تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 905 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک زمانی دوست عزیز خیلی برا پیکان لین کارو میکردم چون گیر نمیومد و گرون با جنس بد بود اما چندتا مشکل داره یکی اینکه بلبرینگ اون معمولی نبود و با شفت پرس شده بود اگه کاسه نمد خوب گیر میومد جواب میداد و دو اینکه با کهنگی ماشین و اب که می ریختند بدنه واتر پمپ هم خورده شده و از بین می رفت و باعث سوراخ شدن میشد . واشر هم حتما باید عوص و جای اون بسیار تمیز میشد
    البته بگم برای افراد مبتدی واتر پمپ پژو چون به تسمه تایم وصله دقت کنند که بعد از تعویص تعمیر موتور لازم نشه
    دوتا نکته کم ربط هن بگم یکی اینکه ترموستات رو از ماشین های جدید بر ندارید به هیچ عتوان و دو اینکه جالب بود من تا اونجای که دیدم عمر واتر پمپ پژو خیلی بالا بوده بطوری که بعد از 10 تا 12 سال کار با اب ممعمولی لوله کشی هیچ مشکلی نه برای اون و نه موتور پیش نیومده

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان مصرف بنزینم ماشینم (پراید صبا 89) خیلی بالاست/بنزین نزده تموم میشه!!
    به نظرتون ممکنه چه ایرادی داشته باشه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض چند تا از مهمترین عوامل افزایش مصرف سوخت .

دوستان مصرف بنزینم ماشینم (پراید صبا 89) خیلی بالاست/بنزین نزده تموم میشه!!
    به نظرتون ممکنه چه ایرادی داشته باشه
    سلام
    اگه واقعاً اینجوریه پس فقط یک علت داره :
    باکش سوراخه

از شوخی که بگذریم , علتهای مُحتَمِل :
    خرابی سنسور مپ . باید ولتاژ خروجیش اندازه گرفته بشه . نباید از 1 تا 1.5 ولت بیشتر باشه ( در دور آرام )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته شاید پراید ولتاژ خروجیش کمی بیشتر از این باشه . باید از متخصص بپرسین یا ولتاژ یک پراید سالم رو چک کنین
    بعضی ها با اضافه کردن یک یا دو پتانسیومتر ( مقاومت متغیّر یا همون ولوم ) قبل از سنسور مپ , مصرف بنزین رو کم یا زیاد میکنند .
    2- خرابی رگولاتور پمپ بنزین که باعث بالا رفتن فشار بنزین در لوله ی پشت انژکتورها میشه

3- تایم نبودن تسمه تایم یعنی میل سوپاپ با میل لنگ متزامن ( هم زمان نیست )
    4- تنظیم نبودن فیلرهای سوپاپ ها .
    5- مشکل سنسور اکسیژن .
    6- بالا بودن مقاومت وایرشمعها که باعث ضعیف شدنِ برقِ شمعها میشه .
    6- بسته بودن بیش از حد پلاتین شمعها .
    7- مشکل دیاگ
    8- مشکل در انژکتورها
    9- موازی نبودن چرخهای جلو با هم که البته باعث لاستیک سابی هم میشه .
    10 - بار و مسافر زیاد .
    11- شرجی که باعث ورود مقدار زیادی بخار آب به جای هوا به سیلندر میشه که قدرت موتور رو کاهش میده و باید بیشتر گاز داد .
    ================================
    آیا اگزوز دوده ی سیاه داره ؟
    آیا در دور آرام اگزوز بوی بنزین نسوخته میده ؟
    آیا دود سیاه داره در دور آرام ؟
    اگر بله , متهم اول سنسور مپ هست
    سنسور مپ گرانقیمت هست . نباید بیخودی تعویض بشه .
    اول باید ولتاژ خروجیش چک بشه .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 06-12-2013 at 21:31.

5. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم دیاگ زدم گفت خطای استپر رو میده ولی من اونو عوض کرده بودم گفت یا قطعه مشکل داره یا ecu عیب داره که فرمان نمیده به استپر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام امروز سنسور مپ تست کردم در دمای 5 درجه پایه های 1 و 2 اهم 5.52 کیلو و 3و4 هم 3.57 کیلو بودند
    سنسور ایراد داره
    سلام
    نمیدونم سوال پرسیدین ( علامت سوال یادتون رفته ) یا جمله خبری هست ؟
    به هر حال , سنسور مپ باید وقتی که ماشین روشنه تست بشه .
    ولتاژ خروجیش باید 1 تا 1.5 باشه
    البته باید کاتالوگ تعمیر ماشین باشه تا بدونین ولتاژ سنسور مپ ماشینتون باید چند باشه در دور آرام و گاز ناگهانی و گاز مستمر
    یا سنسور یک ماشین سالم رو چک کنین اول
    سایتهای تست سنسور مپ برایِ علاقمندان

