تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 940 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

کسی میدونه این عکسی که گذاشتم مربوبط به کدوم قسمت pes 2009 میشه.اخه من هر چی گشتم نفهمیدم مربوط به کدوم قسمته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیز

سلام من این بازی رو با گیم پد بازی میکنم.
    ولی یه مشکلی دارم . آنالوگ سمت راست کار نمیکنه و ویبره هم نداره باید
    چیکار کنم تا بتونم حرکات تکنیکی رو هم مثل فیفا با آنالوگ سمت راست انجام بدم
    ویبره هم کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنه

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض Bundesliga Patch v1.53

به واقع میشه گفت یکی از کامل ترین پچهای ارائه شده باسه pes2009 هست که نصبتآ 90 % چهره بازیکنهای bundesliga رو در خودش داره.
    به دوستان پیشنهاد میکنم ان پچ رو دانلود کنند و لذت ببرند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

این عکس برای کنسول wii هست دوست عزیز

آنالوگ سمت راست برای این ورژن کار نمی کنه

ولی من این عکس رو از pc گرفتم.(چند دقیقه به هیچی دست نمیزنی بعد میاد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام من این بازی رو با گیم پد بازی میکنم.
    ولی یه مشکلی دارم . آنالوگ سمت راست کار نمیکنه و ویبره هم نداره باید
    چیکار کنم تا بتونم حرکات تکنیکی رو هم مثل فیفا با آنالوگ سمت راست انجام بدم
    ویبره هم کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ویبره کار نمیکنه ولی آنالوگ سمت راست کار میکنه باید از ستینگی که تو خود پوشه بازی هست درست بکنی اگر از

اونجا درست نشه یعنی این بازی آنالوگ سمت راستت رو نمیشناسه

من درست کردم استفاده هم میکنم ولی چیز زیا مهمی نیست فقط هر جهت رو که بزنی پاس میده

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کسی میدونه این عکسی که گذاشتم مربوبط به کدوم قسمت pes 2009 میشه.اخه من هر چی گشتم نفهمیدم مربوط به کدوم قسمته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز این عکس احتمال خیلی زیاد مربوط به قسمت multi player روی شبکه become a legend باشه
    چون توی مصاحبه های قبل از ریلیز بازی روی این مد از بازی روی شبکه خیلی تاکید میکردن و این دمو رو هم نشون میدادن

پروفشنال mj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    RAMSAR

پيش فرض

---------------------------------------

PES 2009 Patch 1.20

20.54 Mb

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32832

Patch Notes

Time of Release: 7/11/2008

* Additional Option in the Legends Lobby: There will now be an 'Upload' feature where players can upload footage of themselves playing in 'Legends'
    - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
    * Additional Option in the Legends Lobby: The new 'Theatre of Legends' feature will allow players to view the uploaded footages mentioned above.
    - Top Menu -> Legends -> [Become a Legend Data Load] -> Select server -> Select any lobby
    * Additional Option in System Settings: A new 'Download' option will be added so players can download any new In-Game Content available.
    - Top Menu -> System settings

[/quote]
    این پچ چیکار میکنه؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

کسانی که تو کار ادیت چهره بازیکنا هستن میتونن از این لینک چهره هایی با وضوح و کیفیت بالا دریافت کنن. یک نمونشو ایجا آوردم:

اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض

سلام بچه ها من تو زوم كردن مشكل دارم با چي بايد براي گذاشتن عكس زوم كرد چه دكمه اي ؟؟؟

روي كيبورد؟؟؟ روي دسته؟؟؟

دوست من برای زوم کردن در replay باید از جهت ها استفاده کنید چه در دسته و چه در کیبورد

نه من منظورم وقتي هستش كه ميخواي صورت بازيكن رو درست كني مثلا وقتي ميخواي يه بازيكن بسازي چيجوري
    بايد زوم كرد؟؟؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تا حالا با پچ کار نکردم
    یه پچ 5مگی مربوط به بوندس لیگا رو گرفتم،حالا میخوام بدونم که چیکار بکنم تا به کار برده بشه برای بازی.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه مشکلی که تو بازی هست اینه که وقتی توپ با سرعت 250 کیلومتر به کسی برخورد میکنه مثه اینه که توپ به یه دیوار بتنی خورده و بازیکنی که مورد اصابت توپ قرار گرفته عین خیالشم نیست نه تکون میخوره و نه چیزی اصلا ککش نمیگزه. و یکی اینکه دروازبانها توی موقعیت های تک به تک شیر میشن و سخت گل میخورن برعکس واقعیت هست این برای اینه توی موقعیت تک به تک بتونی به دروازبان هرچند دروازبان ضعیف گل بزنی یا باید بری تو 6 قدم یا اینکه بازیکنت خیلی قوی باشه تازه احتمال گل شدن همینجوری هم 100% نمیشه. نسخه قبلی به این شدت نبود. یه مورد دیگه توی Beginer من وقتی پا به توپ به سمت دروازه حریف حمله میکنم سایر مهاجمهای هم تیمیم تو حمله شرکت نمیکنن و خیلی با احتیاط میان جلو و این باعث میشه نتونی بهشون پاس گل بدی. کلا حرکتهای بدون توپ بازیکنان هم تیمی خیلی غیر هوشمندانه هست. یه مشکل دیگه که امیدوارم حل بشه اینه که من نمیدونم چرا توی Training داور گذاشته حتی توی تمرین اگه 2 بار شوخی شوخی دایوینگ کنی داور اخراجت میکنه این دیگه خیلی مسخره هست. نمیدونم چرا به ایناش توجه نشده یه مشکل دیگه هم اشکالات گرافیکی هست که از یه بازی نکست جن بعید هست. و فکر کنم یه جایی خوندم مسئولین گرافیک شرکت کونامی اظهار تاسف کردند و گفتند که در ورن بعدی برطرف میشه این اشکالات یک مورد رو من عرض میکنم مثلا وقتی از بازی خارج میشید مربی که میخواد بغل کنه بازیکن رو دست پاشون میره توی همدیگه و حتی دست بازیکن از تیرک و حتی تور دروازه عبور میکنه و چند تا اشکال دیگه. ولی در کل بازی هست که به نظر من باعث شد خیلی از فیفا باز ها از جمله من PES باز بشم به قول خارجی ها Blieve or not با اینکه فیفا نصب هست ولی اصلا نمیتونم به Pes ترجیح بدی و اکثرا PES بازی میکنم مخصوصا این مود Bal رو واقعا امسال معتقدم کونامی یه موفقیت بزرگ به دست آورد با این بازی جذاب.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •