سلام
آقا من یه مشکلی دارم با ایرانسل که اینترنت وصل میشم فقط یاهو مسنجر کانکت میشه وب سایت هر کاری میکنم باز نمیشه لطفا کمک کنین دوستان ...
مرسی ;
سلام
آقا من یه مشکلی دارم با ایرانسل که اینترنت وصل میشم فقط یاهو مسنجر کانکت میشه وب سایت هر کاری میکنم باز نمیشه لطفا کمک کنین دوستان ...
مرسی ;
میشه یکی در مورد CPU گوشی توضیح بده!!!!
توی صفحه اول تاپیک زده 369 مگاهرتز. ولی توی GSM.ir و سایت معتبر gsmarena زده 434 مگاهرتز!!!!
حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی به آخرین ورژن آپدیت کنید فرکانس CPU از 369 به 434 تغییر میکنه.
داشتم با گوشیم عکسهایی که گرفته بودمو نگاه میکردم که یکهوئی تمش عوض شد و وقتی خواستم تمشو عوض کنم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش و روشن کنم.... وقتی روشن شد هیچی توی گوشی نبود............ نه خبری از عکسها و آهنگها بود نه تم هایی که خودم ریخته بودم.........
ورژن گوشی 21 هست و اولین بار بود که هنگ میکرد ... بعد از 3 هفته که خریدمش.
لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
Last edited by Taraneh935; 20-10-2009 at 12:28.
جالبه
با آپدیت کردن گوشی، cpu گوشی هم آپدیت میشه!!!!!!
!!!!
CPU آپدیت نمیشه! بلکه کلاکش تغییر میکنه.
دوست عزیز ایگه برات بازی مهم دور این گوشی خط بکش من خودم الان دارم و از کمبود بازی دارم می فروشم
شما اگه از برنامه ي handy recover استفاده كنيد ، ميتونيد هر عكس و فيلم كه خوبه هر ديتايي كه پاك شده رو برگردونيد.
به لينك زير رفته و روي instant download رو بزنيد.برنامه رو دانلود و نصب كرده.و بعد از وصل كردن گوشيتون به كامپيوتر
از توي برنامه هارد ديسك مورد نظر(مموري كارت)رو انتخاب كنيد و گزينه ي recover رو بزنيد تا فایل هاتون بیان !(البته ممكنه بعضي از فايل هارو نتونه بياره )
سبز باشی...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mohamadreza666; 20-10-2009 at 17:43.
آقا کسی نیست جواب مارو بده لطفا کمک کنین دوستان ...![]()
برو تو سایت خودمون نسخه قدیمی
handy recovery 4 سرچ کن توی قسمت نظرات کرکش هست و هم برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)