سلام
عکس جالبی گرفتی/ فقط کادر به دل نمیچسبه که من به ذهنم نمیرسه باید چه کار کرد! فکر نمیکنم از این بهتر بشه کرد!!!!!!!!
تو عکس یک خط سیاه پر رنگ هست، اون سیمه؟ یکم عجیبه!!!!
سلام
عکس جالبی گرفتی/ فقط کادر به دل نمیچسبه که من به ذهنم نمیرسه باید چه کار کرد! فکر نمیکنم از این بهتر بشه کرد!!!!!!!!
تو عکس یک خط سیاه پر رنگ هست، اون سیمه؟ یکم عجیبه!!!!
سلام
به قولما رو نمیبینین خوشحالیییییین؟!Spak
چه کنم که گرفتارم !
اینو داشته باشید تا بعدددد !
![]()
این هم یه عکس دیگه از همون منطقه ولی با یک زاویه دیگه .
Canon G9
F/4
1/1250 Sec
Iso 80
![]()
روستای صخره ای کندوان با 6000 سال قدمت از توابع آذربایجان
پارک ارم قفس شیر البته بدلیل شلوغی فوکوس خوب نشده
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------
راستی من این ببرهای روسی یا بقول خودشون ببر مازندران رو هم قبل از مرحوم شدنشون دیدم ازشونم عکس گرفتم اما خوب نشده
عكس خوبي شده ولي اون حصار چوبي جلوي مزرعه خيلي به كار صدمه زده . به راحتي مي تونستي با تغيير مكان و زاويه اونو حذف كني . ضمنا يه دستي هم بايد به سر و گوش عكس بكشي تا از اين حالت كم نور و گرفته بيرون بياد . با اجازه شما يه كمي اونو ويرايش كردم .
![]()
Last edited by Samin_System; 02-01-2011 at 17:56.
اون سیمو از کجا آوردی نبود فکر کنم تازه اون سیمو کشیدند
A540
کمی آن طرف تر دماوند
![]()
هنوزم رد چوبه هستشبعد خیلی رنگارو پر رنگ کردی انگار نوک کوهها و درختا دارن میسوزن البته ببخشید
![]()
درسته حق با شماست . اين كارو با عجله انجام دادم . فقط خواستم نشون بدم كه اين عكس مي تونه خيلي بهتر از اينا باشه .. پر رنگ بودن تصوير هم به خاطر مونيتور زوار در رفته بنده ست . به بزرگي خودتون ببخشيد . عكسهايي كه اينجا در محل كار و منزل ويرايش مي كنم كلي با هم تفاوت دارن .
Last edited by Samin_System; 02-01-2011 at 18:21.
قبولت داریم کا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)