تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 859 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا یکی بدادم برسه لازم دارم کمک کمک کمک

وای وای وای

کسی میتونه به من کمک کنه هر کی بلده این متن رو ترجمه کنه

[SIZE=3]This article is about various sports known as "football". For information about the balls used in these sports, see football ( ball ) . For the different uses and meanings of the word in the English language, see football ( word ) [/SIZE].

Football is the name of several similar team sports, all of which involve (to varying degrees) kicking a ball with the foot in an attempt to score a goal. The most popular of these sports worldwide is association football, more commonly known as just "football" or "soccer". However the word football is applied to whichever form of football became most popular in each particular part of the world. Hence the English language word "football" is applied to "gridiron football" (a name associated with the North American sports, especially American football and Canadian football), Australian football, Gaelic football, rugby league, rugby union, and related games. These rule variations are known as "codes."

These games involve:

Two teams of usually between 11 and 18 players; some variations that have fewer players (five or more per team) are also popular
    a clearly defined area in which to play the game;
    scoring goals or points, by moving the ball to an opposing team's end of the field and either into a goal area, or over a line;
    goals or points resulting from players putting the ball between two goalposts
    the goal or line being defended by the opposing team;
    players being required to move the ball—depending on the code—by kicking, carrying or hand passing the ball; and
    players using only their body to move the ball.
    In most codes, there are rules restricting the movement of players offside, and players scoring a goal must put the ball either under or over a crossbar between the goalposts. Other features common to several football codes include: points being mostly scored by players carrying the ball across the goal line; and players receiving a free kick after they take a mark or make a fair catch.

Peoples from around the world have played games which involved kicking or carrying a ball, since ancient times. However, most of the modern codes of football have their origins in England.
    توی این 700-800 صفحه ای که این تاپیک و تاپیک قبلی ترجمه بوده ام ، این همه داد وبیداد واسه ترجمه متن نشنیده بودم (نخونده بودم!) .. شوخی ..

بهرحال توجه کن که زمان من و دوستان دیگه (احتمالاً) برای ترجمه یه همچین متن طولانی ای کمه .. من به اندازه 3-4 خط ترجمه می کنم ، بقیه اش با دوستان دیگه ، یا اینکه ایشالا فردا اگه خواستی دوباره یادآوری کن : (اونجایی که bold کردم رو ترجمه کردم)

این مقاله درباره چند ورزشی است که اصطلاحاً فوتبال نامیده می شوند ، برای اطلاعات در مورد توپ فوتبال و دیگر کاربردها و معانی ان به لینک های .. مراجعه کنید .

فوتبال نام چند ورزش گروهی مشابه هست که در همه آنها به شکل های مختلف باید با پا به توپ ضربه زد تا نهایتاً گلی به ثمر رسانده شود . محبوب ترین نوع فوتبال، فوتبال نامیده می شود (در امریکا soccer و در اروپا football) . با این حال واژه فوتبال را می توان به هر کدام از انواع فوتبال که در نقاط مختلف دنیا محبوبیت دارد نیز اطلاق کرد .. بنابراین واژه فوتبال را می توان برای آنچه در امریکای شمالی فوتبال نامیده می شود (فوتبال امریکایی یا فوتبال کانادایی)، یا فوتبال استرالیایی، فوتبال گالیک، راگبی، و .. هم بکار برد .. قوانین مختلف فوتبال کد نامیده می شوند
    سلام

یه نفر لطف میکنه معنی این دو جمله رو تا صبح برای من بگه؟..یه کم عجله دارم!

ممنون

what are the two values within which the total resistance will lie 99% of the time?

the values of X moved away from 17 and the solution did not converge.
    دو مقداری که مجموع مقاومت در 99% موارد بین شون قرار می گیره چیا هستند؟ (منظورش اینه که دو مقدار - دو عدد که بعنوان در 99% موارد بعنوان max و min عمل کنند)

//

مقدار X ها از 17 فاصله گرفت و راه حل همگرایی ندارد (پاسخ ها دارای همگرایی و شباهت کافی نیستند)

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا کسی میتونه که یه دیکشنری کامل که همه ی لغات رو داشته باشه برای کامپیوتر معرفی کنه؟؟
    چیزی که اصتلاحات رو هم داشته باشه توی یک جمله.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    بازم من!

