مدتی طول میکشه تا سرچ به روز بشه و متن ها عوض بشه
سلام بهنازی
بله darvish جان درست گفتن
مدتی طول میکشه که سرور google یا yahoo بیان ادرسها رو به روز کنن اما زمان دقیق رو نمیدونم
مثل شما که هر مطلبی رو بعد یه سال میگیرین d:
موفق باشین دوست من
سلام
تمام موتورهاي جستجو گر يك سري Crawler دارن كه اصطلاحا بهش ميگن عنكبوت چون مثل عنكبوت عمل مي كنه به اين صورت كه در سايت هاي مختلف جستجو مي كنه و اطلاعات جمع مي كنه (يك سري قسمت هاي ديگه هم داره كه هر قسمت مسئول كار خاصي هستش مثلا يه قسمت مسئول اينه كه اطلاعات جمع آوري شده توسط Crawler رو دسته بندي كنه و يك قسمت مسئول قرار دادن اطلاعات در ديتابيس و ... هستش ) اين مشكلي كه شما مي گين به اين خاطره كه سايت هايي زيادي وجود داره و اين Crawler ها به دليل زيادي سايت ها نمي تونن هر روز سايت رو بررسي كنند و به همين دليل چند روزي طول مي كشه كه اطلاعات مربوط به يك سايت به روز بشن و در ديتابيس قرار بگيرن
موفق باشيد
سلام عزیزم
یاهو رو sign out کن بعد برو منو massenger/pefermance/connection
حالا اگه روی now proxi بود عوض کن رو فfirewal wich proxi
و برعکس
تست کن ببین فایروالت یاهو رو بسته یا نه
تست کن جوا بده
موفق باشی
سلام
شايد به خاطر سرعت كم اينترنتت باشه اگر تهران هستي يه بار با اينترنت هاي هوشمندي كه وجود داره كانكنت شو و امتحان كن ببين درست ميشه يا نه
اگر شد كه مشكل به خاطر سرعت كم اينترنتت هستش ولي اگر نشد اگر يه بار ديگه مسنجرت رو نصب كني فكر كنم درست بشه
موفق باشي
من شنیدم به خاطر تحریمه. بحثش داغ این روزا
با سلام
بعضی موقع ها اینجوری می شه شما فقط باید از اینترنت قطع بشی و دوباره وصل بشی در این
صورت درست می شه برای اطمینان بیشتر با یه آیدی دیگه هم امتحان کنید ببین وارد می شه یا نه
Last edited by Mohammad_4688; 28-10-2007 at 02:43.
با سلام
نه دوست عزیز ربطی به تحریم نداره![]()
تایید می شه
miladdisign عزيز VPN ديگه چيه ؟ آره به ايميل ميره !
WinXP روي هر 4 تا گزينه امتحان كردم نشد !
DrXoX نه سرعتم كم نيست ! ADSL 128 دارم ! تهران هم نيستم
Hamidkhann نه تحريم كه اينطوري نميشه ! اون موقع هيچ وقت نميرفت !
Mohammad_4688 ديسكانكت كه سهله كامپيوتر رو ريست ميكنم باز هم نميره - با 3 تا آي دي هم امتحان كردم نشد
ممنون از همه دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)