این فیس رونالدو که ساخت کونامی نیست! اینو بروبچ پچ ساز ساختن . فیس رونالدو تو 2010 خیلی عالی تر از اینه.
این فیس رونالدو که ساخت کونامی نیست! اینو بروبچ پچ ساز ساختن . فیس رونالدو تو 2010 خیلی عالی تر از اینه.
این چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ِیا خدا این مسیه که شده مث سمندون تورسم که شده مث این منگلا مگه تو فوتبال معلولان ذهنی 2009 بازی میکردی یا یا....![]()
ببینم اینارو با چه برنامه ای کالبد شکافی میکنین؟
پاسخم رو بدین آخه خیلی دلو میخواد کالبد ساکررو یشکافم ولی نمیدون چطوری![]()
این ارور مال پچ اضافه شدن مادرید/چلسی/منچستر یونایتد و اینتر کسی میدونه مشکل پیه
کسی ترفندی بلد نیست که از یه روش دیگه فایلهای داخل این پچ که exe هست رو اکسترکت کنیم ؟
Last edited by Mehdi.ss; 26-09-2009 at 14:34.
ميشه اون پچي كه بازي رو 10 دقيقه مي كنه دوباره بزاريد ؟!
فیس کاکا و ونیستروی و چند تا دیگه تو این پچ عوض شده ولی رونالدو زیاد فرق نکرده بجز یه گوشواره
اینم چند تا عکس از این پچ
ولی من احساس می کنم بازی روونتر شده
![]()
منبع
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا پدرام جان اینم پچ تایم
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب این پچها شما باید ابتدا یه پچ به اسم original patch که ت سایت pesedite.com هست رو دانلود کنید بعد این پچ نصب میشه .
سلام من این بازی رو با سیستم یعنی دموی بازی
vga 9400
ram 2gig
cpu 3.4
بازی کردم ولی هی گیر میکنه ول میکنه
و یکدفعه کامپیوتر خاموش میشه
و این مشکل رو با بازی alone in the dark دارم...و کامپیوتر خاموش میشه حین بازی ایا مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پیو شما تک هسته ایه؟؟؟ تو سیتینگ بازی اگه گفته سیستمتون goodکه مورد از سیستم نیست. من قدیما یه همچین مشکلی داشتم سیستمم یهو وسط بازی خاموش میشد البته 2-3سال پیش ویندوز عوض کردم خوب شد. sp3 نصب کن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)