روغنش بزن احتمالا درست میشه
روغنش بزن احتمالا درست میشه
با سلام. میخواستم بپرسم اگه یه 206 نسبتا تمیز 85 پیدا بشه چقدر خرج میخواد که این ماشینو در حد یه 206 حداقل 89 کنه؟؟ منظورم رسیدگی به وضعیت موتور ، تعویض چراغ های جلو با مدل شفاف (اسمشو نمیدونم ). نصب ABS و بطور کلی یک سرویس کامل طوری که موتورو کامل سرویس کنن، صندلیهای چرم . منظور من تیونیک ماشین نیست. هیچ علاقه ای به تقویت ماشین ندارم. فقط میخوام با حداقل هزینه ماشینو 4 5 سال جوون تر کنم. که به همون اندازه دیرتر به خرج بیفته.
2. حداقل قیمتی که میشه 206 تیپ 6 اتومات گیر آور چقدره؟ مدل سالش مهم نیست. مثلا با 10 11 تومن میشه گیر آورد؟؟
فک نکنم ، اگه هم پیدا بشه تصادفیه و پدرش در اومده. حداقل قیمتی که میشه 206 تیپ 6 اتومات گیر آور چقدره؟ مدل سالش مهم نیست. مثلا با 10 11 تومن میشه گیر آورد؟؟
با این پول تیپ 2 مدل 85-86 نسبتا تمیز میشه پیدا کرد
سلام دوستان
امروز رفتم پی سوپر چيپ و رفع كپ کردن ماشین به صورت نرم افزاری که دیدم تو شهر ما هیچ کسی اصلا از این چیزا خبر نداره و نمایندگی هم به گوشش نخورده بود!!!
میخواستم بدونم از دوستان کسی تو یزد جایی سراغ داره که این کارها رو رو ماشین انجام بده؟؟
ممنون
من 206 تیپ 5 مدل 7 90 دارم.. راهی نیست مصرفشو کم کنم؟؟ ببینید این مصرف طبیعیه توی شهر تهران .باکو فول کردم بدون کولر 100کیلومتر تو شهر چرخیدم تو چند روز یه کوچولو مونده به1/4 اولی!!!!!
سلام خسته نباشید
من میخوام آینه 206 تیپ 2 رو باز کنم واسه رنگ کردن منظورم همون قسمت بالاشه که در تیپ 3 رنگی هست.
اینکار چطوری انجام میشه لطفا راهنمایی کنید یکم فوریه
این کار خوراکه خودمه منم تیپ 2 خریدم رنگ کردم(البته دادم برام رنگ کردن نگاه کردم چه کار کرد)اول با یه پیچ کوشتی یا چه بهتر فازمتر میندازی پشتش (لبه عقبش)در که اوردی با سمباده نرم بش میکشیی یهخورده زبر بشه بعد یه اسپری خوب میگیری بش میپاشی با فاصله زیاد اسپری بزن اشکال نداره یخوردش هم حروم بشه بعد 12 ساعت بزار یه جا که گرد خاک نباشه دست هم نزن چون دستت به رنگش بخوره بد زایع میشه موقعی که میخوای اسپری بزنی با یه انبر دست خار زیرشو بگیر دستت بش مالیده نشه با حوصله هم اسپری کن
من اینا نمیدونم ولی 206 تیپ 5 در شهر مصرفش صدی 9.5تا بیشتر نباید باشه فوقش یه لیتر هم برا کولر که بشه 10.5
البته رانندگی با شتاب بالا و ترمز گرفتن زیاد خیلی در مصرف تاثیر داره
فاصله دوتا خط توی امپر 206 حدودا 6لیتره ببین چندتا مصرف کرده
درهای ماشین موقع دست انداز صدا میدن
میخوام روغن کاری کنم، البته خودم تو خونه
چه روغنی خوبه؟
برای در از گیریس استفاده کنید ماندگارتره
مارکشم فرقی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)