فقط ای کاش یه کاری کنن موقع پخش فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه...!
میگم راهی نداره بهشون بگیم تو آپدیت ها قرار بدن؟
فقط ای کاش یه کاری کنن موقع پخش فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه...!
نه فکر نکنم راه داشته باشه من خودم هم ان82 دارم هم6220
آقا كسي نبود كه جوابه سوال منو بده . يونس جان(Legend) حداقل شما جوابمو بديد
اگه مطمئن بودم همونموقع جواب میدادم...لولی شک دارم...شما برو تو تنظیمات دوربین گوشی قسمت Rotate Image رو عوض کن ببین فرقی میکنه یا نه؟
شاد باشی![]()
راستش بعضي وقتها خوب ميگيره و بعضي وقتها نميدونم چش ميشه كه يهو عكسارو كجكي ميگيره و اين rotate بايد on باشه يا off كدومش بهتره ؟ و اگه on باشه بايد auto rotate گوشي automatic باشه يا off?. با تشكر از يونس عزيز كه بالاخره جوابمو داد
Last edited by Nice Devil; 29-06-2009 at 13:39.
هر 2 تاش رو یه بار off کن و عکس بگیر , ببین درست میشه یا نه . . .
یونس جان با همون برنامه ی light ctrl میشه این کارو کرد ، من الان کردم شد .فقط ای کاش یه کاری کنن موقع پخش فیلم تو TV صفحه گوشی خاموش شه...!
در ضمن ، پیگیر اون قضیه ی ترنسسمیتر هستما ، در اولین فرصت میرم ، این هفته 3 تا امتحان دارم : (
فکر میکنم یه راهی باشه برای اینکه ال سی دی گوشی رو خاموش کنیم .
یه برنامه ای برای ان82 هستش به نام LightCtrl 1.20 من از سایت gsmaria گرفتم اینو میریزی روی گوشی کاملا میتونی روی نور ال سی دی کنترل داشته باشی میشه مثل هک زیادش کرد یا اصلا نور ال سی دی رو خاموش کرد.
ضمنا تو شارژ گوشی هم صرفه جویی میکنه!
سلام به همه مشكلم رفع شد ممنون و چه قابي براي گوشي خوبه؟؟ . منظورم اينه كه محكم باشه و از صفحه گوشي محافظت كنه كه روش خط نيافته من الان كريستال دارم ولي 2 روز نشد كه شكست و روي صفحه هم يه خطهايي انداخته
Last edited by Nice Devil; 29-06-2009 at 15:00.
به نظر من اصلاً قاب فابریک گوشیتو عوض نکنی بهتره ...
.
چون این قابهای چینی درست سایز اصلیگوشی نیستن و برای همین به مرور زمان به خود گوشی آسیب میزنن ...
.
درثانی مگه شما چه مدت میخوای از گوشیت استفاده کنی ... نهایتاً 2 سال ....
بعدش باید بفروشی دیگه ... حالا 2 3 تا خش هم روش باشه به همون قیمت میخرن که تمیز باشه ...
.
ثالثاً بابا 2 روزه دنیا آدم باید حال کنه ....
شما گوشی خریدی که قاب چینی بندازی روش و فابریکشو بزاری کنار ...
اول و آخر خودت باید با گوشی حال کنی نه اون کسی که میخوای 2 سال دیگه بهش بفروشی ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)