سلام
ممنونم
ولی اینترنت من adsl هست و اون عکس اولی رو ندارم
سلام
ممنونم
ولی اینترنت من adsl هست و اون عکس اولی رو ندارم
Last edited by m3m68; 17-05-2012 at 16:21.
بله میتونی از ادامه اپدیت کنی
سلام
از این مسیر برید
Control Panel\Network and Sharing Center
در پنجره باز شده سمت چپ بالای صفحه
روی گزینه change adapter setting کلیک کنید در پنجره جدید
شما باید روی کانکشنی که ازش استفاده میکنی راست کلیک کنید و طبق مراحلی که در عکس هستش عمل کنی
موفق باشی
سلام.
شما پست دوم تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید تا با تفاوتهای N360 با بقیه اشنا بشید.
آپدیت اول بین 90 تا 120 مگابایت.
کار با نورتون راحته!
نسخه 2013 فعلا در مرحله بتا هستش و توصیه میکنم فعلا سراغش نرید.
کلیدهای نسخه بتا 2013 رو خود سیمانتک میده و معمولا 14 روزه و فقط برای تست هستن.
کلیدهایی که الان معرفی میشن روی نسخه 2013 کار نمیکنه.
شما یکی دو روز آنتی ویروس رو نگه دارید. چون با دوساعت یا سه ساعت نمیشه پرونده یه محصول رو باز و بسته کرد.1.بعضی وقت ها برای نصب یک نرم افزار نیاز به کرک کردن هست و برای این کار باید انتی ویروس(360 norton)غیرفعال بشه.
برای غیر فعال کردن باید چیکار کنیم؟
فرضا غیر فعال کرده ایم و کارمان را انجام داده ایم .اکنون که فعال میکنیم ایا مشکلی برای ان کرک پیش نمیاد؟
2.من با کمک و راهنمای دوستان که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم(اساتیدKarkas20 ،*Batman*،jolan57،terminator5) همین الان دارم norton 360 2012 v6.2.0.9 رو دانلود میکنم و بعد نصب می کنم.الان هم نسخه 5 این نرم افزار رو سیستمم نصبه.
برای نصب باید نسخه قبلی رو پاک کنم یا نکنم؟توضیحی اگه لازم باشه ممنون میشم.
3.قبلا دوستان برای انواع نسخه ها راهنمای نصب و راهنمای امکانات و تنظیمات (که معمولا بصورت pdf بودش) درست کرده بودن.ایا برای این نسخه هم همچین کاری شده اگه که شده یه لینک یا ادرس صفحه رو لطف کنید.
برای غیرفعال کردن کافیه روی آیکن آنتی ویروس در کنار ساعت ویندوز کلیک راست کنید و گزینه Disable Antivirus Auto-protect را انتخاب کنید.
برای نصب نسخه جدید کافیه فایل نصبی را اجرا کنید.خودش نسخه قدیمی رو حذف میکنه و ادامه میده.
ما برای نورتون یه کتاب راهنما تهیه کردیم که هر از گاهی مطالب جدید بهش اضافه میشه>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود ...
دوستان من دفعه ی پیش که آپدیت کردم به این موارد برخوردم که دفعه های قبل اینجوری نبود ....
1- بر عکس دفعات قبلی حجم آپدیت بیشتر بود (18 مگ)
2- بعد از آپدیت پیغام داد باید سیستم ری استارت بشه
3- بعد از بالا آمدن ویندوز یک shortcut از نورتون روی دسکتاپ بود ...
چرا اینجوری بوده ؟![]()
سلام.
هر چند وقت یکبار موتور آنتی ویروس آپدیت میشه و ورژنش هم تغییر پیدا میکنه.
اون 18 مگابایت هم به همین خاطر بوده.
این آپدیت باعث میشه یه شورتکات جدید روی دسکتاپ قرار بگیره.چون نسخه آنتی ویروس ارتقا یافته.
(مثل این میمونه که شما یه نسخه جدید از آنتی ویروس نصب کرده باشید)
این نوع آپدیتها همیشه قبل از نصب شدن نیاز به Restart دارن.
به گزارش دیسنا - اولین پایگاه اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران .
شرکت سیمانتک عرضه کننده نرم افزارهای امنیتی ، آنتی ویروس ، سرویسهای امنیتی و رمزنگاری و سرویسهای پشتیبان گیری ، برترین فروشنده نرم افزار خاورمیانه در سال 2012 شناخته شد .
سلام
روی گجتی که روی دسکتاپه نوشته needs attention باید چیکار کنم ؟
اسکن کردم و این مشکل حل شد![]()
سلام.
دوستانی که تمایل دارند ورژن Norton 360 2013 Beta رو تست کنند ، این برنامه فقط از طریق Downloader مخصوص خود نورتون دانلود و نصب میشه ، و همچنین برای دانلود باید حتما ثبت نام کنید..تا بعد به شما دانلودر بده.. همچنین بدون تغییر در آی پی دانلود غیر ممکن خواهد بود.
برای راحتی کار شما این دانلودر رو دریافت کردم و اینجا ضمیمه کردم ، ازین طریق دیگه مستقیما بدون نیاز به تغییر آی پی میتونید برنامه رو دریافت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین آرزوها..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)