من که نگفتم ممکنه 3 رقمی بشه ولی تراز متوسط تو همه جا 5000 و طبق منحنی نرمال ترازها پخش میشه حالا منحنی نرمال میتونه کشیده تر بشه یا جمع تر مثلا منحنی سراسری کشیده تره برای همین تراز نفر اول شده بود 13 هزار
من که نگفتم ممکنه 3 رقمی بشه ولی تراز متوسط تو همه جا 5000 و طبق منحنی نرمال ترازها پخش میشه حالا منحنی نرمال میتونه کشیده تر بشه یا جمع تر مثلا منحنی سراسری کشیده تره برای همین تراز نفر اول شده بود 13 هزار
وقتی که نتایج کنکور میاد یه جدول هست که توی اون رتبه ی زیر گروه ها رو نوشته.مثلا نوشته رتبه زیر گروه 1 2000 و رتبه ی زیر گروه 2 3000 .این جوریه.یعنی رتبه ی زیر گروه های شما از همون اول معلومه. حالا اگه با توجه به این که کدوم زیر گروهت بهتره و با توجه به رشته های اون زیر گروه انتخاب رشته کنی شانس قبولیت بیشتره.پست قبلیم پست 3794در رابطه با همین بود.اگه بازم مشکلی داری بگو که کارناممو آپلود کنم.
برای بدست آوردن 60000 تا 80000 ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
شما کلا کلاس چندمی؟
سلام دوستان
سوالات کنکور تجربی سال 86 رو همراه با پاسخنامه نیاز دارم
یه جوانمردی پیدا بشه خیلی خوبه
اصلا تا این رتبه مجاز هست واسه انتخاب رشته یا نه؟ اونم تجربی!می خواستم بدونم برای بدسست اوردن رتبه 60 تا 80 هزار در تجربی حدودا باید چه درصدی رو باید زد البته درس عربی و زمین رو حذف کنید
شما اگه واسه ت مهم نیس این چیزا
نخونی هم مجاز میشی
!!!
به به ! 80 هزار میخوای بیاری ؟ عربی و زمین رو هم بیخیال ؟ زمین شناسی که درس نمره بیاره ! چرا بیخیال بشی ؟می خواستم بدونم برای بدسست اوردن رتبه 60 تا 80 هزار در تجربی حدودا باید چه درصدی رو باید زد البته درس عربی و زمین رو حذف کنید
اونوقت با 80 هزار غیر انتفاعی هم مجاز نمیشی شما . با 55 هزار شاید بتونی کاردانی غیر انتفاعی یه شهرستانی بیاری ...
سلام .
سوالات کنکور تجربی سال 86
سوالات اختصاصی :
پاسخ نامه ی اختصاصی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات عمومی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسخ نامه ی عمومی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال تجربی
86کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب 86 تجربی
ویرایش:رکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه لینک ها فقط مال فیزیک هست.امکان حذف هم ندارم![]()
Last edited by m007007; 02-06-2009 at 17:32.
مهم بود اما تا زمانی که فهمیدم کتاب ها مورد دارن
بله زمانی فهمیدم که کار از کار گذشته
هیچوقت شانس نداشتیم اینم روش
خر ما از کرگی دم نداشت
به طور مثال کتاب انگلیسی سال همون کد رو داره اما چاپ سال 83 بود نه 86
حالا میفهمید چرا میگم همچین رتبه ای رو بگیرم!!!!!
خسته شدم.......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)