برای این بازی چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ؟
Xp
Seven یا ویستا ؟
برای این بازی چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ؟
Xp
Seven یا ویستا ؟
روی همه ویندوز ها اجرا میشه اما با تجربه ای که من دارم میگم تو ویستا بهتر اجرا می شه البته به سیستم هم از لحاظ قدرت بستگی داره
آهان مرسی از همین بوده سرویس پک 1![]()
سلام دوستان فکر نکنید مشکل ما حل شد ها فقط یه مدتی نتونستم بیام،من بازم مشکلم رو میگم و خواهشا یه جواب درست و حسابی بدید اینم سوالم.
واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره.
ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم.
ممنون.
از اساتید استدعاااااااااا میکنم جواب بدن.
سلام
من سیو بازی رو میریزم تو این مسیر ولی باز نمیشه راهنمایی کنید
C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008c407aafe4
ویندوز شما اگه SP3 هست .NETframwork (فک کنم درست نوشتم )
ورژن 3.5 رو نصب کنید اگه SP2 هست ورژن 1 و 2 هم نصب کنید به امید خدا حل میشه .
جواب شما رو در پست 3807 دادم دوست عزیز.![]()
سلام
من چند ماه پیش این بازی رو داشتم میکردم کلی از مراحلش رو هم رفته بودم
ولی به دلایلی بازی رو پاک کردم ویندوز هم عوض کردم
امروز باز هوس کردم بازی رو نصب کردم
از سیو ها کپی گرفته بودم
ولی وقتی برشون میگردونم اصلا سیوها رو قبول نمیکنه
من از این دو تا آدرس کپی گرفته بودم
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام و به خاطر زحمت هاتون واقعا خسته نباشید اما من یه مشکل دارم که اگه میشه برای من بگید چیکار کنم
من بازی رو نصب کردم با کرک رازور و وقتی وارد شدم دوربینم تکانهای شدید داشت اما با استفاده از یه کرک دیگه که روش ریختم
این هم حل شد اما متاسفانه بعد از دوبار سه بار که سیستم رو خاموش میکنم و میخوام بازی کنم وارد بازی نمیره صفحه ی سیاه
میاد اما بازی رو اجرا نمیکنه میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟
درضمن اگه بازی رو دوباره نصب کنم درست میشه چون اینکار رو کردم و درست شد اما باز هم بعد یه دو سه بار خاموش شدن سیستم
باز هم مشکل پیدا کردم
سلام منم مشكل اعصاب خوردكنی با بازی دارم اگه كسی جواب بده ممنون می شم من بازِی رو با كرك رازور اجرا ميكنم فقط صدای بازی مثل صدای برفك تلويزيون شده در ضمن xp sp3 و NETfreamwork 3.5 . هم نصب كردم درايور كارت صدا مشكی نداره فقط تو بازی صدا مشكل داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)