As a practical demonstration of the associated capabilities, a small object was hidden from view, appearing to be empty space, using negative index metamaterials in 2006.[6] Furthermore, in the news, as early as May 2006, there was discussion about using negative index materials for military applications, at radar frequencies. For example, the beam would be directed around the electromagnetically secreted object, returned to their original trajectory
    قرمزه نباید بعد از ابیه ! بیاد؟ اگه بیاد غلطه؟

In addition, negative index metamaterials have a design flexibility that allows for control and direction of the permittivity and permeability values in 2-dimensional space, taking positive or negative values as desired.[2][22]. In this instance, two-dimensional space is referred to because the object is hidden only on the same plane as the line of sight to the hidden object
    اون قرمزه یعنی چی؟ به خصوص اینکه کاربرد یا معنی as در اینجا چیه؟
    With these new synthetic materials, electric displacement fields, magnetic field intensities, focus of rays, dispersion of frequencies, angles of deflection, and flow around an object by these fields, ending with return to their original angles of trajectory — all these properties can be controlled
    اون قرمزه چیه؟

herefore, referring to the Snell's law, the transmitted beam and the incident beam are never on the same side of the normal. [1] Hence, upon entering a naturally occurring material from air, n > 1.[1] From the knowledge and experience in optics, developed over centuries, there are now a wide variety of lenses which range over a broad spectrum, from radio to optical
    قرمزه یعنی چی؟

microstructured materials [that] can be designed with considerable magnetic activity, both diamagnetic and paramagnetic, and can, if desired, be made extremely light ... [and]... strong magnetic activity implies strongly inhomogeneous fields inside the material. In some instances, this may result in local field strengths many orders of magnitude larger than in free space. [Also], doping the composite with nonlinear material at the critical locations of field concentration gives enhanced nonlinearity, reducing power requirements
    در اینجا many رو چطور ترجمه کنم؟ بدون اون میتونم ولی با اون نه؟
    و سوال اخر ایا با این شیوه یعنی پرسیدن اون قسمتهایی از ترجمه که اشکال دارم ایا روزی میرسه که خودم بتونم اشکالاتم رو برطرف کنم یا اینکه باید یه فکر اساسی کنم. اخه برام جای تعجب داره که لغات رو تکی بلدم ولی نمیتونم در بعضی موارد مفهوم جمله رو بفهمم.
    من چندتای اول رو انجام دادم بقیه با دوستان ... وقتم کمه امروز:

(من کنجکاوم که چرا شما هی می خوای جای چیزای جزئی رو در این مقاله عوض کنی.. میشه یه توضیحی بدی اگه فضولی نباشه... ممنون)

نباید جاشون عوض بشه .. چون electromagnetically داره نوع secreted رو توضیح میده ...
    //
    as در اینجا یعنی مانند - همانند - مشابه - معادل - " همان "..
    معنی قسمت قرمز : در این حالت (در این مورد) ، اشاره مان به فضای دو بعدی است ، چون شیء صرفاً در همان صفحه ای مخفی شده که خط دید (مستقیم) شیء مخفی است

//
    ending with : با بازگشت به زاویه ...... پایان می یابد

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا کسی میتونه که یه دیکشنری کامل که همه ی لغات رو داشته باشه برای کامپیوتر معرفی کنه؟؟
    چیزی که اصتلاحات رو هم داشته باشه توی یک جمله.
    واژه ها رو به فارسی هم داشته باشه یا فقط انگلیسی منظورته ؟ (انگلیسی-فارسی باشه یا انگلیسی - انگلیسی)

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اگر امکانش هست متن زیر رو برام ترجمه کنید.

The first year of that journey together has provided a variety of personal discoveries about everything from dirty laundry to family finances for the newlyweds

ببخشید زیاد شد.
    ممنون.

داره خودمونی میشه مروارید30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

[quote=seymour;4324587]توی این 700-800 صفحه ای که این تاپیک و تاپیک قبلی ترجمه بوده ام ، این همه داد وبیداد واسه ترجمه متن نشنیده بودم (نخونده بودم!) .. شوخی ..

بهرحال توجه کن که زمان من و دوستان دیگه (احتمالاً) برای ترجمه یه همچین متن طولانی ای کمه .. من به اندازه 3-4 خط ترجمه می کنم ، بقیه اش با دوستان دیگه ، یا اینکه ایشالا فردا اگه خواستی دوباره یادآوری کن : (اونجایی که bold کردم رو ترجمه کردم)

این مقاله درباره چند ورزشی است که اصطلاحاً فوتبال نامیده می شوند ، برای اطلاعات در مورد توپ فوتبال و دیگر کاربردها و معانی ان به لینک های .. مراجعه کنید .

فوتبال نام چند ورزش گروهی مشابه هست که در همه آنها به شکل های مختلف باید با پا به توپ ضربه زد تا نهایتاً گلی به ثمر رسانده شود . محبوب ترین نوع فوتبال، فوتبال نامیده می شود (در امریکا soccer و در اروپا football) . با این حال واژه فوتبال را می توان به هر کدام از انواع فوتبال که در نقاط مختلف دنیا محبوبیت دارد نیز اطلاق کرد .. بنابراین واژه فوتبال را می توان برای آنچه در امریکای شمالی فوتبال نامیده می شود (فوتبال امریکایی یا فوتبال کانادایی)، یا فوتبال استرالیایی، فوتبال گالیک، راگبی، و .. هم بکار برد .. قوانین مختلف فوتبال کد نامیده می شوند

بقیه متن رو هم ترجمه کن لطفا

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

از همه ی دوستانی که به خاطر بنده به زحمت افتادند سپاسگزارم.
    ماهیت به خدا
    Special thanks : Seymour and SI-SA

11. 2 کاربر از saman_k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بقیه متن رو هم ترجمه کن لطفا
    These games involve:

Two teams of usually between 11 and 18 players; some variations that have fewer players (five or more per team) are also popular
    a clearly defined area in which to play the game;
    scoring goals or points, by moving the ball to an opposing team's end of the field and either into a goal area, or over a line;
    goals or points resulting from players putting the ball between two goalposts
    the goal or line being defended by the opposing team;
    players being required to move the ball—depending on the code—by kicking, carrying or hand passing the ball; and
    players using only their body to move the ball.
    In most codes, there are rules restricting the movement of players offside, and players scoring a goal must put the ball either under or over a crossbar between the goalposts.
    Other features common to several football codes include: points being mostly scored by players carrying the ball across the goal line; and players receiving a free kick after they take a mark or make a fair catch.

Peoples from around the world have played games which involved kicking or carrying a ball, since ancient times. However, most of the modern codes of football have their origins in England
    قسمتی که Bold کردم رو فرصت شد برگردونم به فارسی...بقیه با دوستان...

این بازی ها مشتمل اند از:

- دو تیم که معمولاً بین 11 تا 18 بازیکن دارند ؛ البته تعداد بازیکن کمتر هم معمول هست (5 بازیکن یا بیشتر برای هر تیم)
    - زمین مشخصی برای بازی

- گلزنی و کسب امتیاز به وسیله ی فرستادن توپ به انتهای زمین حریف و یا به محوطه ی گل (هدف ، دروازه) یا خطی که حریف از آن دفاع می کند...

- بازیکنانی که وظیفه دارند توپ را (بسته به کد یا قوانین مخصوص آن بازی) از طریق شوتیدن ، حمل کردن ، یا رد و بدل کردن (پاس دادن) آن با دست به حرکت در آورند ؛ و بازیکنانی که فقط از بدنشان برای تکان دادن توپ استفاده می کنند.
    - در بیش تر کدها ، قوانینی وضع شده که  حرکت بازیکنان را در خارج از محدوده (آفساید) محدود کرده و بازیکنانی که گل می زنند ، باید توپ را از زیر تیرک یا از خط دروازه عبور دهند.

13. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

من چندتای اول رو انجام دادم بقیه با دوستان ... وقتم کمه امروز:

(من کنجکاوم که چرا شما هی می خوای جای چیزای جزئی رو در این مقاله عوض کنی.. میشه یه توضیحی بدی اگه فضولی نباشه... ممنون)

نباید جاشون عوض بشه .. چون electromagnetically داره نوع secreted رو توضیح میده ...
    //
    as در اینجا یعنی مانند - همانند - مشابه - معادل - " همان "..
    معنی قسمت قرمز : در این حالت (در این مورد) ، اشاره مان به فضای دو بعدی است ، چون شیء صرفاً در همان صفحه ای مخفی شده که خط دید (مستقیم) شیء مخفی است

//
    ending with : با بازگشت به زاویه ...... پایان می یابد
    برای اینکه فکر میکنم این جوری ترجمش راحتتره اخه اون جور ساختار جمله برام عجیبه.
    مثلن در مورد electromagnetically اگر همون طور که در متن باشه این جور ترجمه میکنم:
    باریکه به اطراف هدایت خواهد شد به طور الکترومغناطیسی جسم مخفی شده
    اما اگر اون طور که گفتم electromagnetically در جمله بیاد داریم:
    باریکه به اطراف جسم مخفی بطور الکترومغناطیسی هدایت خواهد شد.
    شاید به این دلیل هست که میخام ساختار جملات توی دو زبان رو تا اونجاییکه ممکنه و درست هست به هم شبیه کنم!
    در کل مفهوم رو میفهمم ولی به این ساختار جمله هنوز عادت نکردم.
    و یه چیز دیگه این که چون این مطالب رو از جاهایی مثل ویکی پدیا بر میدارم چون هر کسی میتونه اونو ویرایش کنه با خودم فکر میکنم ممکنه که متن دارای اشتباه گرامری هم باشه. شاید دارم با وسواس زبان یاد میگیرم.
    چون برای کارشناسی ارشد زبان برای من حیاتی ترین چیزه چون رشتم فیزیکه!
    ممنون
    راستی اگر کسی تونست باقیشو رو لطف کنه بترجمه!
    Last edited by reza3600; 19-10-2009 at 09:23.

داره خودمونی میشه مروارید30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ترجمه این قسمت چی میشه

Other features common to several football codes include: points being mostly scored by players carrying the ball across the goal line; and players receiving a free kick after they take a mark or make a fair catch.

Peoples from around the world have played games which involved kicking or carrying a ball, since ancient times. However, most of the modern codes of football have their origins in England

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •