جدیدا دیر آپدیت شدی. جوون این 2 گوش که وارد بازار شده
هنوز کامل به سنگ نخورده یکم محکم تر نیازه
قیمت بچه های X10 هم مشخص شده.با یک قیمت باورنکردنی
X10 mini به قیمت 229 دلار
X10 mini pro به قیمت 250 دلار
فکرکنم این 2 گوشی هم فروش خوبی داشته باشند
هنوز کامل به سنگ نخورده یکم محکم تر نیازه
قیمت بچه های X10 هم مشخص شده.با یک قیمت باورنکردنی
X10 mini به قیمت 229 دلار
Last edited by hussain; 17-04-2010 at 19:07.
تو کلوپ ایکس10 نوشتم چون خبر در حد تیم ملی بود گفتم اینجا هم بزارم
آندو2.1 و مولتی تاچ برای ایکس 10 تا سپتامبر !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپتامبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شهریو ر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چــــی مـــــی گــــــی؟خیلی دیره که.
برعکس نگفتی؟ هر چی باشه pro کیبرد داره باید گرونتر باشه...قیمت بچه های X10 هم مشخص شده.با یک قیمت باورنکردنی
X10 mini به قیمت 299 دلار
وارد بازار شده ولی تو فروش سه ماهه اول که تاثیر نداشته . تو سه ماهه دوم به بعد تاثیر داره .
اینو هستم البتههنوز کامل به سنگ نخورده یکم محکم تر نیازه![]()
این خبرو من دیروز تو engadget دیدم ولی زیاد بهش اعتماد نکردم شاید این حرف برای گرم کردن فروش گوشی باشه اینا هم مسخره کردن ملتو هر دقیقه یه چیزی میگن به هر حال تا خود اس ای نیاد با گردن کجآندو2.1 و مولتی تاچ برای ایکس 10 تا سپتامبر !!!اعتراف نکنه من باور نمیکنم . چقدر هم دیر آپدیت میکنه ! همش زیر سر این ui ش .. تا اونوقع آندو ورژن 3.2 هم میاد اونوقت یه عده مینالن که آپدیت جدید کی میاد !
![]()
وای چقدر خوشکلن اینا
ویواز.....اقا قیمت چنده؟اهواز پرسیدم 490 بود مشکیش دیروز
ادیت:
اشتب شد میخواستم تاپیک ویواز پست بدم، اینجا شد.به بزرگیه من ببخشید خودتون رو دیگه!![]()
Sony Ericsson working on a new smartphone Android Eclair?
And if not stopped Sony Ericsson Xperia line? According to some information and rumors, the Japanese-Swedish house is working on a new device with Android system Eclair. The interface is not known whether the Nexus adopted on the Xperia line or whether it is a version of "naked" Android 2.1. The device name is not known but some features are output:
- Android 2.1
 - 16gb memory
  jack 3.5mm- 5MP autofocus
 - excellent portability
 - high capacity audio
 - high-speed 'global

سونی اریکسون داره روی یه گوشی با آندو 2.1 کار میکنه که مشخصاتی پایین تر از X10 داره و احتمالا گوشی واکمن آندوی سونی اریکسون باشهکه یه سری مشخصاتش گفته شد ...
قیمتش هم بین 350 تا 400 یورو تخمین زده میشه
این عکس هم همینجوری زده
منبع
ترجمه گوگلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه عکس زاقارتی درست کردنصفحش فکر نکنم اینقدر بزرگ باشه ... امیدوارم اینبار سونی اریکسون آرم واکمن رو همینجوری برای کلاس نچسبونده باشه , . یک صدای استریوی با صدای نسبتا بلند با کیفیت عالی دینامیک رنج وسیع دامنه فرکانسی بالا و نویز پایین روی این گوشی ارائه کنه به هر حال اون کسی که میاد واکمن میخره واسه دوربین یا ال سی دی بزرگ که نمیخره واسه صدا میخره . با توجه به دوربین 5 مگاییش امیدوارم اس ای توجهش رو صدا باشد .
شاد باشید![]()
عکسش که خیلی زاقارته . اولش خواستم به جای این عکس یه گوشی خودم طراحی کنم بزنمهر چی میشد از این بهتر میشد
ولی جدا از شوخی رنج محصولات سونی اریکسون تقریبا کامله و فقط جای دو تا گوشی خالیه ... یه آندوی مید رنج و یه ویندوز فون های اند ...
آندوی 4 اینچی داره و 2.55 اینچی ... یه آندوی 3 تا 3.5 اینچی کم داره ... ویندوز فون هم معلوم نیست چجوریه ... الدار که اصلا یه موقع گفته بود سونی اریکسون دیگه ویندوز نمیزنه
حالا اگه واکمن رو هم به آندو بیاره خیلی جالب میشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)