در واقع هیچ کدوم !
هر دو تا ماشینی که ایشون می خواد 8.5 براش بده ، بانکی از معایب و قطعات بی کیفیت هستن .
بهتره 2.5 دیگه جور کنه تا لااقل یه ماشین محکمتر بتونه بگیره
در واقع هیچ کدوم !
هر دو تا ماشینی که ایشون می خواد 8.5 براش بده ، بانکی از معایب و قطعات بی کیفیت هستن .
بهتره 2.5 دیگه جور کنه تا لااقل یه ماشین محکمتر بتونه بگیره
Last edited by farsweb; 25-02-2010 at 10:54.
بیشتر قطعات فنیش با تندر 90 و مگان 1600 یکی هست![]()
پراید صفر که اصلا ارزش نداره چون واقعا کیفیت ساختش خیلی پایین اومده یعنی من بودم مدل 85 رو به صفرش ترجیح میدم%سلام برادم 8.5 ملیون پول داره بین روا و پراید مونده کودومو بخره
منم که اشنایی با این دو تا ماشین ندارم اگه کسی کمکی میکنه خوشحال میشم بگید شنبه میخواد یکی ازین دو تا رو بخره
منم با هر دوتاش مخالفم اردی که ماشینه قابل قبولی نیست ، پراید هم که کیفیت ساختش 2 ساله که افتضاح تر از قبل شده پس اگه 1 میلیون بزا ره رو پولش و 405 دست دوم بخره به نظر من عاقلانه ترین کاره.
در واقع بیشتر قطعاتش با مگان نسل قبل یکیه! نه این مگانی که تو ایران تولید میشه!مگان 1600 یکی هست
بیشتر قطعات موتوریش با همین مگان 1600 خودمون یکی هست
نمیگم تفاوت ندارن ، تفاوت هایی دارن
ولی بیشترش قابل استفاده هست
بیشتر قطعات موتوریش با همین مگان 1600 خودمون یکی هستقطعاتی که عینا بخواد به هم بخوره مال مگان نسل قبله! لوازم این نسل مگان یا تندر با هزار زحمت و زور به سیناد میخوره! همسایه ما یدونه سیناد 2 داره پدرش در میاد تا قطعه تندر و مگان پیدا کنه! بعد دوباره کلی سرویس میشه تا اون قطعه رو به ماشین بخورونه! ولی عمرا ماشینش رو نمیفروشه!نمیگم تفاوت ندارن ، تفاوت هایی دارن
ولی بیشترش قابل استفاده هست
Last edited by poria_mc; 25-02-2010 at 15:32.
ممنون از هر دوتای شما من بودم همون دوچرخه رو به ماشینهای ساخت ایران ترجیح میدادم
قرار شد دو تومان دیگه جور کنه
با 11 تومان میشه یک 405 خوب خرید یا نه
100%!
ولی باید یادتون باشه که ماشین رو حتما از همه لحاظ برسی کنین
بدنه ، فنی ، تزئینات
اتفاقا دیروز یه 405 خاکستری ماه 4 ام سال 86 رو 11700 قیمت دادن
ماشین از نظر ظاهری کاملا تمیز و میتونم بگم بدون خط و خش بود
فقط یادتون باشه که اصلا عجله ندارین و چیزی که توی بازار زیاده 405 هست!![]()
ریو ارزش خریدن و سوار شدن داره؟ بحث رو به تندر نکشونین که در همه فروم های خودرو دعوا میشه.
به نظر من اگه نیازی به صندوقش ندارید تیپ 3 206 بیشتر ارزش خرید داره! اما در کل ماشین خوبیه فقط یه سری امکانات رو از روش حذف کرده ان که باید بعد خرید روش اضافه بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)