تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 626 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای این بازی چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ؟
    Xp
    Seven یا ویستا ؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

برای این بازی چه ویندوزی رو پیشنهاد می کنید ؟
    Xp
    Seven یا ویستا ؟
    روی همه ویندوز ها اجرا میشه اما با تجربه ای که من دارم میگم تو ویستا بهتر اجرا می شه البته به سیستم هم از لحاظ قدرت بستگی داره

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میگه که ویندوز سازگاری نداره ویندوزت سرویس پک چنده؟
    آهان مرسی از همین بوده سرویس پک 1

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Philadelphia

8 مشکل با iv

سلام دوستان فکر نکنید مشکل ما حل شد ها فقط یه مدتی نتونستم بیام،من بازم مشکلم رو میگم و خواهشا یه جواب درست و حسابی بدید اینم سوالم.
    واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم ؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره.
    ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم.
    ممنون.
    از اساتید استدعاااااااااا میکنم جواب بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من سیو بازی رو میریزم تو این مسیر ولی باز نمیشه راهنمایی کنید

C:\Users\user\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e000008c407aafe4

اگه نباشه جاش خالی می مونه iMbaQ_SiR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اتارد(مریخ)

پيش فرض

با تشکر از توجه شما دوست عزیزم

من یک ماه پیش این مشکل رو با ویندوز ایکس پی داشتم ، به همین دلیل سون ریختم و هیچ مشکلی نبود ، با همین سیستم ، بعد دیروز که ویندوز رو دوباره عوض کردم و ایکس پی ریختم دیدم همون آش و همون کاسه ...

رم و ... هم صرف هیچی نمیشه ، نمیدونم چرا این شکلیه ...
    تنظیمات گرافیکی کم هستش ، کلا سرعت بازی هم 24 . 25 هستش اما این مشکل رو دارم ...
    درایور فعلی 9.6 هستش ، یادمه دفعه پیش که ایکس پی نصب بود بعد از اینکه این مشکل رو داشتم ورژن 9.7 رو ریختم اما این مشکل به شکل دیگری شد.

به شکلی که بعد از اینکه 1 دقیقه از بازی گذشت تکسچر ها تار میشدن و لود نمیشدن و بعد تصویر بازی ثابت میشد و صدای بازی هم به صورت ممتد و ثابت شنیده میشد ، چاری ای جز بیرون آمدن از بازی و بستن بازی نبود در حالیکه در تسک منیجر بازی به صورت Running بود !!!

اینجا رو ببینید : یکی از دوستان خارجیمون با رم 4 دقیقا همین مشکل رو داشتن ... ببینین سر در میارید چی گفتن ؟! :

منتظر پاسختون هستم ...
    ویندوز شما اگه SP3 هست .NETframwork (فک کنم درست نوشتم )

ورژن 3.5 رو نصب کنید اگه SP2 هست ورژن 1 و 2 هم نصب کنید به امید خدا حل میشه .

سلام دوستان فکر نکنید مشکل ما حل شد ها فقط یه مدتی نتونستم بیام،من بازم مشکلم رو میگم و خواهشا یه جواب درست و حسابی بدید اینم سوالم.
    واقعا این درسته که بعضی ها برن حال بازی رو ببرن اونوقت ما تو کفش بمونیم ؟؟؟؟آقایون من الان 5-6 ماهه که درگیر این بازیم تا حالا چندین بار تلاش کردم تا اینکه تونستم به مرحله ای برسم که باید دکمه PLAY رو بزنیم ولی وقتی اون رو میزنم این خطا رو نشون میده:GTA IV FATAL ERROR: DD3D50 اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم اگرم میگید مشکل از دایرکت ایکسه باید بگم آپدیت آگوست 2009 هستش لطفا کمک کنید ثواب داره.
    ضمنا میخواستم بدونم کار PATCH چیه و چجوری باید واسه این بازی نصبش کنم.
    ممنون.
    از اساتید استدعاااااااااا میکنم جواب بدن.
    جواب شما رو در پست 3807 دادم دوست عزیز.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من چند ماه پیش این بازی رو داشتم میکردم کلی از مراحلش رو هم رفته بودم
    ولی به دلایلی بازی رو پاک کردم ویندوز هم عوض کردم
    امروز باز هوس کردم بازی رو نصب کردم
    از سیو ها کپی گرفته بودم
    ولی وقتی برشون میگردونم اصلا سیوها رو قبول نمیکنه
    من از این دو تا آدرس کپی گرفته بودم

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

آیا کار خاصی باید انجام بدم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام و به خاطر زحمت هاتون واقعا خسته نباشید اما من یه مشکل دارم که اگه میشه برای من بگید چیکار کنم
    من بازی رو نصب کردم با کرک رازور و وقتی وارد شدم دوربینم تکانهای شدید داشت اما با استفاده از یه کرک دیگه که روش ریختم
    این هم حل شد اما متاسفانه بعد از دوبار سه بار که سیستم رو خاموش میکنم و میخوام بازی کنم وارد بازی نمیره صفحه ی سیاه
    میاد اما بازی رو اجرا نمیکنه میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟
    درضمن اگه بازی رو دوباره نصب کنم درست میشه چون اینکار رو کردم و درست شد اما باز هم بعد یه دو سه بار خاموش شدن سیستم
    باز هم مشکل پیدا کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام منم مشكل اعصاب خوردكنی با بازی دارم اگه كسی جواب بده ممنون می شم من بازِی رو با كرك رازور اجرا ميكنم فقط صدای بازی مثل صدای برفك تلويزيون شده در ضمن xp sp3 و NETfreamwork 3.5 . هم نصب كردم درايور كارت صدا مشكی نداره فقط تو بازی صدا مشكل داره ؟

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچی ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •