با سلام
یه سری سایت هست که طرف مقابل با وارد کردن آی دی شما میتونه متوجه بشه که یوزر آنلاین هست یا خیر
موفق باشید.
با سلام
این بد افزار فقط در بدو استفاده ایجاد میشه
فکر نکنم دیگه رخ بده
موفق باشید.
با سلام
یه سری سایت هست که طرف مقابل با وارد کردن آی دی شما میتونه متوجه بشه که یوزر آنلاین هست یا خیر
موفق باشید.
با سلام
این بد افزار فقط در بدو استفاده ایجاد میشه
فکر نکنم دیگه رخ بده
موفق باشید.
به محض اینکه Login میکنم اینا متوجه میشن.با سلام
موفق باشید.
یعنی طرف همینطور داره توی سایته آی دی منو چک میکنه؟!!
نرم افزار یا نسخه ای از یاهو نیست که Invisibe هارو لو بده ؟
voice mail چرا بعضی موقع ها میاد توی میل؟
یعنی طرف یه چیزی میگه و اون یکی طرف نیس انلاین..باید بیاد توی میل ولی بعضی موقع ها میاد فقط.
تنظیم خاصی داره؟
دوستان سلام این آرشیو آنلاین یاهو مسنجرتون تا چه زمانی بهتون آرشیو هارو نشون میده برای من ت 3 2010 هست ولی من به سالهای قبل هم نیاز دارم مثلا 2009 2008 راهی هست بتونم دستیابی کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
voice و webam من برای همه id های ادد لیستم غیره فعاله..نمیتونم با هیچکی voice داشته باشم...لطفا کمک کنید..
مخابرات مسدود ـش کرده ، میتونی از VPN استفاده کُنی.
دوستان جریان چیه چند روزیه من نمیتونم با یاهو On بشم؟!
قبلا که پروک*سی رو فعال میکردم میومد ولی الان دیگه اینطوری نیست
با سلام
از داخل کنفرانس میشه ویس بدید
موفق باشید.
با سلام
از داخل مرورگر IE هم اون رو غیرفعال کنید
شاید اونجا هم تنظیماتش بهم ریخته
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)