این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیز
آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنه
این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیز
آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنه
به واقع میشه گفت یکی از کامل ترین پچهای ارائه شده باسه pes2009 هست که نصبتآ 90 % چهره بازیکنهای bundesliga رو در خودش داره.
به دوستان پیشنهاد میکنم ان پچ رو دانلود کنند و لذت ببرند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من این عکس رو از pc گرفتم.(چند دقیقه به هیچی دست نمیزنی بعد میاد)
ویبره کار نمیکنه ولی آنالوگ سمت راست کار میکنه باید از ستینگی که تو خود پوشه بازی هست درست بکنی اگر از
اونجا درست نشه یعنی این بازی آنالوگ سمت راستت رو نمیشناسه
من درست کردم استفاده هم میکنم ولی چیز زیا مهمی نیست فقط هر جهت رو که بزنی پاس میده
دوست عزیز این عکس احتمال خیلی زیاد مربوط به قسمت multi player روی شبکه become a legend باشه
چون توی مصاحبه های قبل از ریلیز بازی روی این مد از بازی روی شبکه خیلی تاکید میکردن و این دمو رو هم نشون میدادن![]()
---------------------------------------
PES 2009 Patch 1.20
20.54 Mb
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32832
Patch Notes
Time of Release: 7/11/2008
* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
- Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
* Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
- Top Menu -> System settings
[/quote]
این پچ چیکار میکنه؟
کسانی که تو کار ادیت چهره بازیکنا هستن میتونن از این لینک چهره هایی با وضوح و کیفیت بالا دریافت کنن. یک نمونشو ایجا آوردم:
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبورد
نه من منظورم وقتي هستش كه ميخواي صورت بازيكن رو درست كني مثلا وقتي ميخواي يه بازيكن بسازي چيجوري
بايد زوم كرد؟؟؟
سلام
من تا حالا با پچ کار نکردم
یه پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگا رو گرفتم،حالا میخوام بدونم که چیکار بکنم تا به کار برده بشه برای بازی.
یه مشکلی که تو بازی هست اینه که وقتی توپ با سرعت 250 کیلومتر به کسی برخورد میکنه مثه اینه که توپ به یه دیوار بتنی خورده و بازیکنی که مورد اصابت توپ قرار گرفته عین خیالشم نیست نه تکون میخوره و نه چیزی اصلا ککش نمیگزه. و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه. نسخه قبلی به این شدت نبود. یه مورد دیگه توی Beginer من وقتی پا به توپ به سمت دروازه حریف حمله میکنم سایر مهاجمهای هم تیمیم تو حمله شرکت نمیکنن و خیلی با احتیاط میان جلو و این باعث میشه نتونی بهشون پاس گل بدی. کلا حرکتهای بدون توپ بازیکنان هم تیمی خیلی غیر هوشمندانه هست. یه مشکل دیگه که امیدوارم حل بشه اینه که من نمیدونم چرا توی Training داور گذاشته حتی توی تمرین اگه 2 بار شوخی شوخی دایوینگ کنی داور اخراجت میکنه این دیگه خیلی مسخره هست. نمیدونم چرا به ایناش توجه نشده یه مشکل دیگه هم اشکالات گرافیکی هست که از یه بازی نکست جن بعید هست. و فکر کنم یه جایی خوندم مسئولین گرافیک شرکت کونامی اظهار تاسف کردند و گفتند که در ورن بعدی برطرف میشه این اشکالات یک مورد رو من عرض میکنم مثلا وقتی از بازی خارج میشید مربی که میخواد بغل کنه بازیکن رو دست پاشون میره توی همدیگه و حتی دست بازیکن از تیرک و حتی تور دروازه عبور میکنه و چند تا اشکال دیگه. ولی در کل بازی هست که به نظر من باعث شد خیلی از فیفا باز ها از جمله من PES باز بشم به قول خارجی ها Blieve or not با اینکه فیفا نصب هست ولی اصلا نمیتونم به Pes ترجیح بدی و اکثرا PES بازی میکنم مخصوصا این مود Bal رو واقعا امسال معتقدم کونامی یه موفقیت بزرگ به دست آورد با این بازی جذاب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)