تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 432 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

یچه ها یه سوال داشتم می خوام بینم راجبه علمی کاربردی چی فکر می کنین با اینکه زیره نظره وزارت علوم و بدون کنکور پذیرش می گیرن..من خودم نو مقطغ کاردانی ناپیوستش بودم ، کارشناسیش رو هم که الان دارم تو این دانشگاه می خونم البته الان هم شرایطم و اون بالا نوشتم براتون...اینم بگم من دیپلمم فنی حرفه ای (شاخه کامپیوتر )بوده می خوام ببینم آیا من اشتباه کردم برای این که تحصیلات تکمیلی داشته باشم این دانشگاه رو انتخاب کردم در ثانی من قصدم از اومدن به این دانشگاه با توجه به شرایطه کاری گه دارم و می دونم در آینده چی کارم این دانشگاه رو برای دوره کارشناسی ناپیوسته (همون لیسانس)انتخاب کردم ..حال می خوام بگم که واقعا راجبه این دانشگاه چی فکر می کنین چون برام خیلی مهمه که مسیره تحصیلم رو درست انتخاب کرده باشم در واقغ یه جور مشاوره می خوام ازتون در آخر اینکه من هدفم از تحصیل گرفتن مدرک فوق لیسانس در خارج از ایران می باشد بقیه دوستان رو نمی دونم البته اینم بگم که دوره کاردانیم خوب بود جان هر کی دوست دارین چرت و پرت ننویسین و بیام درست بجث کنیم اینم بگم که الان هم 27 سالمه
    سلام دوست گرامی دانشگاه علمی کاربردی مشکلی نداره من بشخصه اگه چیزی الان بلدم از کاردانی که علمی کاربردی بودم یاد گرفتم منهتا باید دید کشوری که میخوایید برای مستری اپلای کنید فنی حرفه ای یا دانشگاه علمی کاربردی رو قبول میکنه یا نه!
    باید از اپلاس سنتر ها بپرسید تا خیالتون راحت شه

دوستان مثلا اگه تو یه کلاس همه برن و چند نفر بمونن کلاس برای ترم بعدش کنسل میشه؟
    ما 11 نفر بودیم سه نفر رفتن
    شما نگران نباش اینا هرجوری شده کلاسو برگذار میکنن و دانشجو برای ترم جدید میگیرن
    بعضی از درساتون شاید تعداد کم باشید یا افتاده ها ترم قبل توش حضور داشته باشن اما کلا یه رشته منحل نمیشه

2. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

راست میگه ما تو یکی از درسهای عمومی این ترم 5-6 نفر بودیم استاد اومد هم کلاس و تشکیل داد هم هر چی جرت و پرت بود رو گفت گرچه به درس ربطی نداشت
    Last edited by iranchelseafan; 19-11-2014 at 10:30.

4. این کاربر از iranchelseafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    لطفا بفرمائید موقع ثبت نام جدید کاردانی چه زمانی است
    مرسی

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    لطفا بفرمائید موقع ثبت نام جدید کاردانی چه زمانی است
    مرسی
    سلام
    احتمالا اواسط آذر ماه دفترچه میاد

7. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم...
    یکی از دوستانم دیپلم داره اما مدرک پیش نداره... می تونه تو کاردانی ثبت نام کنه!؟
    سوال دوم اینکه اگه مدرک کاردانی مثلا حقوق ثبتی رو از علمی کاربردی بگیره می تونه کارشناسی رو تو رشته حقوق دانشگاه ازاد ادامه بده!؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم...
    یکی از دوستانم دیپلم داره اما مدرک پیش نداره... می تونه تو کاردانی ثبت نام کنه!؟
    سوال دوم اینکه اگه مدرک کاردانی مثلا حقوق ثبتی رو از علمی کاربردی بگیره می تونه کارشناسی رو تو رشته حقوق دانشگاه ازاد ادامه بده!؟
    خوب رشته ها کارودانش و فنی اصلا پیش ندارن مثل خودم توی انتخاب واحد درس های پیش رو بهت میدن
    اره فرقی نمیکنه.مثل سایر دانشگاه ها هستش

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان یه سوالی دارم...
    تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی نیازی به مدرک پیش دانشگاهی نداره.
    بله میتونه. محدودیتی وجود نداره. با مدرک کاردانی دانشگاه علمی کاربردی میتونه مقطع کارشناسی هر رشته و هر دانشگاه دیگه ای رو ثبت نام کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام.ببخشید دوستان کسی اطلاع نداره دفترچه های پذیرش بهمن کاردانی کی میاد؟سایت سنجش یه تاریخ زده.سایت علمی کاربردی یه تاریخ دیگه.که البته از هر دوشم گذشته.اما از هیچ کس صدایی در نیومده.حداقل اطلاعیه بدن تاریخو تصحیح کنن
    یه سوال دیگه.به نظر شما با معدل 11امیدی به قبولی هست؟تو گروه مدیریت و خدمات اجتماعی به نظرتون با این معدل تو کدوم رشته ها شانس بیشتری دارم؟
    سپاس

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام.ببخشید دوستان کسی اطلاع نداره دفترچه های پذیرش بهمن کاردانی کی میاد؟سایت سنجش یه تاریخ زده.سایت علمی کاربردی یه تاریخ دیگه.که البته از هر دوشم گذشته.اما از هیچ کس صدایی در نیومده.حداقل اطلاعیه بدن تاریخو تصحیح کنن
    یه سوال دیگه.به نظر شما با معدل 11امیدی به قبولی هست؟تو گروه مدیریت و خدمات اجتماعی به نظرتون با این معدل تو کدوم رشته ها شانس بیشتری دارم؟
    سپاس
    سلام
    دفترچه حدودا باید تا 25 تا 27 اذر ماه برای کاردانی بیاد

توی این گروه بعضی از رشته ها الویت با بچه های ریاضی فیزیک هست و بعد علوم انسانی و ... شاید انتخاب اون ها یکم کارتون رو سخت کنه
    از طرفی انقدر تعداد این واحد های علمی کاربردی زیاد شده که ممکنه احتمال قبولیتون باشه.
    ولی صرفا جهت اطمینان رشته هایی رو انتخاب کنید که فقط علوم انسانی و مهارتی الویت دارن
    رشته دیپلمتون چی بود؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سپاس
    سلام
    دفترچه حدودا باید تا 25 تا 27 اذر ماه برای کاردانی بیاد

توی این گروه بعضی از رشته ها الویت با بچه های ریاضی فیزیک هست و بعد علوم انسانی و ... شاید انتخاب اون ها یکم کارتون رو سخت کنه
    از طرفی انقدر تعداد این واحد های علمی کاربردی زیاد شده که ممکنه احتمال قبولیتون باشه.
    ولی صرفا جهت اطمینان رشته هایی رو انتخاب کنید که فقط علوم انسانی و مهارتی الویت دارن
    رشته دیپلمتون چی بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •