟

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من شنیدم اگر جایی که adsl ساپورت نمیشه وایمکس میگیرن
    پس با این حساب adsl از وایمکس بهتره؟
    من جایی هستم که هم وایمکس و هم adsl ساپورت میشه یعنی اگه adsl بگیرم بهتره؟
    یکی بگه تفاوتشون چیه البته وایمکس بدیش اینکه با قیمت پایین محدویت دانلود هست که با همون قیمت adsl شبانه رایگانه!

کار اصلی هم وبگردی و سرچ و مقاله گرفتن هست و زیاد آهنگ و دانلود نمیکنم!
    کدوم رو بگیرم بهتره؟
    راستی واسه تخفیف فکر کنم مبعث بزارن. یعنی باید همون روز ثبت نام اینترنتی کنم تخفیف بگیرم؟
    سلام.
    تو ایام مناسبتی(مثل عید مبعث) که فرمودین ممکنه فروش ویژه با تخفیف بذارن.در اون صورت به سایت WIMAX.IRANCELL.IR برید و ثبت نام کنید با تخفیف براتون حساب میکنن.
    بستگی به شرکت ارائه دهنده ADSL هم داره!اگه سرعت و پشتیبانی و خصوصا ً هزینه ADSL کمتره براتون خب با توجه به نوع کاربریه شما ADSL گزینه مناسبتریه.هرکدوم سیستم های متفاوتی هستن تو ارائه ی یه محصول مشترک!!!چون قصد شما اینترنت گردیه خب بالطبع راه ارزونتر به نفعتونه.

7. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال tazevared2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مشکل رو بیشترا دارن که شارژ میکنن برای ماه بعد ولی حساب صفر میشه و میگه باید دوباره مقداری از پول رو بریزی به حساب تا اینترنت قطع نشه من زنگ زدم به پشتیبانی گفت زمانی که شما پول رو واریز میکنید حداکثر 24 ساعت سیستم ما وقت میخواد تا حساب شما رو درست کنه و وقتی که شما پول رو واریز میکنید و بلافاصله از اینترنت استفاده میکنید با شما مصرف ازاد حساب میشه وهر 1 مگابایت 10 تومان از حسابتون کم میشه
    من خودم همین ماه سر همین قضیه به جای 80000 تومان 160000 تومان مجبور شدم بدم یه بار 80000 تومان شارژ کردم حواسم نبود استفاده کردم از اینترنت کل پول رفت دوباره رفتم 80000 تومان دیگه شارژ کردم
    ای بابا ... یعنی برای من رو هم آزاد حساب کرد؟؟؟ منم تا شارژ کردم بلافاصله استفاده کردم. ولی یه روز بعد تموم شد. میشه به جدول حسابم توی صفحه قبل نگاه بندازی دوست من؟ اون پایین که مبلغ کل و پرداخت شده و .... اینا یعنی چی؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوب دوستان امروز وایمکس من هم وصل شد . تکنسیین ساعت 8 صبح اومد دم خونه. خوشبختانه انتن دهی اینجا تو طرفهای بیمارستان چمران خیلی خوبه و 4 تا چراغ رو راحت میده . پنجره رو هم باز کنی انتن ایرانسل 200 متر اونطرف تر معملومه !

اینم تست ( 1 مگ نامحدود) . انشالله که کیفیتش همیشه همینطوری بمونه به امید خدا ^^ . البته پینگش بالاتر از ADSL هست ولی برای من پینگ زیاد مهم نبود.
    Last edited by luches; 26-06-2011 at 15:54.

10. 3 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    منطقه ما توی ناحیه زرد رنگ هستش . میخواستم ببینم ارزش داره وایمکس بگیرم یا نه . از دوستان کسی میدونه توی این نوع نواحی سرعت انتقال اطلاعات حدودا چقدره ؟
    با تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها کسی میدونه میشه از ایرانسل به مبین نت منتقل شد؟؟؟ من نامحدود داشتم 6 ماهه ولی الان پایه اش رو گرفتم که واسم کمه 3 گیگ.... ولی مبین سرویساش واسه من خیلی بهتره..... گیگابایت اضافه اش هم ارزونتره..... میشه کمک کنین؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اینم 256 ما.... بده؟؟ پینگ چی هست؟
    Last edited by simatehrani; 26-06-2011 at 21:40.

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    منطقه ما توی ناحیه زرد رنگ هستش . میخواستم ببینم ارزش داره وایمکس بگیرم یا نه . از دوستان کسی میدونه توی این نوع نواحی سرعت انتقال اطلاعات حدودا چقدره ؟
    با تشکر .
    شما اگه بتونید کسی رو پیدا کنید که مودمشو بیاره منزل شما و به سیستم وصل کنه و کانکت بشید و کیفیت آنتن رو شخصا ً ببینید خیلی میتونه کمکتون کنه.خاصیت مهم و خوب وایمکس همین نقل و انتقال بدون درد سرشه!
    کدوم منطقه هستین؟و نوع کاربریتون از اینترنت چیه؟

اینم 256 ما.... بده؟؟ پینگ چی هست؟
    متونید به این تاپیک مراجعه کنید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MITAJOON; 26-06-2011 at 21:54.

15. 2 کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •