نظرتون راجع به سونی f11 dgx/b چی هستش ؟ این مدل رو بخرم یا dell studio 1557؟ موندم کدوم رو بخرم !! راهنمائی فوری
نظرتون راجع به سونی f11 dgx/b چی هستش ؟ این مدل رو بخرم یا dell studio 1557؟ موندم کدوم رو بخرم !! راهنمائی فوری
شما باید کاربردتون را بگید.f11dgx برای گیم خوب نیست وجواب نمیده.سنگین هم هست.شما کاربردتون را بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم.
سلام خسته نباشيد
من مي خوام يه لپ تاپ بخرم بودجه ام هم حدود يه ميليون هست
چيزي كه برام مهمه سرعت زياد و خوب در پردازش هست ، نرم افزارهايي رو مي خوام نصب كنم كه همشون پردازش قوي مي خوان مانند مونتاژ فيلم ، استفاده از برنامه هاي تخصصي تغذيه كه محاسباتي رو توش انجام مي ده
ترجيحا صفحه هر چقدر بزرگتر باشه بهتره ، گيم به اون صورت بازي نمي كنم چون وقت بازي كردن ندارم
چيزي كه برام مهمه سرعت هستش ، چون واقعا با كامپيوتر فعليم كه خصوصياتش هم متوسطه زياد اذيت مي شم و الان مي خوام لپ تاپي كه مي خرم سرعتش خيلي بالا باشه
در ضمن بعضي لپ تاپ ها زود داغ مي كنن ، من نمي خوام كه داغ كنه چون اكثرا با خودم لازمش دارم كه به بيرون ببرم و اكثرا رو زانو هام مي ذارم و استفاده مي كنمواسه همين نمي خوام زود داغ كنه، عمر باطريش هم خوب باشه
من خيلي وقته كه از جديدترين تكنولوژي هايي كه مياد خبر ندارم ولي قبلا سري وايو رو دوست داشتم ولي اون روز يكي از دوستام مي گفت كه گوشه ي سمت راستش زود داغ مي كنه حالا نمي دونم ... ، ممنون ميشم كه بهترين گزينه رو براي من پيشنهاد بديد .
سلام دوستان
من دانشجوی برق هستم و کار تجاری هم می کنم و عاشق لپ تاپ با کارایی فراون و پرسرعت و زیبا هستم ضمن اینکه من حدود 1200 هم پول دارم.حالا سوالم اینه که من اول از چه برندی خرید کنم و چه مدلی.اینم بگم که صفحات قبلی را هم خوندم اما به نتیجه درستی نرسیدم.خودم یه چند مدل پیدا کردم می خواستم نظر شما را هم بدونم و اینکه پیشنهادات دیگرتون را.
1- sony
vpc-cw2rgx/b
حدود 1385
2- dell
studio 1558
حدود 1200
3- hp
dv6-2190
حدود 1250
4- asus
n61jv-jx101
حدود 1250
پیشاپیش از همه دوستانی که نظر خود را بیان می کنند تشکر می کنم.
سلام
بین برخی نیاز ها ی شما تناقض هست.
مثلا دوست دارید صفحه نمایش بزرگ باشه در صورتی که می گید که نوت بوک را حمل می کنید و روی پای خود می گذارید ، و این را هم در نظر داشته باشید که نوت بوک های در این محدوده قیمت باتری مناسبی ندارند و نهایتا به شما 2:30 شارژ خواهند داد....
فکر کنم سری F سونی که 16.4 اینچ هست برای شما کمی بزرگ باشه اما بهترین صفحه نمایش را برای کار شما داره ، داغ کردن گوشه سمت راست هم قبول ندارم !!! سمت چپ و اون هم برای خروجی هوا کمی داغ میشه که کاملا طبیعی هست و کلا نوت بوک های سونی معمولا اهل داغ شدن نیستند......
سری DV6 از HP هم می تونه برای شما مفید باشه:
F 111 FX/B
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3 1333
500HDD
NV 310M 512
16.4"
BLUE-R
win 7
2.9Kg
1,340,000
DV6-2300
CORE I7-1.6-720QM
4096 DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
2.8Kg
RC
1,300,000
ASUS N61JA
CORE I5-2.4-520M
4096 DDR3
500 HDD
ATI 5730 1G DDR3
16" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
1,260,000
ممنون خيلي خوب راهنمايي كرديد ولي لطفا سيستمي رو بگيد كه از 1100000 بيشتر نباشه قيمتش
core i7 اگه بود و مشكل داغ كردن هم نداشت اون رو معرفي كنيد .اگه وايو هم بود كه چه بهتر ( البته اگه صلاح مي دونيد )
با سپاس
Last edited by 14708; 24-06-2010 at 19:53.
سلام دوستان منم دانشجوی برق هستم وبیشتر با نرم افزارهای برنامه نویسی و شبیه سازی و اینجور چیزا کار دارم اهل بازی اصلا نیستم اماگاهی تو کارام با edit فیلم و کانورت و از اینجور چیزا برخورد می کنم تو سفر هم هستم بیشتر به زنجان میخوام لپ تاپم 4 ساعت رو کار کنه من از مدل 2380 اچ پی خوشم اومده ولی می خوام بدونم میشه cpuش core i7 4هسته ای بشه ورمش که 8 تا بخوام بکنم میشه چون تو بازار ضد و نقیض حرف میزنن یکی میگه رم 4 نیومده که بخوایم 8 کنیمش یکی میگه با 130-140 تومان میشه یا اگر این برام مناسب نیست یه پیشنهاد بدین قیمتشم با کانفیگ از 1700000 بالا نزنه البته از asus nj61 هم بدم نیومده اما وزنش و باتریشو مطمئن نیستم اگه امکان داره راهنمایی کنید ممنون.
نوت بوک با پردازنده core i 7 و قیمت 1100 سراغ ندارم ... در این محدوده قیمت از پردازنده های core i5 استفاده میشه که قدرت پردازشی بالایی نیز دارند و نیاز شما را رفع خواهند کرد.
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
خوب این مدل توسط رایانه همراه عرضه میشه
![]()
سلام یک اپتاپ سونی میخواستم که جون دار با گرافیک خوب واسه بازی..
میگن 4750 ati واسه بازی خوبه؟ چنده گرافیکش ؟
قیمت هم حدود 1 میلیون!!!
باقیمت 1 میلیون سونی برای گیم گیرتون نمیاد.تو این رنج سری sony-cw هست که برای گیم خیلی قوی نیست.شما میتونی از ایسوس هم انتخاب کنی.N61,N71,....سونی وایو سری f هم بد نیست ولی از ایسوس ضعیف تره (البته تو گیم)وسنگین تره وگرونتر.شما باید حدود 200-300 بیشتر خرج کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)