CRA زنگ زدم گفتن ارائه نمیدیم ! فقط برای خر کردن مسئولین تو سایت زدن
CRA زنگ زدم گفتن ارائه نمیدیم ! فقط برای خر کردن مسئولین تو سایت زدن
اه بابا اینترنت نامحدود حال آدمو به هم میزنه
اونم با این قیمتهای فضایی
من همیشه حداقل باید 120 تا سرعت داشته باشم
کمتر از 120 اصلا حال نمیده چه برای دانلود چه برای وبگردی
فکرشو بکن سرعتت 20 باشه و لازم داشته باشی تا یه فایل 100 مگی رو دانلود کنی
ولب یا اینترنت سرعت 150 ببین چقدر طول میکشه
برای من که خیلی اینجوری مواقع پیش اموده حتی دانلود فایل تا 2 گیگ
پس اینترنت نامحدود اصلا به صرفه نیس!!!!![]()
حسین همه مثل تو مایه دار نیستن هی شارژ کنن![]()
خاک تو سرشون ! پس مردم رو سر کار گذاشتن منم داشتم روی این سرویس برنامه میریختم
خوب ببین 3 ماهه 128 نامحدود مکس 39 تومن(+ 10 تومن رانژ) با سرعت 30(24 ساعت بذار یه ضرب دانلود کنه میشه 2.4 گیگ)
ولی سرویس من سه ماهه 128 با 4 گیگ 19500 خوب 3 گیگ هم اول میشه 10 تومن کلا تا الان شد 7 گیگ و 29500
خوب حالا این 7 گیگ تموم شد 3 گیگ هم میخریم 12 تومن میاد روی هزینه ها الان میشه 41500 تا الان شد 10 گیگ ترافیک
اینو هم باید حساب کرد که سرعت روز و شب 130 هست و شبانه میتونی 2.5 گیگ دانلود کنی
و در ضمن مهمتر اینکه تمام هزینه سرویس رو یه جا اول ماه نمیدی
الان ببن کدوم به صرفه تره
سرعت 30 با هزار تا دنگ و فنگ
یا 130 با 10 گیگ ترافیک ؟؟؟؟؟
الان باید خوشحال باشی
وگرنه وقتی برات این سرویس وصل میشد از عصبانیت میترکیدی
سرویس 128 این سرویس ها حداکثر 5 کیلو سرعت داره!!!!!!!!!
خوب ما هم که هر ماه رانژه نمیدیم . تو هم عمرا یعنی 3 ماهو با 10 گیگ سر نمیکنی . من اون وقتا که محدود داشتم ماهیانه 6 گیگ حداقل لازم داشتم . که 3 ماهش میشد 70 تومان تقریبا . الان 40 تومان میدم . اون احساس آرامش هم که جای خود دارد . مثل شمام هی زود زود نمیریم بیلینگ
درسته قبلا من در ماه 14 گیگ مصرف ترافیکم بود علاوه برا اینکه دانلود شبانه هم داشتم
ولی بعد از عید دیگه از کار دانلود زدم بیرون الان با ماهی 3 گیگ هم همه کارهامو انجام میدم
![]()
نامردا ترافیک اضافه رو هم خیلی گرون میدن هر سه گیگ 12 تومن ! پس همین 128 رو بچسبمولی دوست داشتم 256 بگیرم
بسوزه پدر بی پولی
آره اتفاقا منم بدجور تو کف 256 بودم که نشد . هرچی گفتم یه تخفیفی 3 ماه ای 6 ماه ای چیزی ... نشد که نشد . گفتم آقا من 2 ساله مشتری ام ها ... بازم هیچی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)