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم دیاگ زدم گفت خطای استپر رو میده ولی من اونو عوض کرده بودم گفت یا قطعه مشکل داره یا ecu عیب داره که فرمان نمیده به استپر
    سلام
    استپر کارش فقط و فقط تنظیم هوای موتور برای دور آرام هست یعنی ماشین روشنه و دنده خلاص و گاز هم نمیدین
    به محض گاز دادن حتی نیش گاز دیگه استپر از مدار خارج میشه و کاری انجام نمیده
    اگر در دور آرام ماشین لرزش داره ممکنه سر استپر زیادی بیرون هست و کانال هوا رو زیادی بسته
    اگر در دور آرام دور موتور زیاد هست به احتمال زیاد سر استپر بیش از حد کوتاه هست
    فقط همین
    مشکل هنگام گاز دادن به استپر ربطی نداره
    اطلاعاتِ بیشتر برای علاقمندان

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود دوستان عزیز
    من پراید 131 اس ایکس دارم صفحه کلاچش گویا به اصطلاح تموم شده چون وقتی روی دنده سه و چهار هستم و کمی گاز میدم دور موتور میره بالا و یهو دوباره دور میاد پایین ( ماشین ریپ میزنه ) موقع حرکت در دنده یک هم بعضا ماشین شروع به لرزیدن میکنه و مثل سابق نرم و روون راه نمیافته
    قصد خرید و تعویض صفحه کلاچ دارم اما نمی دونم قیمتش چنده و آیا حتما باید پیش نمایندگی های سایپا ببرم یا تعمیرگاه های دوست و اشنا هم می تونن انجام بدن؟ و اینکه قیمتش برای پراید الان چنده؟ اگر میشه قیمت خود صفحه کلاچ و اجرت احتمالی رو جدا جدا بگید! مثلا صفحه 200 تومن اجرت 50 تومن!
    چون بار اولم هست نمیخوام از عدم اگاهی و اطلاعاتم سواستفاده بشه و قیمت های کذایی بشنوم اونم تو این وضع بی پولی ممنون میشم راهنماییم کنید که قیمتش الان توی نمایندگی های فروش سایپا حدودا چنده؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود دوستان عزیز
    من پراید 131 اس ایکس دارم صفحه کلاچش گویا به اصطلاح تموم شده چون وقتی روی دنده سه و چهار هستم و کمی گاز میدم دور موتور میره بالا و یهو دوباره دور میاد پایین ( ماشین ریپ میزنه ) موقع حرکت در دنده یک هم بعضا ماشین شروع به لرزیدن میکنه و مثل سابق نرم و روون راه نمیافته
    قصد خرید و تعویض صفحه کلاچ دارم اما نمی دونم قیمتش چنده و آیا حتما باید پیش نمایندگی های سایپا ببرم یا تعمیرگاه های دوست و اشنا هم می تونن انجام بدن؟ و اینکه قیمتش برای پراید الان چنده؟ اگر میشه قیمت خود صفحه کلاچ و اجرت احتمالی رو جدا جدا بگید! مثلا صفحه 200 تومن اجرت 50 تومن!
    چون بار اولم هست نمیخوام از عدم اگاهی و اطلاعاتم سواستفاده بشه و قیمت های کذایی بشنوم اونم تو این وضع بی پولی ممنون میشم راهنماییم کنید که قیمتش الان توی نمایندگی های فروش سایپا حدودا چنده؟
    با این جنسای بنجولی که توی بازار اومده معلوم نیست چی خوبه چی بد
    متاسفانه قیمت ندارم ولی هرچی میخواید بگیرید حتما هم پک کامل باشه و ترجیحا مارک های شناخته شده
    بعد از اون مطمئن شید که صفحه کلاچتون خیلی خرابه که الکی خرج نکنید البه خرابی هم فشار میاره به موتور و هم مصرف رو بالا می بره می تونید با تنظیم کلاچ تست کید و یا با سنگین کردن ماشین

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام...دوستان مدتیه وقتی با ماشین شتاب میگیرم بعد مثلا میخوام بریدگی دور بزنم وقتی گاز رو ول میکنم و کلاچ میگیرم دور موتور میاد پایین و ماشین خاموش میشه...مشکل از چیه؟پراید 87

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود دوستان عزیز
    دوستان اساتید واقعا کسی نیست یه مارک خوب بهمراه قیمت حدودی بهم بده که من سرم کلاه نره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •